Results 16 to 29 of 29
Thread: Διάγνωση για έμφραγμα
-
30-04-2018, 03:47 #16
Επειδή Den3erwGiatiSeEmena τα τελευταία δυο χρόνια έχω κάποιο θέμα με ενα -ευτυχώς- επεισόδιο παροξυσμικής κολπικής μαρμαρυγής, στα επείγοντα εκτός από το καρδιογράφημα μου έκαναν υπέρηχο μέτρησαν πίεση και εξετάσεις αίματος καρδιολογικές για ηλεκτρολύτες, ένζυμα κλπ από τις οποίες φαίνεται εάν πέρασα ή περνάω έμφραγμα για να γίνει η διάγνωση και να χορηγήσουν τα ανάλογα φάρμακα, επίσης μου έκαναν και ακτινογραφία θώρακος.Εσένα μόνο με το καρδιογράφημα έβγαλαν διάγνωση, μήπως σου έκαναν και άλλες εξετάσεις? Δεν το πιστεύω καρδιολογικό νοσοκομείου να μην σου τα έκαναν όλα, το λεω γιατί λόγο της φοβίας που μου άφησε το επεισόδιο της σοβαρής αρρυθμίας εχω γυρίσει ολα τα επείγοντα των νοσοκομείων της Αθήνας και εχουν ολα το ίδιο πρωτόκολλο!!
Αρα για να σε αφήσουν να φύγεις μάλλον δεν βρήκαν τίποτα.....αλλιώς θα σε είχαν κάνει εισαγωγή στο καρδιολογικό οπως έμενα !!!Last edited by Theodora; 30-04-2018 at 04:13.
- 30-04-2018, 04:39 #17
Γεια σου Θεόδωρα,δε ευχαριστώ για το μήνυμα σου
Λοιπόν από τότε που επαθα αυτο έχω γυρίσει 3 διαφορετικούς γιατρούς και αρκετές φορές στο νοσοκομείο
Δεν μου είπαν κάτι κακο κάνεις ποτέ μόνο ότι έχω άγχος υπερβολικό.
Όταν το έπαθα αυτό με το απίστευτο πόνο και που δεν μπορούσα να πάρω ανάσες, ήταν ότι χειρότερο στην ζωή μου μάλλον, αλλά εκινει την στιγμή δεν φοβήθηκα και ας υπέφερα, ένιωθα ότι πεθάνω!
Όταν έφτασα στο νοσοκομείο μετα απο 30 λεπτα μαλλον μέχρι να με δουν η πόνοι στο στήθος σαν σφίξιμο κάπως δυνατό και το θεμα με της ανάσες φύγανε...οταν μπηκα μεσα αρχισα μούδιασμα χέρια και κεφάλι και δεν θυμάμαι που αλλού....μου έκανε μονο καρδιογράφημα και με την μια η κοπέλα μου είπε δεν είναι τίποτα μόνο μια κρίση πανικού..και μετά έκανα και ακτινογραφία θώρακα...μου έδωσαν ηρεμιστικό και έφυγα χαλαρός..κσι λεει πας ψυχίατρο.....το είχα ξεχάσει για έναν διάστημα....αλλα μετά σκέφτηκα τη μπορεί να ήταν αυτό και αν δεν ήταν κρίση πανικού κτλπ και άρχισα να ψάχνω να διαβάσω να είναι σε ένα πανικό.. και από τότε ακόμα και σήμερα κάθε λεπτό το σκέφτομαι και θέλω να βγάλω άκρη
Και όπως σου είπα έχω γυρίσει 3 καρδιολογους και πολλές φορές νοσοκομείο για διαφορά ψυχοσωματικά συμπτώματα μάλλον....Πότε μα ποτέ δεν είπανε τίποτα ...βέβαια έμενα δεν μ λέει κάτι αυτό...Δεν μπορώ να το ξεχάσω και να πιστέψω ότι ήταν κρίση πανικού
Όντως τότε εκείνο το καιρό ψυχολογικά ήμουν κατεστραμμένος....θυμαμε πριν το πάθω αυτό κάπου στο ένα μήνα πίσω ένιωθα αδύναμος και πολλά άλλα το μόνο που έκανα ήταν να κοιμαμμε όλη μέρα δεν ξέρω αν είχα κατάθλιψη η ήταν κάτι άλλο για το οποίο έπαθα αυτό που έπαθα....
