Αυτο, με απλα λογια.
Printable View
Αυτο, με απλα λογια.
Γιατι ρε μεγαλε εχει τοσεσ μαλακιεσ να κανεισ στρωσου στη δουλεια
Ζητα καφε με καψουρινη στη γειτονια μου εχει
Πες μας τι σε απασχολεί. Εδώ είμαστε να σου συμπαρασταθουμε
Εστάλη από SM-J320F στο E-Psychology.gr Mobile App
Ζήσε γιατί τα καλύτερα έρχονται... Θέλεις να τα χάσεις;;;
Ζησε για να πασ κοντρα στη μαλακια που σε δερνει οπωσ κανουμε κι εμεισ
Να είσαι σίγουρη πως θα έρθουν καλύτερες μέρες στη ζωή σου! ΕΣΥ και ΜΟΝΟ ΕΣΥ μπορείς να αλλάξεις ότι δε σε κάνει ευτυχισμένη. Όσοι έχουμε περάσει κατάθλιψη, νομίζω πως ταυτιζομαστε με το post σου. Σε παρακολουθεί κάποιος ειδικός;
Sent from my Redmi Note 4 using Psychology Forum mobile app
Ευκολο να το λες , δυσκολο να το κανεις ...............
Εδω ειμαι ακομα προφανως, γιατι οπως ειπε ο Macgyver ευκολο να το λες, δυσκολο να το κανεις.
Άκουσε με λίγο γιατί θα σου μιλήσω και από την πλευρά αυτής που προσπάθησε ν' αυτοκτονήσει αλλά και από την πλευρά αυτής που κάποιος άφησε πίσω (μαζί με άλλους) επειδή αυτοκτόνησε...
1ον Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές να πεθάνω προφανώς ανεπιτυχώς και το μόνο που κέρδισα ήταν περισσότερος πόνος, δεν μου έφτανε ο ψυχικός είχα και τον σωματικό μετά καθώς και μία πλύση στομάχου... 2ον Δεν έκλεισε ούτε εβδομάδα από την κηδεία κάποιου φίλου που αυτοκτόνησε κι από εκείνη τη μέρα είμαι πολύ χάλια, θέλω συνέχεια να κοιμάμαι για να μην το αντιμετωπίζω μάλλον...
Δεν ξέρω αν σε βοήθησα καθόλου αλλά αν νομίζεις ότι μπορώ μίλησε μου... Πίστεψε με, δεν αξίζει, σίγουρα θα υπάρχει κάποια λύση... Μην δώσεις τέτοιο πόνο σ' αυτούς που σ' αγαπούν... Έπρεπε να έβλεπες τους συγγενείς του παιδιού σε τι κατάσταση ήταν και θ' αναθεωρούσες...
παιδια ουτε να το σκεφτεστε αυτο το πραγμα!! δεν υπαρχει λογος και νοημα να κανει κανεις κατι τετοιο το μονο που θα χαρισει ειναι μια παντοτινη πικρα στα αγαπημενα του προσωπα και μια ζωη θα ειναι με το ΓΙΑΤΙ....για ολα τα προβλήματα ακομα και για τα πιο χειροτερα υπαρχουν λυσεις...να ζητατε βοηθεια να μιλατε μην διστάζετε να λετε οτι σας απασχολει ολα αντιμετωπίζονται!!!
Ε ναι φυσικά. Δεν είναι λύση αυτό ρε παιδιά. Η ζωή είναι ένα δώρο από το Θεό
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Έλα Χριστέ μου!τι λες στο παιδί???Όλα φτιάχνουν,θέλει θέληση κ υπομονή!
..........................................
............................
ρε φιλε τι ειναι αυτα που λες στο παιδι...εσενα αν σου ελεγα καποιος ρε συ νιωθω χαλια δεν αντεχω τι θα του ελεγες? πηγαινε αυτοκτονα? αν ητανε ολα τοσο ευκολα φιλε μου τοτε δεν θα υπηρχε ανθρωποτητα θα πηγαιναμε ολοι μαζι να πεσουμε απο κανα βουνο με τοσες δυσκολιες και καθημερινα προβλήματα...δεν παει ετσι...για ολα υπαρχουν λυση και ολοι γεννηθικαμε για καποιο σκοπο !!!φιλικα
..................................
ουτε για πλακα δεν πρεπει να λεγονται αυτα εδω μεσα
Μερικοί νομίζουν ότι επειδή δεν πέτυχε η απόπειρα δεν θέλαμε πραγματικά να πεθάνουμε... Ότι μπορεί κάτι να μην πήγε καλά γιατί δεν είμαστε γιατροί να ξέρουμε σίγουρα τι να κάνουμε δεν τους περνάει απ' το μυαλό... Εγώ είμαι ακόμα εδώ γιατί επειδή πήρα πάρα πολλά χάπια μου έρχονταν να κάνω εμετό και σηκώθηκα για να πάω στην τουαλέτα αλλά ζαλίστηκα, έπεσα κι οι γονείς μου άκουσαν το μπαμ κι ήρθαν να με βοηθήσουν κι έτσι με πήγαν στο νοσοκομείο, εγώ είχα ξαπλώσει και περίμενα να πεθάνω χωρίς να τους έχω πει τίποτα... Τι να κάνουμε, δεν το κατάφερα, δεν ήξερα ότι σύμφωνα με κάποιους πρέπει ν' απολογηθώ... Δεν εννοώ εσένα grgagno, μη μπερδευτείς επειδή έκανα παράθεση σ' εσένα...
