Θελω να πεθανω - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 56
    Quote Originally Posted by opiodies View Post
    Αυτο, με απλα λογια.
    Φίλε σκέψου ότι η ζωή έτσι κ αλλιώς είναι μικρή δεν θα ζούμε για πάντα ευτυχώς κιόλας γιατί με τέτοια βάσανα να μου λυπη δεν θέλω ... Ας κρατηθούμε μέχρι το τρένο να φτάσει στο προορισμό του ίσως η διαδρομή να μην είναι και τόσο τραγική όπως την βλέπουμε..

Εστάλη από Redmi 5 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vasilis soze View Post
    Χαχαχαχ. Εντομεταξει ακόμα να το σβήσει. Στα τέτοια του

Εστάλη από SM-J320F στο E-Psychology.gr Mobile App
    Δεν ειναι στα τετοια μου , εχω ζησει την αυτοκτονια του κολλητου μου προ 30 ετων , πηδηξε απο την ταρατσα του τεταρτου με ενα μαξιλαρι στο προσωπο , χωρις να πει κουβεντα σεμενα η σε καποιον αλλον ........αλλα βαρεθηκα τις μεγαλες κουβεντες ............περι αυτοκτονιας ...μονο εγω εχω ζησει μια αυτοκτονια απο τοσο κοντα ........και μονο εγω ξερω τι τραβηξα για να το ξεπερασω ... .......δεν
    κανω διαλογο επι του θεματος .......

σε ολους τους κτθλπτικους εχει περασει απ το μυαλο η σκεψη της αυτοκτονιας , ακομη κι μενα , αλλα αν τοκανα , δεν θαβγαινα να ζηταω βοηθεια , θα τοκανα , παει και τελειωσε ................. και σεβομαι την ελευθερη θεληση του καθε ατομου .....

θα ηθελα και την γνωμη της ρεμεντυ , αν θελει .........
    Last edited by Macgyver; 14-12-2018 at 10:04.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Έλα Χριστέ μου!τι λες στο παιδί???Όλα φτιάχνουν,θέλει θέληση κ υπομονή!
    Καλε τι κανεις εσυ ? καλα εισαι ?

Banned
    Quote Originally Posted by hagard View Post
    Φίλε σκέψου ότι η ζωή έτσι κ αλλιώς είναι μικρή δεν θα ζούμε για πάντα ευτυχώς κιόλας γιατί με τέτοια βάσανα να μου λυπη δεν θέλω ... Ας κρατηθούμε μέχρι το τρένο να φτάσει στο προορισμό του ίσως η διαδρομή να μην είναι και τόσο τραγική όπως την βλέπουμε..

Εστάλη από Redmi 5 στο E-Psychology.gr Mobile App
    Ωραίο μήνυμα. Ελαφρώς αισιόδοξο. Ούτε αισιόδοξο σε σημείο να είναι ανόητο αλλά ούτε και απαισιόδοξο. Κοντά στη πραγματικότητα, όποια κι αν είναι αυτή.

@opiodies
    Ούτε να το βάζεις στο μυαλό σου αυτό. Πολλοί κάποια στιγμή το σκεφτήκαμε και άλλοι το προσπάθησαν ανεπιτυχώς και άλλοι από καθαρή τύχη την γλύτωσαν. Τα λάθη διορθώνονται, αλλά το συγκεκριμένο, όχι. Είσαι πολύ μικρή και έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου. Θα τα καταφέρεις και παρακάτω θα λες τα ίδια με εμάς που τώρα σου λέμε πως είναι μεγάλο λάθος αυτό που σκέφτεσαι.

Senior Member
    Α καλα... Το χαβα του ο τυπος, χριστο δεν καταλαβε ετσι; Ρε φιλαρακο, ο/η opiodies ανοιξε θρεντ για υποστηριξη κι εσυ μπαινεις εδω μεσα για να βγαλεις τα εσωψυχα σου με επικινδυνες προτροπες και υπονοιες; Ανοιξε δικο σου θρεντ για αυτο αντι να οικειοποιεισαι τον πονο του αλλου. Το θεμα αυτο δεν ανοιχτηκε για να κεντραρει εσενα. Μπορεις να καταλαβεις ποσο απιστευτα εγωκεντρικος γινεσαι;
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    ..........................................
    Last edited by oboro; 14-12-2018 at 16:15.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Member
    Νιωθω οτι δεν μπορω να ταιριαξω με τιποτα σε αυτο τον κοσμο, μπορει να ακουγεται λιγο χαζο αλλα πραγματικα νιωθω οτι ειμαι απο τους ανθρωπους που δεν γεννηθηκαν για να καταφερουν να ζησουν εδω. Και γω εχω φτασει πολυ κοντα στο θανατο 2 φορες και τις δυο απο overdose, παρ ολα αυτα ακομα θεωρω μαλακια που σωθηκα εν τελει.

