Results 1 to 15 of 142
Thread: Σχέση και επικοινωνία
-
15-01-2019, 22:32 #1
Σχέση και επικοινωνία
Καλησπέρα. Αποφάσισα να γράψω εδώ γιατί θέλω να ακούσω μια αποψη πάνω σε ένα θέμα που με απασχολει. Τον τελευταίο καιρό από τον Ιούλιο συγκεκριμένα εχω μια σχέση με ένα παιδί. Αυτός 27 κι εγώ 25.το.θεμα είναι πως ενώ περνάμε όμορφα μαζί όταν είμαστε ξαφνικά σταματάει να μιλάει και να απαντάει κάθε φορά που του στέλνω.. Μόνο διαβάζει αμέσως ότι είναι αυτό αλλά απάντηση καμία. Ενώ ταυτόχρονα ψάχνει όλα τα προφίλ μου στα κοινωνικά δίκτυα ή βρισκόμαστε και με κοιτάζει βλέπω το ενδιαφέρον του αλλά δεν κανει κάτι και περιμένει να τον κυνηγήσω.. Του έχω πει ότι νιώθω γι αυτόν τι θέλω και ότι θέλω να μαι δίπλα του.βλεπω ότι κάτι τον απασχολεί αλλα δε μου λέει τι είναι αυτό.. Και έτσι ξαφνικά μετά έρχεται με πλησιάζει και κάνει σαν να μην έγινε τίποτα.. Το θέμα είναι πως έχω πολλά αισθήματα γι αυτόν και δεν αντεχω αυτό που κάνει. Ούτε μου δίνει κάποια εξήγηση γι αυτό.και το θέμα είναι πως και στενοχωριεμαι και δε ξέρω πως να τον κάνω να μου πει τι έχει.. Όσες φορές του είπα τώρα αυτές τις μέρες να βρεθούμε δεν έκανε κάτι.. Και δε ξέρω αν είναι σωστό να τον περιμένω μόλις σχολασει εφόσον δουλεύουμε κοντά απλά να τον δω να μιλήσουμε μήπως και έτσι βγει μια άκρη.. Αλλά υποφέρω όταν δεν είμαι μαζί του καλά. Και ενώ βλέπω ότι και εκείνος θέλει να είμαστε κοντά και μαζί γιατί εκδηλώνει ενδιαφέρον δεν κάνει κάποια κίνηση. Δε ξέρω τι να κάνω.θα ήθελα μια αποψη. Προσπαθώ να έχω μια απόσταση γιατί δεν αισθάνομαι καλά να γίνομαι φορτικη έτσι όμως δε ξέρω αν αυτό βοηθάει ή κάνει τα πράγματα χειρότερα.
- 16-01-2019, 00:17 #2Miliva21Guest
Έχετε σχέση λες από τον Ιούλιο αλλά παρόλα αυτά αν δεν του στείλεις εσύ ή δεν του προτείνεις εκείνος δεν θα επιδιωξει να επικοινωνησει μαζι σου;;; σωστά κατάλαβα...;
πως έγινε η γνώριμια σας; απο την αρχή μήπως εσύ τον κυνηγούσες και εκείνος σε δέχτηκε αλλα ποτέ δεν έκανε το πρώτο βήμα....; μήπως πάντα εσύ ήσουν πιο διεκδικητική και εκείνος με παθητική στάση στη σχεση;
Δεν μπορώ να καταλάβω από τη μια λες ότι νιώθεις πως και εκείνος θέλει να είστε μαζί αλλά από την άλλη νιώθεις να γίνεσαι φορτικη....δν βγάζει νόημα
Μήπως δεν θέλει να πέσει με τα μούτρα στη σχέση και του αρέσει να έχει χρόνο μόνος του....;
Μήπως του αρέσει να τον ψάχνεις εσύ....γτ έτσι νιώθει επιθυμητός και του ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση; και σου κάνει παιχνίδια και το παίζει μυστήριο.....;
Λες ότι κάτι τον προβληματίζει...γτ δεν τον Ρωτάς τι συμβαίνει;;;;
Επίσης αν θες μπορείς να τον αφήσεις να μη του στειλεις μνμ πρώτη ούτε να τον πάρεις τηλ....να δούμε εκείνος θα σε ψαξει; και αν ναι ...ποτε;
16-01-2019, 00:26 #3
ΔΕν κατάλαβα αν είστε μαζί ή όχι με αυτόν τον άνθρωπο. Έχετε ολοκληρωμένη σχέση ή είναι απλά σε φάση γνωριμίας και βγαίνετε;
Φίλη μου δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά μπορεί αυτό που τον απασχολεί να μην είναι καθόλου αυτό που φαντάζεσαι και να είναι μια άλλη πχ. Γενικά προτείνω να μην κάνεις τίποτα. Αυτός που θέλει να είναι με κάποιον το δείχνει. Αν δεν απαντάει στα μνμ, δεν κάνει κίνηση να σε πλησιάσει, δεν σου προτείνει να βρεθείτε κτλ... ε τότε απλά δεν θέλει. Όσο εσύ παιδεύεσαι να καταλάβεις τι έχει, αυτός μπορεί απλά να είναι αλλού, για σκέψου το.