Από τότε ξαναπηγα με 166 παλμούς στο νοσοκομείο και ένα κόμπο στο λαιμό ...μου είπαν άγχος και να πάω στο ψυχίατρο...Αφού έρχεσαι εδώ πάντα και δεν έχεις τίποτα παθολογικό μου λένε....Δεν μπορώ όμως να το πιστέψω αυτό
Τώρα έχω ένα θέμα με της ανάσες συχνά, δεν ξέρω τι να πωIts not over until i win!
Blessed.
30-04-2018, 04:44 #18
Και πες μου λίγο τι έπαθες εσύ Ποια ήταν τα συμπτώματα και πως έγινε η διάγνωση
Its not over until i win!
Blessed.
30-04-2018, 19:05 #19
Εγώ άσε από βλακεία έπαθα παροξυσμική κολπική μαρμαρυγή.....εγώ από χρόνια έχω άσθμα, οτι καινούργιο φάρμακο που κυκλοφορούσε μου το έδιναν..... στο τέλος για 5 χρόνια έπαιρνα το Foster ενα αρκετά δυνατό εισπνεόμενο φάρμακο για την καρδιά (απο οτι μου ειπαν στο νοσοκομείο)βεβαια πριν το πάρω έκανα τσεκ απ και παθολογικό καρδιακό, μέχρι και αξονική έκανα, να σου πω βέβαια οτι ολοι οι γιατροί ήξεραν και εβλεπαν οτι είχα έκτακτες συστολές, αθώες μου έλεγαν από άγχος, (ναι είχα και έχω αγχος)......και ερχόμαστε ακριβώς πριν δυο χρόνια και κάνω μια επέμβαση στην γνάθο με αφαίρεση 2 δοντιών και αποστήματος περιοδοντίτιδας μεχρι το κόκαλο, αναγκάστηκε ο χειρούργος να κάνει δυο ενέσεις, κάνω και το βράδυ το foster, παίρνω και την αντιβίωση και το ponstan και την άλλη μέρα ήμουν ολο με έκτακτες συστολές, πάω γιατρό και μου λεει οτι ο οργανισμός μου είναι σε shock λόγο της επέμβασης και της αδρεναλίνης που έχουν οι ενέσεις τα ξημερώματα, δηλαδή σε 24 ώρες από την επέμβαση, επαθα την μαρμαρυγή, η καρδιά μου χτυπούσε ακανόνιστα και δυνατά νόμιζα οτι θα πεθάνω, ευτυχώς δεν είχα πονο....πηγα νοσοκομείο και μόλις λεω πιο φάρμακο έκανα εισπνεόμενο με χώσαν μέσα γιατι δεν μπορούσαν να μου χορηγήσουν φάρμακα για να με ανατάξουν λόγο των αντενδείξεων του foster......μην στα πολυλογώ ανατάχθηκα αμέσως, μου σταμάτησαν το φάρμακο με έστειλαν στο Σωτηρία σε εναν καθηγητή ειδικό στο ασθμα βρήκα την υγειά μου, αλλά μου άφησε ενα ψυχολογικό αυτό το περιστατικό και μόλις αισθανθώ λίγο παραπάνω τις εκτακτες συστολές φοβάμαι μην παθω μαρμαρυγή, βέβαια μου έδωσαν φάρμακα και παίρνω γιατί απαξ και το έπαθα μια φορά μπορεί να το ξαναπάθω και το μόνο που κινδυνεύω είναι από εγκεφαλικό και τίποτα αλλο.