Senior Member
    Νιωθω οτι δεν μπορω να ταιριαξω με τιποτα σε αυτο τον κοσμο, μπορει να ακουγεται λιγο χαζο αλλα πραγματικα νιωθω οτι ειμαι απο τους ανθρωπους που δεν γεννηθηκαν για να καταφερουν να ζησουν εδω. Και γω εχω φτασει πολυ κοντα στο θανατο 2 φορες και τις δυο απο overdose, παρ ολα αυτα ακομα θεωρω μαλακια που σωθηκα εν τελει.

Έχεις βρει τι είναι αυτό που σε ενοχλεί, ώστε να το αλλάξεις; Δεν καταλαβαίνω με αυτό που είπες, πως δεν νιώθεις ότι είσαι από τους ανθρώπους, για να καταφέρουν να ζήσουν εδώ. Τι είναι αυτό που σε ωθεί, να κάνεις τέτοια σκέψη δλδ;

Συμβαίνει κάτι μήπως στον αισθηματικό τομέα; Στον κοινωνικό; Οικογένεια; Κάπου θα υπάρχει η αιτία, όπως και η λύση του κάθε προβλήματος.

Member
    Τι να πω, δεν ξερω πια, πηγαινω σε ειδικο, ειμαι σε φαρμακευτικη αγωγη, εκοψα απο ναρκωτικα, προσπαθω πολυ να εχω εναν υγιεινο τροπο ζωης κλπ αλλα και παλια νιωθω το ιδιο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Pink floyd..ακυρο λιγο με τ θεμα..αλλα τ κανεις εισαι καλυτερα απο τοτες;

Εστάλη από SM-A600FN στο E-Psychology.gr Mobile App
    Έλα πουλάκι μου!στον μακ πήγαινε η απάντηση Αλλά έχω ξεχάσει πως απαντάω έχει αλλάξει κ το φόρουμ!Εγώ καλά σε γενικές γραμμές!Ακόμα παίρνω αγωγή!Εσύ τι κάνεις?πως είσαι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Καλε τι κανεις εσυ ? καλα εισαι ?
    Καλά ειμαι σε γενικές γραμμές!που κ που αγχώνομαι Αλλά σιγά πρωτάρηδες είμαστε?!???? Εσύ τι κάνεις?

Senior Member
    Γιατί αγόρι μου?διάβασα ότι είσαι σε αγωγή έχεις κάποια διάγνωση?Μην το βάλεις κάτω!προσπάθησε!!Εάν θέλεις όλα μπορείς να τα καταφέρεις!

Banned
    Για να εισαι ακομα ζωντανος, μαλλον καταλαβες οτι δεν ειναι τοσο ευκολο
    να αυτοκτονησεις. Σκεφτομαι την αυτοκτονια απο τα 18 (σημερα ειμαι 52).
    ΖΩ με αυτην την "γκιλοτινα" 34 χρονια. Μαλλον ετσι θα συνεχισω για τα
    υπολοιπα 30 (η οσα) χρονια.

Συμβουλη μου .... Live to die another day !

Επειδη η ******* η ελπιδα πεθαινει τελευταια (ουσιαστικα, ΑΥΤΗ ειναι ο
    δεσμοφυλακας στην ζωη σου, η Ελπιδα) αφησε τα χρονια να κυλησουν
    μεχρις οτου σου δοθει (αν σου δοθει) ευκαιρια να ρεφαρεις, να ξημερωσει
    και για σενα ηλιος (οχι αυτος στον ουρανο, αυτος στην ψυχη σου).
    Oι πιθανοτητες για ανατροπη ποτε δεν μηδενιζονται ... οσο ζεις.

Βεβαια .... εγω ειμαι 52 ... και ηλιος ακομα δεν ξημερωσε.
    Ομως, αν μπω κατω απο το χωμα, δεν θα με βρει καμια αχτιδα.
    Η αντιηλιακη προστασια γινεται 100%. Και η εξω και η μεσα !
    Οποτε μην κανεις την χαρη (ακομα) σε κανεναν ...

Live to (get even and) die another day !

Banned
    Τι λέτε ρε παιδιά;.....

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast