Results 1 to 15 of 21
Thread: Αισιόδοξα περιστατικά
-
23-12-2018, 10:22 #1
Αισιόδοξα περιστατικά
Καλημέρα σε όλα τα παιδιά,
είναι Κυριακή και ήθελα να ανοίξω σήμερα, ένα ιδιαίτερο θέμα. Ένα θέμα που λείπει από την ζωή μας και η καθημερινότητα, μας κάνει να την ξεχνάμε, αυτό λέγεται αισιοδοξία. Προσπάθησα να βρω κάτι που θα μείνει και είναι φανταστικό, το γεγονός να μπαίνει ναι μεν κάποιος για δικά του θέματα, αλλά να γράφει σε αυτό το θέμα, κάτι αισιόδοξο-θετικό που του συμβαίνει.
Θα ξεκινήσω από εμένα πρώτα, ναι μου έγινε κάτι πολύ θετικό και ήθελα να το μοιραστώ. Τακτοποιήθηκε ένα μέρος για το μεταπτυχιακό και θα βγω ραντεβού. Ναι τώρα θα πείτε, "έλα ρε μεγάλε, σιγά, δεν έγινε και κάτι". Ντάξει σίγουρα, όμως θα βγω με μια καταπληκτική κοπέλα, μια κοπέλα, που ενώ ήταν κοντά μου, εγώ δεν την έβλεπα. Η ομορφιά της έχει κάτι το ιδιαίτερο, δεν είναι σαν τις κλασικές ντίβες κλπ., είναι αεράτη, είναι μικρότερή μου και τέλος είναι ίσως το μοναδικό άτομο στην Γη, που γελάει με το χιούμορ μου.
Στα μάτια μου, είναι κάτι το εκπληκτικό. Οι φίλοι μου λένε "ε σιγά την κοπέλα", αλλά τους γράφω, διότι έμαθαν να είναι απαισιόδοξοι, ακόμη και με τον εαυτό τους.
Ναι τακτοποιήθηκε και ένα μέρος για το μεταπτυχιακό και είμαι χαρούμενος, το δεύτερο μέρος, θα γίνει όταν θα πάρω το πτυχίο, το 19' .
Από την χαρά μου, ξεκίνησα διατροφή και άσκηση μόνος μου, το σκεφτόμουν καιρό να το ξανά ξεκινήσω, διότι είχα παρατήσει λίγο (ελάχιστα) το σώμα μου. Δεν με έκανε το ραντεβού να ξεκαθαρίσω, να κάνω άσκηση, το ήθελα καιρό, αλλά δεν είχα χρόνο, λόγω σχολής. Τώρα είναι ευκαιρία.
Πείτε και τα δικά σας αισιόδοξα περιστατικά, ακόμη και το πιο μικρό να είναι, αρκεί να τα τονίζουμε στον εαυτό μας, αυτά τα θετικά, ώστε να προχωράμε παρακάτω. Αρνητικά μπορώ να βρω πολλά σε εμένα και στην ζωή μου γενικότερα, όμως αυτά τα δυο θετικά, μου δίνουν το ερέθισμα και το κίνητρο, για να αντεπεξέλθω στις δυσκολίες, όποιες και αν είναι αυτές.
Παιδιά λίγη αισιοδοξία, ώστε να χαρούμε την ζωή μας και όπως λέω, είναι το μοτο μου, η ζωή είναι πολύ μικρή, για να ασχολούμαστε με αμπελοφιλοσοφίες...
- 23-12-2018, 18:53 #2
Από τι κατάλαβα κανείς εδώ δεν έχει ούτε ένα ευχάριστο στην ζωή του ή τουλάχιστον και να έχει, θα εμβαθύνει περισσότερο στην δυστυχία, ώστε να λέει ότι όλα του πάνε στραβά, παραλείποντας το ένα καλό.
Λάθος μου που άνοιξα ένα θέμα, που δεν περιέχει θάνατο, κατάθλιψη, αρρώστιες, πόνους, δυστυχίες και τα συναφή. Αν έγραφα κάτι τέτοιο, τώρα θα ήταν πιασάρικο και θα απαντούσαν όλοι αμέσως, νοοτροπία...
Μπορεί να κλείσει το θέμα, το ζητώ εγώ ο ίδιος από τους διαχειριστές.
