Originally Posted by
Leonardo
Θα με βρισεις με αυτο που θα σου πω. Ειμαι μαλακας γιατι εγω θα παω κανονικα 3 μηνες. Αυτη ειναι η θυτεια μου. Οχι δεν εχω βαλει βυσμα, απλα ειμαι απο αλλη χωρα (Κορυτσα), γιαυτο θα παω τοσο... Βασικα, ειναι και αυτο που με προβληματιζει. Μεγαλωσα εδω στην Ελλαδα, ειμαι πολυ κομπλε παιδι (οχι σαν κατι μαλακισμενα), μεχρι στιγμης δεν εχω δεχθει ρατσισμο απο κανεναν, μεχρι τα 25 μου. Και θελω να πιστευω οτι ουτε στον στρατο θα δεχτω καποιο ρατσιστικο σχολιο-α ή καποιου ειδους χαβαλε ή κοροιδια/εκμεταλλευση.
Φοβαμαι μην κανω καμια μαλακια...
Να δηλωσω οτο αυτο το ειχα απο μικρος.
Η εμπειρια μου --> Οταν ημουν μικρος στην κατασκηνωση πηγα γημνασιο ή δημοτικο, δεν θυμαμαι και τα καταφερα. Την επομενη χρονια που πηγα, προς το τελος, θυμαμαι οτι ξεκινησα να κλαιω τις 2 τελευταιες μερες πριν δηλωσω οτι θελω να ερθουν οι γονεις μου να με παρουν για να φυγω. Ακομα θυμαμαι οτι οταν ηρθαν οι γονεις μου, καθησαμε εξω στο χορταρι μαζι με ενα αλλο παιδι που με παρηγορουσε και δεν κοροιδευε και το λεω αυτο γιατι σε εκεινη την ηλικια, ολα τα παιδια κοροιδευουν, το γνωστο bullying. Και τελικα εφυγα. Νομιζω οτι αρχισα να νιωθω μια πιεση επειδη καθολη τη διαρκεια ειχαμε κατι μαλακες που μας την εμπαιναν συνεχεια (επειδη φερναμε κρυφα πατατακια και αναψυκτικα το βραδυ και τις επομενες μερες βρισκαμε τις τσαντες μας στους γκρεμους ή κρυμμενες καπου) , γιαυτο πρεπει να ειχα φυγει.
Γενικα σαν ατομο δεν τα αντεχω αυτα και ξεσπαω με οποιονδηποτε τροπο (κλαμα- τσακωμος)...
Αυτο για την κατασκηνωση ασχετο, αλλα καπως ετσι θα ειναι και στον στρατο, γιαυτο οταν το σκεφτομαι συγκρινω καπως αυτη την εμπειρια με αυτη του στρατου που θα εχω. Φοβαμαι μη με πιασει το ιδιο απο την πρωτη κιωλας μερα.
Βεβαια πιο πριν, οσο σπουδαζα, δεν ειχα αυτο το προβλημα με τους συμφοιτητες μου, δηλαδη το να κοιμαμαι σε διαφορα σπιτια αγνωστων καθε βραδυ, που καπως ετσι θα ειναι και η γνωριμιες με τους νεους, θελω να πιστευω...