Originally Posted by
Remedy
χαχαχαχαχαχα!!
βρε κωστα..
τα θεματα δεν ειναι διαγωνισμος δημοτικοτητας για να ζηταμε να κλεισει ενα επειδη δεν εχει πολλες απαντησεις η να γκρινιαζουμε . ειναι και λιγο πιεστικο αυτο που κανεις. οταν θελει θα απαντησει ο καθενας. μπορει σε βδομαδες η και μηνες.
ανοιγεις ενα θεμα, γιατι εχεις αναγκη κατι να πεις, οχι για να μαζεψεις views.
τα θεματα κλεινουν αν ειναι εκτος θεματολογιας, η αν εχουν δημιουργηθει προβληματα, καυγαδες κλπ. δεν κλεινουν επειδη δεν εχουν μεγαλη ροη...
ο καθενας το επισκεπτεται στον χρονο του και ΑΝ εχει και ΘΕΛΕΙ κατι να πει.
ενημερωτικα να σου πω οτι ειχα ανοιξει τετοιο θεμα πριν χρονια κι εγω, και δεν ειχε πολλη κινηση και μετα απο λιγο εξαφανιστηκε γιατι πηγε πατο.
ο λογος πιστευω ειναι αυτος που σου ειπαν ηδη.
εδω εχουν αναγκη να μιλανε περισσοτερο οσοι εχουν καποιοι προβλημα κι οχι οταν τους τυχαινει κατι καλο.
μπορει ακομα και στα ιδια ατομα που εχουν προβληματα, να τυχει κατι καλο και να μην το πουν εδω, αλλα αλλου, η στους δικους τους κλπ. (τρανο παραδειγμα το δελφινι μας, που ανοιγε 15 θεματα την ημερα με ολα τα προβληματα της σε διαφορετικη σειρα, ξανα και ξανα και ξανα και οταν τελικα βρηκε μονιμη δουλεια, παρακαλω, μας το ειπε παρεμπιπτοντως, κατοπιν εορτης. εδω μιλουσε μονο για γκρινιες.)
προσωπικα, εχω κοψει να πολυλεω τα καλα, εκτος αν χρειαστει σε καποιο θεμα, η μου ζητηθει, γιατι δεν λεω ουτε και ασχημα και δεν θελω να προκαλω με την χαρα μου, οσους ζοριζονται. δεν ειναι η ζωη μου στρωμενη με ροδοπεταλα, αλλα ολα μου τα προβληματα ειναι τεχνικης φυσεως, δλδ επαγγελματικα, φορολογικα, κλπ, δεν ειναι ψυχολογικα και δεν μπορει κανεις εδω να μου τα λυσει. τις λυσεις τις ψαχνω εξω.
και δεν μου αρεσει ενω δεν μοιραζομαι τπτ απο τα ζορια μου να μιλαω για την προσωπικη μου ζωη που με κανει ευτυχισμενη , γιατι ετσι δινω μια λαθος εικονα οτι μερικους η τυχη τους ευνοει και τους πανε ολα παντα καλα και μερικους τους δινει ασθενειες και δυστυχια.
σπανια ειναι ετσι. σχεδον, ποτε.