23-12-2018, 20:28 #3
Μην βιάζεσαι, ούτε μία μέρα δεν έκλεισε το θέμα σου...
Προσωπικά σήμερα δεν νιώθω καθόλου αισιόδοξη αλλά σκόπευα όταν θα μπορώ να δω κάτι τέτοιο να το γράψω, δεν είναι ζήτημα πιασάρικου θέματος...
Τώρα αν επιμένεις να κλείσει, εσύ ξέρεις καλύτερα... Πάντως καθόλου λάθος δεν έκανες...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
23-12-2018, 21:53 #4
Κύκνε κρίνοντας από τα άλλα θέματα, παρόμοια περίπου με εμένα, πχ. του Ορέστη περί γκρίνιας, δείχνει τελικά και το πραγματικό ποιόν του φορουμ όλο αυτό.
Μόνο αν μιλάμε για αυτοκτονίες και θανάτους, πηγαίνει κάποιος "μπροστά" εδώ μέσα. Ναι θεωρώ ήταν λάθος αυτό το θέμα. Χαίρομαι πάντως που είσαι η μοναδική που απάντησες και σε ευχαριστώ γι'αυτό. Κατά τα άλλα δεν βρίσκω κανέναν λόγω μέσα σε ένα σαιτ τελικά, της καταθλιπτικής ψυχολογίας, να υπάρχει ένα διαφορετικό θέμα, κάτι πρωτότυπο και όχι σαν αυτά που βλέπουμε κάθε μέρα.
Μαυρίλα και δεν ξέρω γω τι. Οκ, συνεχίστε τα θέματα σας παιδιά, σαν να μην γράφτηκε ποτέ αυτό το θέμα...
23-12-2018, 22:03 #5
Νεαρε εχουμε πονο αν τολμασ ανοιξε θεμα για γαμουσ και βαπτησια
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
23-12-2018, 22:04 #6
Συγχαρητήρια Κώστα! Κι εγώ σήμερα πήγα με τον άντρα μου και ένα φιλικό ζευγάρι μια πολύ ωραία βόλτα.
Μην απορείς όμως που δεν γράφουν στο θέμα σου. Οι περισσότεροι στο φόρουμ είναι στεναχωρημένοι, με προσωπικά προβλήματα και καθόλου αισιοδοξία. Κι εγώ δεν νιώθω αισιοδοξία.
Ε, τί να κάνουμε τώρα; Μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα αλλά δεν είναι
23-12-2018, 22:14 #7
23-12-2018, 22:17 #8
23-12-2018, 23:06 #9
το μονο αισιοδοξο πραγμα που βρισκω στη ζωη ειναι αυτο αλλα δε θυμαμαι πιος σοφος το ειπε.
ειπαρχει ενα μυστικο που αν δεν υπηρχε αυτος ο κοσμος θα ηταν απο χρονια χαμενος
το κακο παντα στην αρχη θριαμβευει και παντα στο τελος νικαται.
τα υπολυπα μου φαινονται μαυρα και σκοτειναιδιορυθμιες φιλοσοφων...
23-12-2018, 23:14 #10
εγω ανακαλυψα πως εχω αλλεργια στα μανιταρια σημερα. κατα ταλλα ειμαι πολυ αισιοδοξη γιατι θα φαω του σκασμου χωρις ενδοιασμους τις επομενες μερες
23-12-2018, 23:57 #11
24-12-2018, 07:08 #12
Είναι βασικό να έχουμε σε κάτι θετικό να προσβλέπουμε όσο μικρό κι ασήμαντο κι αν είναι αυτό. Εγώ αυτή την στιγμή περνάω μια χάλια φάση, δεν θέλω να πω γιατί διότι θα βγούμε εκτός θέματος και θα μελαγχολήσετε κι εσείς, ωστόσο περιμένω πως και πως να περάσουν οι γιορτές και να πάω μισά Γενάρη ένα ταξιδάκι. Θα συνδυάσω δουλειά με λίγες μέρες ξεκούρασης μετά από ένα χρόνο χωρίς ρεπό...
24-12-2018, 10:09 #13
Καλημέρα!
