Εμπειρία από στρατό - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Mrgilleas View Post
    εγω θα σου προτεινα να δοκιμασεις να πας στρατο αλλα αν εχεις ή ειχες ποτε αυτοκτονικο ιδεασμο καλο θα ηταν να το ελεγες στο ψυχιατρο του στρατου και να βγεις αοπλο ή να μην πας καθολου.αν εχεις μονο κρισεις πανικου μπορεις να βγεις και ενοπλο και αοπλο.αν θες τοσο πολυ να ριξεις με οπλο βγες ενοπλο και αν στη πορεια δυσκολευτεις πηγαινε στο ψυχιατρο του στρατου να βγεις αοπλο που εχει λιγοτερες ευθυνες και ασκησεις το γιωτα το αλλαζουν και κατα τη διαρκεια της θητειας
    Θα με βρισεις με αυτο που θα σου πω. Ειμαι μαλακας γιατι εγω θα παω κανονικα 3 μηνες. Αυτη ειναι η θυτεια μου. Οχι δεν εχω βαλει βυσμα, απλα ειμαι απο αλλη χωρα (Κορυτσα), γιαυτο θα παω τοσο... Βασικα, ειναι και αυτο που με προβληματιζει. Μεγαλωσα εδω στην Ελλαδα, ειμαι πολυ κομπλε παιδι (οχι σαν κατι μαλακισμενα), μεχρι στιγμης δεν εχω δεχθει ρατσισμο απο κανεναν, μεχρι τα 25 μου. Και θελω να πιστευω οτι ουτε στον στρατο θα δεχτω καποιο ρατσιστικο σχολιο-α ή καποιου ειδους χαβαλε ή κοροιδια/εκμεταλλευση.

Φοβαμαι μην κανω καμια μαλακια...

Να δηλωσω οτο αυτο το ειχα απο μικρος.
    Η εμπειρια μου --> Οταν ημουν μικρος στην κατασκηνωση πηγα γημνασιο ή δημοτικο, δεν θυμαμαι και τα καταφερα. Την επομενη χρονια που πηγα, προς το τελος, θυμαμαι οτι ξεκινησα να κλαιω τις 2 τελευταιες μερες πριν δηλωσω οτι θελω να ερθουν οι γονεις μου να με παρουν για να φυγω. Ακομα θυμαμαι οτι οταν ηρθαν οι γονεις μου, καθησαμε εξω στο χορταρι μαζι με ενα αλλο παιδι που με παρηγορουσε και δεν κοροιδευε και το λεω αυτο γιατι σε εκεινη την ηλικια, ολα τα παιδια κοροιδευουν, το γνωστο bullying. Και τελικα εφυγα. Νομιζω οτι αρχισα να νιωθω μια πιεση επειδη καθολη τη διαρκεια ειχαμε κατι μαλακες που μας την εμπαιναν συνεχεια (επειδη φερναμε κρυφα πατατακια και αναψυκτικα το βραδυ και τις επομενες μερες βρισκαμε τις τσαντες μας στους γκρεμους ή κρυμμενες καπου) , γιαυτο πρεπει να ειχα φυγει.
    Γενικα σαν ατομο δεν τα αντεχω αυτα και ξεσπαω με οποιονδηποτε τροπο (κλαμα- τσακωμος)...
    Αυτο για την κατασκηνωση ασχετο, αλλα καπως ετσι θα ειναι και στον στρατο, γιαυτο οταν το σκεφτομαι συγκρινω καπως αυτη την εμπειρια με αυτη του στρατου που θα εχω. Φοβαμαι μη με πιασει το ιδιο απο την πρωτη κιωλας μερα.

Βεβαια πιο πριν, οσο σπουδαζα, δεν ειχα αυτο το προβλημα με τους συμφοιτητες μου, δηλαδη το να κοιμαμαι σε διαφορα σπιτια αγνωστων καθε βραδυ, που καπως ετσι θα ειναι και η γνωριμιες με τους νεους, θελω να πιστευω...

Senior Member
    Αδερφε τα λεφτα σου κοντρολ και ρουχα τα πολυ προχειρα κ συμπεριφορα κοντρολ κ εισαι οκ η μαγικη λεξη ειναι κοντρολ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Mrgilleas
    Guest
    Quote Originally Posted by Leonardo View Post
    Θα με βρισεις με αυτο που θα σου πω. Ειμαι μαλακας γιατι εγω θα παω κανονικα 3 μηνες. Αυτη ειναι η θυτεια μου. Οχι δεν εχω βαλει βυσμα, απλα ειμαι απο αλλη χωρα (Κορυτσα), γιαυτο θα παω τοσο... Βασικα, ειναι και αυτο που με προβληματιζει. Μεγαλωσα εδω στην Ελλαδα, ειμαι πολυ κομπλε παιδι (οχι σαν κατι μαλακισμενα), μεχρι στιγμης δεν εχω δεχθει ρατσισμο απο κανεναν, μεχρι τα 25 μου. Και θελω να πιστευω οτι ουτε στον στρατο θα δεχτω καποιο ρατσιστικο σχολιο-α ή καποιου ειδους χαβαλε ή κοροιδια/εκμεταλλευση.

Φοβαμαι μην κανω καμια μαλακια...

Να δηλωσω οτο αυτο το ειχα απο μικρος.
    Η εμπειρια μου --> Οταν ημουν μικρος στην κατασκηνωση πηγα γημνασιο ή δημοτικο, δεν θυμαμαι και τα καταφερα. Την επομενη χρονια που πηγα, προς το τελος, θυμαμαι οτι ξεκινησα να κλαιω τις 2 τελευταιες μερες πριν δηλωσω οτι θελω να ερθουν οι γονεις μου να με παρουν για να φυγω. Ακομα θυμαμαι οτι οταν ηρθαν οι γονεις μου, καθησαμε εξω στο χορταρι μαζι με ενα αλλο παιδι που με παρηγορουσε και δεν κοροιδευε και το λεω αυτο γιατι σε εκεινη την ηλικια, ολα τα παιδια κοροιδευουν, το γνωστο bullying. Και τελικα εφυγα. Νομιζω οτι αρχισα να νιωθω μια πιεση επειδη καθολη τη διαρκεια ειχαμε κατι μαλακες που μας την εμπαιναν συνεχεια (επειδη φερναμε κρυφα πατατακια και αναψυκτικα το βραδυ και τις επομενες μερες βρισκαμε τις τσαντες μας στους γκρεμους ή κρυμμενες καπου) , γιαυτο πρεπει να ειχα φυγει.
    Γενικα σαν ατομο δεν τα αντεχω αυτα και ξεσπαω με οποιονδηποτε τροπο (κλαμα- τσακωμος)...
    Αυτο για την κατασκηνωση ασχετο, αλλα καπως ετσι θα ειναι και στον στρατο, γιαυτο οταν το σκεφτομαι συγκρινω καπως αυτη την εμπειρια με αυτη του στρατου που θα εχω. Φοβαμαι μη με πιασει το ιδιο απο την πρωτη κιωλας μερα.

Βεβαια πιο πριν, οσο σπουδαζα, δεν ειχα αυτο το προβλημα με τους συμφοιτητες μου, δηλαδη το να κοιμαμαι σε διαφορα σπιτια αγνωστων καθε βραδυ, που καπως ετσι θα ειναι και η γνωριμιες με τους νεους, θελω να πιστευω...
    Στο στρατο που πηγα δεν κοροιδευαν κανεναν για την καταγωγη τους κοροιδευαν καποιοι οχι ολοι τους γιωταδες.ειχαμε και μουσουλμανους απο την Ξανθη και Κομοτηνη που ο ενας μαλιστα δηλωνε οτι ειναι Τουρκος αλλα δεν τον πειραξε ή κοροιδεψε κανενας.δυστυχως τους θεωρητικα αδυναμους κοροιδευουν αλλα οχι ολοι καποιοι που επειδη ειναι ι1 και δεν εχουν περασει κανενα προβλημα υγειας κοροιδευουν το ι4 για να δειξουν οτι ειναι ανδρες.οπως υπαρχουν κα τρεις φρασεις γι αυτο θεμα ειναι οι εξης.
    πρωτη φραση <<το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο>>
    Δευτερη φραση<<ο θανατος σου η ζωη μου>>
    τριτη φραση <<παταω επι πτωματων>>
    δεν βγηκαν τυχαια αυτες οι φρασεις μεσα απο τη ζωη ειναι και παντοτε υπηρχε πιο πολυ ρατσισμος σε θεωρητικα αδυναμους παρα σε οτιδηποτε αλλο.να ξερεις και gay ειχαμε στο στρατο και κανενας δεν τους κοροιδευε εγω ομως που ημουν ι4 για λογους υγειας περασα απανθρωπο δουλεμα και κοροιδια .