Στην θέση σου δεν θα έκανα τίποτα. Θα σταματούσα την επικοινωνία και θα περίμενα να δω τι κίνηση θα έκανε εκείνος. Αν έκανε κάποια κίνηση σύντομα, έχει καλώς, αν όχι, θα το ξεχνούσα εντελώς το θέμα. Ο τύπος έχει βολευτεί να του στέλνεις πάντα πρώτη και να τον "παρακαλάς". Κόψτο αυτό σύντομα για να δεις αν όντως ενδιαφέρεται ή απλά παίζει.
16-01-2019, 00:48 #4Miliva21GuestΝαι και γω σκέφτηκα ότι μπορεί να παίζει αυτό το ενδεχόμενο........να είναι ο τύπος αλλού και να εχει βολευτεί που του στέλνει μόνο η θεματοθετρια ...να σκέφτεται να ξεκαθαρίσει τη κατάσταση αλλά κάπου να διστάζει...Έτσι κάπως εξηγείται το στυλ "ειμαι αλλου στο κόσμο μου "
Ναι αυτό που της προτείναμε θα ήταν το καλύτερο...να σταματήσει να τον ψάχνει να δει τι θα γίνει.......
16-01-2019, 01:15 #5WhyAlwaysMe?Guest................
Last edited by WhyAlwaysMe?; 16-01-2019 at 01:19. Reason: Μπέρδεψα το συγκεκριμένο θέμα με άλλο
16-01-2019, 11:57 #6
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.. Μαζί είμαστε ναι και από κοντά το δείχνει πολύ.. Αλλά όμως ξαφνικά σταματά να απαντάει και περιμένει από μένα να τον κυνηγήσω και έτσι πάλι ξαναγύρναει και είναι φυσιολογικά όλα.. Δε μπορώ να καταλάβω αυτή του τη συμπεριφορά. Και. Όταν τον ρωτάω δεν απαντάει. Το. Θέμα ειναιπως ενώ δείχνει ότι ενδιαφέρεται δεν επικοινωνεί. Και δε ξέρω το γιατί. Από την άλλη για μενα ειναι ψυχοφθορο όλο αυτό γιατί στενοχωριεμαι πολύ. Όμως πλέον απλά είπα να σταματήσω να του γράφω και να τον πιέζω έτσι γιατί αν με έχει δεδομένη τώρα με μια διαφορετική στάση ίσως να υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Ναι στενοχωριεμαι και ναι έχω αισθήματα αλλά είναι άδικο να μπαίνω σ αυτή τη διαδικασία όταν μετά του περνάει και είναι όπως πριν.
16-01-2019, 12:56 #7Miliva21GuestΕίναι λιγάκι περίεργο το γεγονός ότι εκείνος δεν σε ψάχνει...Και νάρκισσος να ήταν και να το παιζε άντρας βαρυς κάποια κινησουλα θα την έκανε......... εμένα το μυαλό μου πάει σε παράλληλη σχέση.....Κ επδ δεν μπορεί να το κόψει για δικούς του λόγους ...Δεν σε ψάχνει εκείνος και έτσι έχει εν μέρει το κεφάλι του ήσυχο γτ νιώθει πως δεν κηνυγαει εκείνος ή δεν διεκδικεί απλά ενδιδει....
