Ποιά είναι η διάγνωση για έμφραγμα; Ποια είναι τα συμπτώματα; και η αντιμετώπιση;
Είχα ένα τρομερό πόνο στο στήθος πριν κάνα χρόνο.
Άρχισε με ζαλάδα και έπειτα σφίξιμο και πόνο στο στήθος ακριβώς.απο 1 εως 10 νομιζω ηταν 8,8μιση !..με αποτέλεσμα να μένω και χωρίς ανάσες! Ο πόνος με άφηνε και με ξαναεπιανε! Μερικά δευτερόλεπτα η το πολύ μερικά λεπτά
Έφτασα αργά στο νοσοκομείο μετά από 25 30 λεπτά!
Πριν μπο και οσοι ωρα περιμένα να με εξετάσουν...μου περασε το θεμα με της ανασες και πριν μπο Μέσα περασε και ο πονος στο στήθος ,και άρχισα να μούδιασμα στα χέρια και κεφάλι όταν με εξεταζε Μου έκανε μια κοπέλα καρδιογράφημα και είπε ότι δεν είναι κάτι κακο φενετε μια κρίση πανικού έκανα και ακτινογραφία θώρακα και μου είπε κρίση πανικού και με έστειλε σε ψυχίατρο!
Επίδει είχα μια συζήτηση με κάποιον,ταραχτικα αρκετά!
Μήπως έπρεπε να με εξετάσουν όταν είχα τους πόνους;
Επίσης να μην πούμε μόνο ότι όλα αυτά είναι μονο ψυχολογικά και σε όλα να βάλουμε αυτή την ταμπέλα!
Από τότε έχω πάει σε 3 καρδιολογους διαφορετικούς! Έχω κάνει πρόσφατα τεστ κοπώσεως,υπέροχος και τα σχετικά εκτός holter! Μου είπε δεν χρειάζατε! Μου είπε πως ειμαι υπερβολικά αγχωμένος και και και ...και θα είναι καλό να χάσω κάποια κιλά.
Εαν υπήρχε τίποτα ένας από αυτούς η όσες φορές πήγα στο νοσοκομείο δεν θα βρίσκανε κάτι;
Έχει περάσει κάποιος τέτοιο πράγμα; Η κάποιες συγγενής του η Τέλος πάντων γνωρίζει κάποιον αυτά αυτά; Πώς θα μπορούσα να καταλάβω αν είχα πάθει κάτι τότε;; το έμφραγμα αφήνει σημάδια;
Ναι μπορώ να πω ότι ψυχολογικά εκείνο το καιρό ήμουν στην χειρότερη φάση της ζωής μου ,δεν θέλω όμως να Το πάρουμε αμέσως σαν δικαιολογία για όλα αυτά...
Ναι έχω πάει σε αρκετούς γιατρούς θα μου πείτε,αλλά δεν έχει σημασία...Η περισσότερη δεν ασχολούνται όσο θα έπρεπε λόγο ηλικίας!
Πάντα θυμάμαι λέγανε είσαι νέος δεν έχεις κάτι,κρίση πανικού θα είχες και πολύ άγχος! Και να μην είχες αυτή θα επιμένουν..
Ασ το δούμε και αλλιώς λέω εγώ το πράγμα
Θέλω κάποιος να μου απάντηση ειλικρινά και μόνο αν γνωρίζει κάτι σχετικά με αυτό και τι θα έπρεπε να κάνω τώρα για να δω τι ήταν τελικά αυτό!