Mrgilleas
    Guest
    στο κεντρο το βιωσα που ηξεραν ολοι οτι ειμαι ι4 την κοροιδια και περιφρονηση ηταν γενναιοι αυτοι να κοροιδευουν καποιον γιωτα που ανα πασα στιγμη θα μπορουσε να κλαταρει γι αυτο βγηκε γιωτας.τις αλλες κατηγοριες ατομων δηλαδη γκει και αλλοδαποι η εκεινος που δηλωνε τουρκος δεν τους πειραξαν ποτε οποτε μη φοβασαι γι αυτο το θεμα περισσοτερες πιθανοτητς εχεις να σε κοροιδεψουν για το γιωτα σου παρα για την καταγωγη σου

Senior Member
    στο κεντρο το βιωσα που ηξεραν ολοι οτι ειμαι ι4 την κοροιδια και περιφρονηση ηταν γενναιοι αυτοι να κοροιδευουν καποιον γιωτα που ανα πασα στιγμη θα μπορουσε να κλαταρει γι αυτο βγηκε γιωτας.τις αλλες κατηγοριες ατομων δηλαδη γκει και αλλοδαποι η εκεινος που δηλωνε τουρκος δεν τους πειραξαν ποτε οποτε μη φοβασαι γι αυτο το θεμα περισσοτερες πιθανοτητς εχεις να σε κοροιδεψουν για το γιωτα σου παρα για την καταγωγη σου
    Φιλε, δηλαδη αν μπω και βγω ι4 ή ι5 και με ξενη καταγωγη (βασικα αισθανομαι πιο Ελληνας και απο τους Ελληνες) σιγουρα αυξανονται οι πιθανοτητες. Να πω οτι αν κανω φιλιες πραγματικες, δεν θα με πειραζει να με κοροιδευουν για την καταγωγη μου. Οσο ημουν φοιτητης με "κοροιδευαν" για την καταγωγη μου... τυπου- Δεν θα γινεις Ελληνας ποτε, Αλβανε και τετοια... που αυτα τα παιρνω πολυ στο χαβαλε... (ισως επειδη αισθανομαι πιο πολυ Ελληνας και η πλακα με το Ελληνας που βιωσα στο εξωτερικο και τα αρνητικα σχολια με πειραζε περισσοτερο μπορω να πω)
    Απο πραγματα δεν εχω πολλα και ουτε μαρεσει να παιρνω πολλα οπου πηγαινω οποτε δεν ειναι θεμα.. μπορω και "ανοιχτα" να τα αφηνω ολα... κλαν. Εμενα αλλα ειναι που με απασχολουν...
    Σε περιπτωση που φτασει καποιος να μαλωσει-πλακωθει τι γινεται; Βασικα αυτο νομιζω απαγορευεται...δηλαδη ο δοιηκητηε της μοναδας το αναφερει καποια πραγματα, τυπου, οχι κοροιδιες, οχι τσακωμους και τετοια...στους νεοσυλεκτους.
    Αλλιως, τι; Φυλακη;