Καλά και κτ παράλληλο να μην παίζει πρακτικα μπορεί συναισθηματικά να είναι αλλού και να μη ξέρει τι θέλει.....
Τεσπα αυτά είναι κάποια από τα ενδεχόμενα....Δεν ξέρουμε τι ισχύει στη πραγματικότητα
Κόψε τηλ και μνμ και θα δεις
16-01-2019, 13:12 #8
16-01-2019, 15:57 #9
Βάσει λογικής ειναι το πιο "σωστό". Ελπίζω όμως να έχει αποτέλεσμα ώστε να βγει μια άκρη. Όταν στην ουσία χάνεις κάτι που θεωρείς δεδομενο μπαίνεις τότε στη διαδικασία να το αναζητήσεις.
17-01-2019, 03:12 #10
Μπορεί να μην είναι έτοιμος ψυχολογικά για κατι νέο, ισως να σκέπτεται μια κοπέλα απ' το παρελθόν, κατα ποσο έχετε αναφερθεί σε κατι τέτοιο;
17-01-2019, 10:11 #11
καλημερα.
μας εχεις μπερδεψει νομιζω.
σε ερωτησεις παρακατω, απαντησες οτι ειστε μαζι, δεν ειναι απλα μια γνωριμια.
πως γινεται να ειστε μαζι και να μην βρισκεστε, η να μην κανει κινησεις για να βρεθειτε;;;
ας το παρουμε αναποδα.
ποσο συχνα βρισκεστε με αυτον τον ανθρωπο;
λες οτι ξαφνικα δεν απανταει καν.
στα μηνυματα, αλλοτε απανταει αλλα ξαφνικα σταματαει, η δεν απανταει ΠΟΤΕ σε μηνυματα και τα λετε μονο οταν βρεθειτε;
17-01-2019, 10:13 #12
17-01-2019, 17:32 #13
Το ξέρω.. Όσο μπέρδεμα φαίνεται τόσο είναι.. Γιατί κι. Εγώ έτσι έχω μπερδευτεί με τη συμπεριφορά του. Ειμαστε μαζί αλλά περιμένει από μένα κάθε φορά που κάνει έτσι.. Δεν στέλνει να πει κάτι.. Ενώ δείχνει ότι ενδιαφέρεται δεν κάνει κάτι. Και. Γι αυτό νευριαζω. Είμαστε μαζι και όταν ειμαστε μαζί περνάμε πολύ καλα αλλά όταν τα κάνει αυτά και χωρίς λόγο δε παλεύεται.. Με πειράζει. Εκεί που είναι όλα καλά σταματάει να μιλάει και να απαντάει και μετά σαν να ναι όλα καλά έρχεται πάλι.και την τελευταία φορά πίστευε πως δεν μπορεί τόσο καιρό να μην έκανα κάτι με άλλον ακόμα κι αυτό δεν ίσχυε και το κατάλαβε μετά. Και όπου λέμε τόσο καιρό είναι διάστημα 2 βδομαδων που δε μιλούσε αλλά μόνο παρακολουθούσε τι έκανα.
17-01-2019, 17:42 #14
Και εγώ ημουνα σε μια παρομοια σχέση (ο θεός να την κάνει σχεση)με κάποιον. Για μένα φύγε μακριά.όταν καποιος σε θέλει σε κυνηγάει.εσύ του δειξες το ενδιαφέρον σου από εκεί και πέρα ας τον να δειξει κατι αυτος.αλλά από τις ιστοριες γενικα όσες ξεκινησαν γλυκαναλατες δεν είχαν αισιο τελος.και στο λέω αυτο γιατί λες ότι τον θες πολύ.Οσο πιο νωρίς το τελειωσεις τόσο λιγοτερο θα πληγωθεις.
18-01-2019, 00:20 #15
Ναι όταν κάποιος σε θέλει το δείχνει. Και εγω το χω κανει με πόλλους τρόπους αλλά θέλω κι απ αυτόν να δω κάτι.. Έστω μια αλλαγή.. Και δε ξέρω τι άλλο να κάνω. Εφόσον του μίλησα τα διάβασε και τίποτα.