Να σου πω δε οτι στην μονάδα που με είχαν καλωδιωμένη εκανα μερικές εκτακτες συστολές τις είδαν και μου ειπαν οτι δεν ηταν τίποτα και το μόνο μου εδωσαν μισο lexotanil να παίρνω οταν νιώθω στρεσαρισμένη. Τώρα είμαι στην φάση του επανέλεγχου και μπορεί μου είπε ο καρδιολόγος να μου σταματήσει τα φάρμακα γιατί δεν έχω κάνει επεισόδιο αλλο.....αλλά γενικώς τα φάρμακα, η εγχείρηση, το στρες, αδρεναλίνη, οι ορμόνες, με έβγαλαν νοκ αουτ ......χαχαχα
Να σου τονίσω οτι παρότι παίρνω φάρμακα για ενδεχόμενες αρρυθμίες, εχω εκτάκτες συστολές που σημαίνει οτι όντως είναι στρες.....δηλαδη είμαι του τρελού.....τους εχω βγάλει νοκ αουτ τους γιατρούς ...χαχαχα...
Αμα περιορίσουμε τις φοβίες μας και το στρες θα γίνουμε καλά, άλλα άντε να το βγάλεις απο το μυαλό μας!!!Προσπαθώ πολύ βέβαια για αυτό .......
30-04-2018, 19:26 #20
30-04-2018, 20:04 #21
30-04-2018, 22:46 #22
η καρδιά μου χτυπούσε ακανόνιστα και δυνατά νόμιζα οτι θα πεθάνω, ευτυχώς δεν είχα πονο....πηγα νοσοκομείο και μόλις λεω πιο φάρμακο έκανα εισπνεόμενο με χώσαν μέσα γιατι δεν μπορούσαν να μου χορηγήσουν φάρμακα για να με ανατάξουν λόγο των αντενδείξεων του foster......μην στα πολυλογώ ανατάχθηκα αμέσως, μου σταμάτησαν το φάρμακο
30-04-2018, 23:55 #23
Χαχαχαχα...κάπως έτσι...και που να δεις πως έκανε ο καρδιολόγος στα επείγοντα μόλις άκουσε οτι πριν 2 ώρες είχα κάνει εισπνοή, χοροπήδαγε και φώναζε "και εγώ τώρα πως θα της δώσω την αμιωδαρώνη".....είναι να μην πάθω φοβία στις έκτακτες συστολές που μέχρι τότε τις αντιμετώπιζαν χωρίς να παθαίνω κρίσης πανικού??? Αλλά τελευταία έχω βάλει το μυαλό και δουλεύει καθώς έπαθε μια κρίση άγχους μέσα στο τραίνο κατεβαίνοντας από Θεσσαλονίκη (5ωρες ταξίδι) και για 2 ώρες σχεδόν το είχα βουλώσει στο κάθισμα και περίμενα το τέλος, από τότε είπα "αφού το αντιμετώπισα χωρίς να πάθω μαρμαρυγή τότε όλα είναι στο μυαλό μου" !!!
01-05-2018, 00:14 #24
εγω αντιμετωπιζω τις κρισεις με το να μη σκεφτομαι τιποτα για κανενα δυο λεπτα ολα εξαφανιζολ
01-05-2018, 00:22 #25
Και ο makis1984 πρέπει να είναι η ίδια περίπτωση με εσένα Den3erwGiatiSeEmena σιγά μην βρήκαν έμφραγμα, δεν θα τον είχαν αφήσει να φύγει, γιατί δίπλα μου εκείνο το βράδυ ήταν ένας άντρας γύρω στα 45 με τέτοια συμπτώματα και επειδή κάτι έδειχνε το καρδιογράφημα τον κράτησαν να του κάνουν στεφανιογραφία για να αποκλείσουν το έμφραγμα.
Οπότε παιδιά να μην ανησυχούμε γιατί στα επείγοντα κάνουν καλή δουλειά οι γιατροί και αμα έχουμε κάτι σοβαρό δεν μας αφήνουν να φύγουμε, αυτό το συμπέρασμα εχω βγάλει με την εμπειρία μου, πρέπει να δουλέψουμε τα αγχη μας και να κλείσουμε πόρτες σε οτι μας ταράζει!!
01-05-2018, 00:24 #26
01-05-2018, 00:31 #27
εχεις δίκιο!!
01-05-2018, 02:37 #28
01-05-2018, 02:54 #29
πηγενε σε ιδιωτη καλυτερα γιατι αυτοι αν βρουν κατι θα σου πουν οτι εκαναν λαθος επειδη ζεις.