Senior Member
    Αμα πλακωνεσαι συχνα θα κατσεισ κανενα μηνα παραπανω μαχαιρια πηρουνια απαγορευονται μονο χερια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Φιλε, δηλαδη αν μπω και βγω ι4 ή ι5 και με ξενη καταγωγη (βασικα αισθανομαι πιο Ελληνας και απο τους Ελληνες) σιγουρα αυξανονται οι πιθανοτητες. Να πω οτι αν κανω φιλιες πραγματικες, δεν θα με πειραζει να με κοροιδευουν για την καταγωγη μου. Οσο ημουν φοιτητης με "κοροιδευαν" για την καταγωγη μου... τυπου- Δεν θα γινεις Ελληνας ποτε, Αλβανε και τετοια... που αυτα τα παιρνω πολυ στο χαβαλε... (ισως επειδη αισθανομαι πιο πολυ Ελληνας και η πλακα με το Ελληνας που βιωσα στο εξωτερικο και τα αρνητικα σχολια με πειραζε περισσοτερο μπορω να πω)
    Απο πραγματα δεν εχω πολλα και ουτε μαρεσει να παιρνω πολλα οπου πηγαινω οποτε δεν ειναι θεμα.. μπορω και "ανοιχτα" να τα αφηνω ολα... κλαν. Εμενα αλλα ειναι που με απασχολουν...
    Σε περιπτωση που φτασει καποιος να μαλωσει-πλακωθει τι γινεται; Βασικα αυτο νομιζω απαγορευεται...δηλαδη ο δοιηκητηε της μοναδας το αναφερει καποια πραγματα, τυπου, οχι κοροιδιες, οχι τσακωμους και τετοια...στους νεοσυλεκτους.
    Αλλιως, τι; Φυλακη;
    Καλησπερα "ψαρουκλα" χαχα, ελποιζω να μην σε ενοχλει αυτο διοτις ειναι απο τα πιο ευγενικα και τα πιο συνηθει που θα ακους ¨).
    Πρωτα απο λα, προσωπικα δεν με ενδιαφερει απο την οποια χωρα ερχεσε εσυ η ο καθε ανθρωπος!! Οπως πωτες δεν με ενδιεφερε το ψρωμα των ανθρωπων!!! Απο τα οσα ταξιδια εκαμα λογο επαγγελματος κυριος σε τριτο κοσμο, καταλαβα οτι ολοι οι ανθρωποι πανω κατω ιδια λογικη εχουμε! ολοι μας εχουμε τις ιδιες βασικες αναγκες! ολοι θελουν να ζουν ειρηνικα, να βρουν μια καλη γυναικα ,να παντρευτουν και να καμουν πεδακια! Ετσι λοιπον προσωπικα τα ρατσιστικα κοληματα τα βλεπω τελειως ηλιθια! οπως νευριαζω με τον Ελληνα φασηστα ετσι νευριαζω και με τον αλβανο φασηστα,μαλιστα , εχουν ποιο πολυ ομοιο ντιενεη μεταξυ τους παρα με καποιον απο την ιδια τους χωρα!! χαχα.
    Σχετικα με την αποροια σου για το αν θα πεξεις ξυλο, συνηθως γινετε οχι εμπρος στους αξιοματικους, η σε κανα καρα ρουγιανο, τα πιο πολλα στρατοπεδα εχουν συμεια οπου συνηθιζαν οι φανταροι να πηγενουν να ληνουν τις διαφορες τους, αντρικια! χωρις τον φοβο η την σωφειρια καποιου αξιωματικου να περασει απο εκει! αν ερθει αυτη η στιγμη ολο κι καποιος παλλιως θα σας πει που ειναι το σημειο.
    Απο οσο θυμαμαι εγω, οταν χτυπιομασταν , και τυχενε να μας εβλεπε κανενας αξιωματικος η το μαθενε μετα, αν μας εβλεπε χτυπημενους - εμενα για παραδηγμα μεχρι τα 20-21 μου η μυτη μου ετεχε αιμα πολυ ευκολα, χωρις καποιο δυνατο χτυπημα ετρεχε αιμα αλλα για πολυ λιγο , μετα σταματαγε, αρα πολλες φωρες καρφωνομουν! αλλα λογο του οτι ο στρατος θεωρειτε οτι ειναι αντρικιο να λυνουμε τις δυαφωρες μας με τα χερια μας συνηθως δεν τιμορουν για τετοια θεματα!
    Προσωπικα δεν το βλεπω πλεον αντρικιο, αλλα πεδικο, δεν νομιζω οτι καποιος ειναι ανδρας αν πεζει ξυλο! ισως ειναι πεδακι κι δεν ξερει να μηλαει ,και πιο πολυ αντι για ανδρας παει προς στο ζωο! χαχα,αφου τα ζωα χτυπιουντε!! χαχα