αντικειμενικα οταν η ζωη γινεται μαυρη μετα ακολουθει η δικαιωση και αυτο ειναι αιτια να συνεχισουμε να ζουμε αυτο οστοσο λεγεται αστερι αλλα αυτο ειναι ενα θρεντ απο μονο του
δε ξερω αν σε εκφραζει αλλα οταν ακουω μαυριλα εκει παει το μυαλο μου και αυτο το σκεπτικο με κανει να συνεχιζω να ζω απροβληματιστα...
καποια στιγμη ειχα διαβασει μια φραση που ελεγε οτι οι νομοι φτιαχτηκαν για να τρομοκρατουν αυτους που δε σκοπευουν να τους παραβουν ιδιο σκεπτικο και εδω αλλος κανει τις τρελες αλλος παει σε ψυχολογο...
Παιδάκι μου πας καλά? Σβηστό τωρα
την ακουσε απο το κρυο μαλον και οι νυχτες περνουν...
Χαχαχαχ. Εντομεταξει ακόμα να το σβήσει. Στα τέτοια του
...............................
Pink floyd..ακυρο λιγο με τ θεμα..αλλα τ κανεις εισαι καλυτερα απο τοτες;
Εστάλη από SM-A600FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Φίλε σκέψου ότι η ζωή έτσι κ αλλιώς είναι μικρή δεν θα ζούμε για πάντα ευτυχώς κιόλας γιατί με τέτοια βάσανα να μου λυπη δεν θέλω ... Ας κρατηθούμε μέχρι το τρένο να φτάσει στο προορισμό του ίσως η διαδρομή να μην είναι και τόσο τραγική όπως την βλέπουμε..
Εστάλη από Redmi 5 στο E-Psychology.gr Mobile App
Δεν ειναι στα τετοια μου , εχω ζησει την αυτοκτονια του κολλητου μου προ 30 ετων , πηδηξε απο την ταρατσα του τεταρτου με ενα μαξιλαρι στο προσωπο , χωρις να πει κουβεντα σεμενα η σε καποιον αλλον ........αλλα βαρεθηκα τις μεγαλες κουβεντες ............περι αυτοκτονιας ...μονο εγω εχω ζησει μια αυτοκτονια απο τοσο κοντα ........και μονο εγω ξερω τι τραβηξα για να το ξεπερασω ... .......δεν
κανω διαλογο επι του θεματος .......
σε ολους τους κτθλπτικους εχει περασει απ το μυαλο η σκεψη της αυτοκτονιας , ακομη κι μενα , αλλα αν τοκανα , δεν θαβγαινα να ζηταω βοηθεια , θα τοκανα , παει και τελειωσε ................. και σεβομαι την ελευθερη θεληση του καθε ατομου .....
θα ηθελα και την γνωμη της ρεμεντυ , αν θελει .........
Ωραίο μήνυμα. Ελαφρώς αισιόδοξο. Ούτε αισιόδοξο σε σημείο να είναι ανόητο αλλά ούτε και απαισιόδοξο. Κοντά στη πραγματικότητα, όποια κι αν είναι αυτή.
@opiodies
Ούτε να το βάζεις στο μυαλό σου αυτό. Πολλοί κάποια στιγμή το σκεφτήκαμε και άλλοι το προσπάθησαν ανεπιτυχώς και άλλοι από καθαρή τύχη την γλύτωσαν. Τα λάθη διορθώνονται, αλλά το συγκεκριμένο, όχι. Είσαι πολύ μικρή και έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου. Θα τα καταφέρεις και παρακάτω θα λες τα ίδια με εμάς που τώρα σου λέμε πως είναι μεγάλο λάθος αυτό που σκέφτεσαι.
Α καλα... Το χαβα του ο τυπος, χριστο δεν καταλαβε ετσι; Ρε φιλαρακο, ο/η opiodies ανοιξε θρεντ για υποστηριξη κι εσυ μπαινεις εδω μεσα για να βγαλεις τα εσωψυχα σου με επικινδυνες προτροπες και υπονοιες; Ανοιξε δικο σου θρεντ για αυτο αντι να οικειοποιεισαι τον πονο του αλλου. Το θεμα αυτο δεν ανοιχτηκε για να κεντραρει εσενα. Μπορεις να καταλαβεις ποσο απιστευτα εγωκεντρικος γινεσαι;
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
..........................................
Νιωθω οτι δεν μπορω να ταιριαξω με τιποτα σε αυτο τον κοσμο, μπορει να ακουγεται λιγο χαζο αλλα πραγματικα νιωθω οτι ειμαι απο τους ανθρωπους που δεν γεννηθηκαν για να καταφερουν να ζησουν εδω. Και γω εχω φτασει πολυ κοντα στο θανατο 2 φορες και τις δυο απο overdose, παρ ολα αυτα ακομα θεωρω μαλακια που σωθηκα εν τελει.
Έχεις βρει τι είναι αυτό που σε ενοχλεί, ώστε να το αλλάξεις; Δεν καταλαβαίνω με αυτό που είπες, πως δεν νιώθεις ότι είσαι από τους ανθρώπους, για να καταφέρουν να ζήσουν εδώ. Τι είναι αυτό που σε ωθεί, να κάνεις τέτοια σκέψη δλδ;
Συμβαίνει κάτι μήπως στον αισθηματικό τομέα; Στον κοινωνικό; Οικογένεια; Κάπου θα υπάρχει η αιτία, όπως και η λύση του κάθε προβλήματος.
Τι να πω, δεν ξερω πια, πηγαινω σε ειδικο, ειμαι σε φαρμακευτικη αγωγη, εκοψα απο ναρκωτικα, προσπαθω πολυ να εχω εναν υγιεινο τροπο ζωης κλπ αλλα και παλια νιωθω το ιδιο.