Originally Posted by
GoldenM
Φίλτατη Βίκυ,
Το πρώτο βήμα για την επίλυση ενός προβλήματος είναι να το εντοπίσουμε. Το δεύτερο να αποδεχτούμε την ύπαρξη του.
Εάν συμβούν τα δύο παραπάνω, τότε μπορείς να αναπτύξεις ένα πλάνο για το πως θα αντιμετωπίσεις το πρόβλημα σου. Μην αισθάνεσαι ένοχη. Δεν είσαι ένοχη!!! Σε όλους μπορεί να συμβεί κάτι παρόμοιο. Όλα για τους ανθρώπους είναι.
Όμως καλή μου φίλη, σε παρακαλώ πολύ ανέλαβε δράση. Μίλησε με ειδικό. Ναι, είμαι σίγουρος ότι είσαι πολύ δυνατή. Δες το πρόβλημα σου κατάματα, μην το φοβηθείς. Και πάλεψε!!! Με την βοήθεια ειδικού σίγουρα θα ανακουφιστείς. Όλα στην ζωή θέλουν αγώνα.
Εγώ υποφέρω από κρίσεις πανικού και γενικευμένη αγχώδη διαταραχή. Στην αρχή έλεγα γιατί σε μένα. Θλιβόμουν και απογοητευόμουν συνεχώς...
Τώρα νοιώθω ότι αυτό ήταν μια ευκαιρία για μένα. Μια ευκαιρία να επενδύσω στον εαυτό μου και στην αυτογνωσία μου. Κάνω ψυχοθεραπεία και ΝΑΙ!!! Κάθε μέρα κερδίζω τις μάχες μου!!! Γνωρίζω καλύτερα τον εαυτό μου!!! Βελτιώνομαι ως άνθρωπος!!! Νοιώθω αλήθεια πολύ ευλογημένος.
Ζήτησε την βοήθεια ειδικού. Δώσε τις μάχες σου και σε παρακαλώ πολύ, να είσαι δυνατή.
Με εγκάρδιους χαιρετισμούς.