Mrgilleas
    Guest
    Αλλιως, τι; Φυλακη;
    κοιταξε στο κεντρο που ημουν τσακωθηκαν δυο ατομα βριστηκαν ο ενας εβρισε την οικογενεια του αλλου και ο αλλος πηγε θυμωμενος και του εριξε μια μπουνια αλλα δεν προλαβε να γενικευτει ο καβγας γιατι τους χωρισαν αλλοι στρατιωτες.επισης μια φορα παλι στο κεντρο ενας φανταρος εκανε μπανιο στην τουαλετα και καποιοι αλλοι πηγαν και του αδεισαν ενα κουβα με βρωμικο νερο πανω απο την πορτα που ειχε κενο.το ειπε αυτος στους ανωτερους αλλα ποτε δεν βρηκαν ποιος το εκανε και ετσι δεν την πληρωσε κανενας.Οσον αφορα τον καβγα το πρωτο εληξε σχετικα γρηγορα με την παρεμβαση των αλλων φανταρων και δε μαθευτηκε προς τα εξω σε ανωτερους και μενα μια φορα στην μοναδα ενω κοιμομουν ηρθε ενας αλλος φανταρος και μου αδειασε ενα μπουκαλι νερο ενω κοιμομουν και ξυπνησα βρεγμενος στις 6 το πρωι το ειπα στους ανωτερους του καναν μια αυστηρη επιπληξη αλλα δεν τον βαλαν φυλακη και τα σχετικα γι αυτο σου λεω περασα δυσκολα ειχε και καψονια στο κεντρο που ημουν και μερικοι φανταροι μου κολλουσαν συνεχεια τσαμπουκα επειδη ημουν γιωτας και οι εποπ μας βριζαν και μας φεροντουσαν σαν σκουπιδια.απο την πρωτη μερα ποου παρουσιαστικα στο κεντρο πηγε να μου σπασει τον τσαμπουκα ενας εποπ και με βαλε να κοιταω τον τοιχο σημειωσε τον ονοματεπωνυμο μου πανω στην πλατη μου και αφου με εβρισε μου ειπε θα καλοπερασουμε εμεις οι δυο για να με φοβισει γι αυτο αναρωτιεμαι απορω πως αντεξα και δεν υποτροπιασα κα πως συγκρατησα τα νευρα μου αλλα παντως δεν ειναι ολες οι μοναδες ιδιες εξαρταται που θα πεσεις

Senior Member
    κοιταξε στο κεντρο που ημουν τσακωθηκαν δυο ατομα βριστηκαν ο ενας εβρισε την οικογενεια του αλλου και ο αλλος πηγε θυμωμενος και του εριξε μια μπουνια αλλα δεν προλαβε να γενικευτει ο καβγας γιατι τους χωρισαν αλλοι στρατιωτες.επισης μια φορα παλι στο κεντρο ενας φανταρος εκανε μπανιο στην τουαλετα και καποιοι αλλοι πηγαν και του αδεισαν ενα κουβα με βρωμικο νερο πανω απο την πορτα που ειχε κενο.το ειπε αυτος στους ανωτερους αλλα ποτε δεν βρηκαν ποιος το εκανε και ετσι δεν την πληρωσε κανενας.Οσον αφορα τον καβγα το πρωτο εληξε σχετικα γρηγορα με την παρεμβαση των αλλων φανταρων και δε μαθευτηκε προς τα εξω σε ανωτερους και μενα μια φορα στην μοναδα ενω κοιμομουν ηρθε ενας αλλος φανταρος και μου αδειασε ενα μπουκαλι νερο ενω κοιμομουν και ξυπνησα βρεγμενος στις 6 το πρωι το ειπα στους ανωτερους του καναν μια αυστηρη επιπληξη αλλα δεν τον βαλαν φυλακη και τα σχετικα γι αυτο σου λεω περασα δυσκολα ειχε και καψονια στο κεντρο που ημουν και μερικοι φανταροι μου κολλουσαν συνεχεια τσαμπουκα επειδη ημουν γιωτας και οι εποπ μας βριζαν και μας φεροντουσαν σαν σκουπιδια.απο την πρωτη μερα ποου παρουσιαστικα στο κεντρο πηγε να μου σπασει τον τσαμπουκα ενας εποπ και με βαλε να κοιταω τον τοιχο σημειωσε τον ονοματεπωνυμο μου πανω στην πλατη μου και αφου με εβρισε μου ειπε θα καλοπερασουμε εμεις οι δυο για να με φοβισει γι αυτο αναρωτιεμαι απορω πως αντεξα και δεν υποτροπιασα κα πως συγκρατησα τα νευρα μου αλλα παντως δεν ειναι ολες οι μοναδες ιδιες εξαρταται που θα πεσεις
    Αυτο το ξερω οτι εξαρταται απο που θα πεσεις...
    Παντως δεν θα επετρεπα να μου απλωδει καποιος χερι επανω μου ή να μιλησει ασχημα. Δεν ειναι δικαιολογια αυτο στο να πειραξεις καποιον και να του συμπαιριφερεσε ασχημα.
    Αν ξερεις καποιον ειδικο που να με βοηθησει, πανω σε αυτο.

Πρεπει να ερθει καποιος να με παρει σηκωτο, διαφορετικα δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα....

