Originally Posted by
Stella94
Καλησπέρα. Αποφάσισα να γράψω εδώ γιατί θέλω να ακούσω μια αποψη πάνω σε ένα θέμα που με απασχολει. Τον τελευταίο καιρό από τον Ιούλιο συγκεκριμένα εχω μια σχέση με ένα παιδί. Αυτός 27 κι εγώ 25.το.θεμα είναι πως ενώ περνάμε όμορφα μαζί όταν είμαστε ξαφνικά σταματάει να μιλάει και να απαντάει κάθε φορά που του στέλνω.. Μόνο διαβάζει αμέσως ότι είναι αυτό αλλά απάντηση καμία. Ενώ ταυτόχρονα ψάχνει όλα τα προφίλ μου στα κοινωνικά δίκτυα ή βρισκόμαστε και με κοιτάζει βλέπω το ενδιαφέρον του αλλά δεν κανει κάτι και περιμένει να τον κυνηγήσω.. Του έχω πει ότι νιώθω γι αυτόν τι θέλω και ότι θέλω να μαι δίπλα του.βλεπω ότι κάτι τον απασχολεί αλλα δε μου λέει τι είναι αυτό.. Και έτσι ξαφνικά μετά έρχεται με πλησιάζει και κάνει σαν να μην έγινε τίποτα.. Το θέμα είναι πως έχω πολλά αισθήματα γι αυτόν και δεν αντεχω αυτό που κάνει. Ούτε μου δίνει κάποια εξήγηση γι αυτό.και το θέμα είναι πως και στενοχωριεμαι και δε ξέρω πως να τον κάνω να μου πει τι έχει.. Όσες φορές του είπα τώρα αυτές τις μέρες να βρεθούμε δεν έκανε κάτι.. Και δε ξέρω αν είναι σωστό να τον περιμένω μόλις σχολασει εφόσον δουλεύουμε κοντά απλά να τον δω να μιλήσουμε μήπως και έτσι βγει μια άκρη.. Αλλά υποφέρω όταν δεν είμαι μαζί του καλά. Και ενώ βλέπω ότι και εκείνος θέλει να είμαστε κοντά και μαζί γιατί εκδηλώνει ενδιαφέρον δεν κάνει κάποια κίνηση. Δε ξέρω τι να κάνω.θα ήθελα μια αποψη. Προσπαθώ να έχω μια απόσταση γιατί δεν αισθάνομαι καλά να γίνομαι φορτικη έτσι όμως δε ξέρω αν αυτό βοηθάει ή κάνει τα πράγματα χειρότερα.