Ναι ρε Σόνια, αλλά η νοοτροπία είναι καλύτερα να μελαγχολώ για κάτι που έγινε πριν 30 χρόνια, παρά να βγω έξω και να ζήσω το τώρα. Αν σου πω εγώ πως περνάω αυτή τη στιγμή τα Χριστούγεννα, το δικό σου πρόβλημα, θα φαντάζει πολύ μικρότερο από το δικό μου.Ε και τι να κάνω, να ανοίξω θέματα για όλες τις στεναχώριες κλπ. Εκεί θα έβλεπες και φουλ συμμετοχή κιόλας.
Μπράβο για το ταξιδάκι, είναι ό,τι καλύτερο, αν μπορούσα και εγώ θα το έκανα...
24-12-2018, 10:20 #14
χαχαχαχαχαχα!!
βρε κωστα..
τα θεματα δεν ειναι διαγωνισμος δημοτικοτητας για να ζηταμε να κλεισει ενα επειδη δεν εχει πολλες απαντησεις η να γκρινιαζουμε . ειναι και λιγο πιεστικο αυτο που κανεις. οταν θελει θα απαντησει ο καθενας. μπορει σε βδομαδες η και μηνες.
ανοιγεις ενα θεμα, γιατι εχεις αναγκη κατι να πεις, οχι για να μαζεψεις views.
τα θεματα κλεινουν αν ειναι εκτος θεματολογιας, η αν εχουν δημιουργηθει προβληματα, καυγαδες κλπ. δεν κλεινουν επειδη δεν εχουν μεγαλη ροη...
ο καθενας το επισκεπτεται στον χρονο του και ΑΝ εχει και ΘΕΛΕΙ κατι να πει.
ενημερωτικα να σου πω οτι ειχα ανοιξει τετοιο θεμα πριν χρονια κι εγω, και δεν ειχε πολλη κινηση και μετα απο λιγο εξαφανιστηκε γιατι πηγε πατο.
ο λογος πιστευω ειναι αυτος που σου ειπαν ηδη.
εδω εχουν αναγκη να μιλανε περισσοτερο οσοι εχουν καποιοι προβλημα κι οχι οταν τους τυχαινει κατι καλο.
μπορει ακομα και στα ιδια ατομα που εχουν προβληματα, να τυχει κατι καλο και να μην το πουν εδω, αλλα αλλου, η στους δικους τους κλπ. (τρανο παραδειγμα το δελφινι μας, που ανοιγε 15 θεματα την ημερα με ολα τα προβληματα της σε διαφορετικη σειρα, ξανα και ξανα και ξανα και οταν τελικα βρηκε μονιμη δουλεια, παρακαλω, μας το ειπε παρεμπιπτοντως, κατοπιν εορτης. εδω μιλουσε μονο για γκρινιες.)
προσωπικα, εχω κοψει να πολυλεω τα καλα, εκτος αν χρειαστει σε καποιο θεμα, η μου ζητηθει, γιατι δεν λεω ουτε και ασχημα και δεν θελω να προκαλω με την χαρα μου, οσους ζοριζονται. δεν ειναι η ζωη μου στρωμενη με ροδοπεταλα, αλλα ολα μου τα προβληματα ειναι τεχνικης φυσεως, δλδ επαγγελματικα, φορολογικα, κλπ, δεν ειναι ψυχολογικα και δεν μπορει κανεις εδω να μου τα λυσει. τις λυσεις τις ψαχνω εξω.
και δεν μου αρεσει ενω δεν μοιραζομαι τπτ απο τα ζορια μου να μιλαω για την προσωπικη μου ζωη που με κανει ευτυχισμενη , γιατι ετσι δινω μια λαθος εικονα οτι μερικους η τυχη τους ευνοει και τους πανε ολα παντα καλα και μερικους τους δινει ασθενειες και δυστυχια.
σπανια ειναι ετσι. σχεδον, ποτε.
24-12-2018, 11:00 #15
Δεν χρειάζεται να μ' ευχαριστείς, ήθελα κι απάντησα... Κι εν μέρει ο λόγος που απάντησα είναι γιατί μου άρεσε το θέμα αλλά αν θέλεις να το κλείσεις δεν μπορώ να κάνω κάτι... Πάντως αλήθεια μου άρεσε και σκοπεύω να το επισκεφτώ για να γράψω και αισιόδοξα πράγματα και νομίζω ότι αυτό δεν θ' αργήσει πολύ απ' όσο με ξέρω... Κάνει καλό να υπάρχει κι ένα θετικό θέμα...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...