Mrgilleas
    Guest
    Αυτο το ξερω οτι εξαρταται απο που θα πεσεις...
    Παντως δεν θα επετρεπα να μου απλωδει καποιος χερι επανω μου ή να μιλησει ασχημα. Δεν ειναι δικαιολογια αυτο στο να πειραξεις καποιον και να του συμπαιριφερεσε ασχημα.
    Αν ξερεις καποιον ειδικο που να με βοηθησει, πανω σε αυτο.

Πρεπει να ερθει καποιος να με παρει σηκωτο, διαφορετικα δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα....
    Δεν ξερω καποιο ειδικο εγω παω σε ενα γιατρο με βλεπει 10 λεπτα και μου γραφει φαρμακα δεν κανω καποια ψυχοθεραπεια αλλα ξερω οτι δωρεαν ψυχοθεραπεια εχει και στα κεντρα ψυχικης υγειας τωρα αν ειναι καλη η θεραπεια που εφαρμοζουν δεν ξερω.αλλα πολλοι ειδικοι ειναι κομπογιαννιτες και κοιτανε να τσεπωσουν χρηματα χωρις πολλες φορες να σε βοηθησουν ουσιαστικα πιστευω με μια καλη φαρμακευτικη αγωγη για τις κρισεις πανικου που εχεις θα σε βοηθησει να καταλαγιασει το αγχος και ειναι στο ελεγχο μας πως θα αντιδρασουμε εγω επειδη ημουν σε ενα στρατιωτικο περιβαλλον δεν ενεργουσα με ακραιες μεθοδους γιατι το πιο πιθανο να ηταν να με απολυαν οριστικα και λογω του προβληματος υγειας που εχω αλλα παρολο που περασα αρκετα δυσκολα βγηκα πιο δυνατος ψυχικα γιατι να ξερεις οτι δε μας σκοτωνει μας κανει πιο δυνατους και ετσι βγηκα πιο δυνατος αλλα δυστυχως και πιο σκληροπετσος δεν ειναι καλο το τελευταιο πρεπει να εχουμε τις ευαισθησιες μας για τους διπλανους

Mrgilleas
    Guest
    επισης για ειδικο ξερω το αιγηνητιο το ψυχοθεραπευτικο τμημα που ειναι στη δημητρεσσας 10 νομιζω κοντα στο μεγαρο μουσικης οχι στο νοσοκομειο ειναι αρκετα πιο περα απλα πρεπει ο γιατρος σου που σε παρακολουθει να γραψει ενα παραπεμπτικο δηλαδη σε ενα χαρτι να γραψει απο τι πασχεις και απο τι θελεις να θεραπευτεις και εχει ειδικους εκει που βοηθανε αποτελεσματικα στην αντιμετωπιση θεματων ή προβληματων.δεν εχω παει ποτε αλλα εχω ακουσει οτι κανουν καλη δουλεια ενω τα κεντρα ψυχκης υγειας ειναι λιγο ψιλομουφα μονο καθονται και σε ακουνε και δεν κανουν καποια μεθοδο ψυχοθεραπειας απλα τα λες καπου και ξαλαφρωνεις ενω στο ψυχοθεραπευτικο στο αιγινητειο εχεις αρκετες μορφες ψυχοθεραπειας αναλογες του προβληματος για το οποιο μπορεις να θελεις βοηθεια

Senior Member
    επισης για ειδικο ξερω το αιγηνητιο το ψυχοθεραπευτικο τμημα που ειναι στη δημητρεσσας 10 νομιζω κοντα στο μεγαρο μουσικης οχι στο νοσοκομειο ειναι αρκετα πιο περα απλα πρεπει ο γιατρος σου που σε παρακολουθει να γραψει ενα παραπεμπτικο δηλαδη σε ενα χαρτι να γραψει απο τι πασχεις και απο τι θελεις να θεραπευτεις και εχει ειδικους εκει που βοηθανε αποτελεσματικα στην αντιμετωπιση θεματων ή προβληματων.δεν εχω παει ποτε αλλα εχω ακουσει οτι κανουν καλη δουλεια ενω τα κεντρα ψυχκης υγειας ειναι λιγο ψιλομουφα μονο καθονται και σε ακουνε και δεν κανουν καποια μεθοδο ψυχοθεραπειας απλα τα λες καπου και ξαλαφρωνεις ενω στο ψυχοθεραπευτικο στο αιγινητειο εχεις αρκετες μορφες ψυχοθεραπειας αναλογες του προβληματος για το οποιο μπορεις να θελεις βοηθεια
    Που ειναι αυτο το μερος που λες για τις διαφορες θεραπειες που εφαρμοζονται... ;; Θεσσαλονικη μηπως;
    Βασικα, ψαχνω κατι κοντα Θεσσαλονικη να ειναι, αλλου δεν με βολευει.

Mrgilleas
    Guest
    Που ειναι αυτο το μερος που λες για τις διαφορες θεραπειες που εφαρμοζονται... ;; Θεσσαλονικη μηπως;
    Βασικα, ψαχνω κατι κοντα Θεσσαλονικη να ειναι, αλλου δεν με βολευει.
    Δεν ξερω απο Σαλονικα αυτα που σου ειπα ειναι Αθηνα.τωρα για κεντρο ψυχικης υγειας πρεπει να εχει και στη Θεσσαλονικη αλλα δεν ξερω γιατι δεν το εχω ψαξει.τωρα οσον αφορα τα κεντρα ψυχικης υγειας δεν κανουν τιποτα το ιδιαιτερο απλα σε ακουνε δεν εφαρμοζουν καμια μεθοδο τουλαχιστον στη δικη μου περιπτωση που πηγαινα παλιοτερααυτο γινοταν δηλαδη μιλουσα γι αυτα που με απασχολουσαν και ο ψυχολογος απλως με ακουγε και μιλουσε ελαχιστα στην ουσια καθομουν μιση ωρα να εξιστορω πραγματα και απαντηση δεν επαιρνα και απο τοτε εχω κοψει τις ψυχοθεραπειες και βασιζομαι πιο πολυ στα φαρμακα.

Mrgilleas
    Guest
    Και στο στρατο που ημουν ποσους μηνες δεν με παρακολουθουσε ψυχιατρος του στρατου αν και ειχα και αυτη τη δυνατοτητα πηγαινα σε ψυχιατρο δημοσιου νοσοκομειου μια φορα το τριμηνο για να μου γραψουν τη συνταγη και με ειχε δει και αυτη πολυ χαλια μια φορα και μου ελεγε να νοσηλευτω η εστω να ζητησω βοηθεια απο το ψυχιατρικο του στρατου.Γενικα πιεστηκα αρκετα οπως σου ειπα χειροτερεψα σε δερματικα,αγχος ,θλιψη και καπως παρανοια (οτι θα μου κανουν κακο)παρολο που τηρω την αγωγη ευβλαβικα.οπως σου εγραψα στο θεμα σου και πιο παλια πηγα περισσοτερο για να μην με σχολιαζουν αλλοι οτι πηρα τρελοχαρτο κα αισθανομαι ασχημα και μειονεκτικα σε παρεες κοινως με ενοιαζε η γνωμη του αλλου και της κοινωνιας γενικοτερα παρολο που μενω σε πολη γιατι ποσοι φιλοι των γονιων μου παιρναν τηλεφωνο σπιτι μου και ρωτουσαν αν πηγα στρατο αν δουλευω και τα σχετικα.Ενα καλο που μου μαθε ο στρατος ηταν να αντεξω το θανατο του πατερα μου παρολα τα αρνητικα που σου ειπα προηγουμενως δεν υποτροπιασα τελειως και δευτερον να ειμαι πιο υπευθυνος στο καθαρισμα και πλυσιμο πιατων και στρωσιμο κρεβατιου. θα μου πεις μπορει να τα μαθεις και στην κατασκηνωση αλλα δεν ειχα παει ποτε.

Mrgilleas
    Guest
    Στη δικη μου περιπτωση ολοι ηταν εναντιον στην ιδεα να υπηρετησω με το προβλημα που εχω οι γονεις μου ο ψυχολογος ,η ψυχιατρος αλλα εγω πηγα τα καταφερα εγινα πιο δυνατος γιατι μπορεσα και ξεπερασα το θανατο του πατερα μου αλλα εδω και μισο χρονο εχω πεσει και εχω χειροτερεψει ψυχικα και αυτο οφειλεται στο εντονο αγχος που βιωνα για να ανταπεξελθω σε μια δουλεια που εχει να κανει με ποσα και πρεπει να ειμαι πολυ προσεκτικος και πολυ φορτο εργασιας και εχω πεσει απο τοτε.τη δουλεια την σταματησα και με πιεζει ο ψυχιατρος να εργαστω παλι

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast