Quote:
Originally posted by aimilia
Ναι krino έμεινα έγκυος μαζί του και μάλιστα δυο φορές.
Ντρέπομαι για την ανευθυνότητά μου ειδικά στην δεύτερη και πρόσφατη εγκυμοσύνη.
δεν το βρισκω χρησιμο να ντρεπεσαι, οσο να σκεφτεσαι τι εκανες, τι θα επρεπε να εκανες και τι θα πρεπει να κανεις στο μελλον.
Φανταζομαι οτι γνωριζεις οτι υπαρχουν παιδια ενος στιγμαια ερωτευμενου ζευγαριου το οποιιο κλασικα χωριζει και το παιδι μεγαλωνει με τον ενα γονιο.
Κανε οσες σχεσεις θες, πληγωσου οσο σου κανει κεφι, μιλας για τον εαυτο σου και ειναι το κεφι σου.
Τα παιδια ειναι τελειως αλλη συζητηση.
Η πρώτη εγκυμοσύνη συνέβη όταν ήμασταν στα καλύτερά μας και μου ήρθε ο ουρανός στο κεφάλι όταν αντέδρασε εντελώς αρνητικά. Το πρώτο παιδί το έχασα.
Η δεύτερη συνέβη σε μια φάση που ήμασταν χωρισμένοι ένα χρόνο και βρισκόμασταν μόνο για σεξ. Η στάση του ήταν \"Θέλω το παιδί αλλά δεν θέλω εσένα. Φοβάμαι πως θα είμαστε και δεν θέλω να έχουμε καμία συναισθηματική εμπλοκή μεταξύ μας, παρά μόνο για το παιδί\". Εμένα αυτό με φόβιζε και ταυτόχρονα με πλήγωνε. Με πλήγωνε γιατί δεν στάθηκε σαν άντρας να μου πει \"έλα εδώ, λοιπόν θα μείνεις σπίτι μου, θα είμαστε μαζί, σ αγαπάω κλπ.\" και με φόβιζε γιατί θα κατέληγα να μεγαλώνω ένα παιδί μόνη μου.
μαστα....
απορω λοιπον γιατι δεν αποδεχτηκες το σοφοτερον, να πεις ενα ευχαριστω για οσα ζησαμε αλλα ζηταμε αλλα για αλλα???
Πως αλλιως να στο ζωγραφισει ο ανθρωπος οτι δεν εισαι κατι μοναδικο για αυτον??? αντε στη καλυτερη περιπτωση μια αναπραγωγικη μηχανη ανθρωπων??
Εκτιμησες λαθος τοτε και πληρωνεις (με ψυχικη φθορα εννοω) σημερα.
Εγώ τί έκανα; θα με ρωτήσεις.
λες να χρειαζεται???
εχεις αναφερει οτι μετα απο ολα αυτα αντι να χωρισεις ομορφα και ωραια, εσυ συγκατοικεις κιολας!!!
Εγώ δεν ήμουν καθόλου σε φάση να πάρω οποιαδήποτε απόφαση με την λογική. Οι ορμόνες μου χτυπούσαν κόκκινο, έκανα εμετούς και οι γονείς μου με την στάση τους με απομάκρυναν από το σπίτι. Δεν ήξερα ποιό πρόβλημα να πρωτοαντιμετωπίσω και παραιτήθηκα απ όλα.
βλεπω λογικη της σταση σου.
Οταν εισαι απειρη θεωρω οτι παιζει να υπαρξει μια τετοια αδυναμια.
Παρολα αυτα σταθηκες τυχερη γιατι δεν γεννησες.....
Θα σου πω εδω οτι αμα βγει ενα παιδι και αρχιζει και κλαιει, μετα τελος..... δεν ξαναμπαινει μεσα, οτι και να σημαινει αυτο.
Σίγουρα όμως αν έβλεπα από την πλευρά του μια πιο αποφασιστική στάση, μπορεί και να γεννούσα αυτό το παιδί.
μιλας για τα παιδια λες και ειναι αμπελοφασουλα που απλα θελουν καλο ποτισμα και θα βγουν καλα....
Θεωρεις οτι το παιδι ειναι το επιστεγασμα μιας ομορφης σχεσης που μπορει να πει κανεις την τελειοποιει.....
Σορρυ που σου χαλαω το ονειρο αλλα καμια σχεση.
Τα παιδια ειναι ανεξαρτητοι οργανισμοι που δεν εχουν να κανουν με την σχεση σου, ναι μεν ειναι καρπο της αλλα μεχρι εκει. Η ευτυχια της σχεσης δεν μπορειν α εχει ουδεμια σχεση με αυτο.
Δεν ρίχνω την ευθύνη σε εκείνον σε καμία περίπτωση, απλώς εγώ ακόμη και σε μειονεκτική θέση ήξερα τί ήθελα ενώ εκείνος αμφιταλαντευόταν.
δεν εχω παρατηρησει καμια αμφιταλαντευση.
Αντιθετα εχω διακρινει μια σκληρη σταση που δεν δικαιολογει ενα ερωτευμενο ανθρωπο....
Για μένα η στάση του ήταν κίνητρο στο να προδιαγράψω το μέλλον μας και τελικώς να αποφασίσω αν θα διέκοπτα την εγκυμοσύνη ή όχι. Όταν έβλεπα έναν άνθρωπο να μου λέει \"Θέλω το παιδί αλλά φοβάμαι...φοβάμαι...φοβάμαι\" (και το έλεγε σε ποιόν; Σε μια έγκυο, με λίγα λόγια μιλούσε για πνιγμό σ έναν \"πνιγμένο\") φοβήθηκα κι εγώ ότι θα τον κρατούσα μέσα σε μια σχέση εξαιτίας ενός παιδιού και όχι επειδή πάνω απ όλα ήθελε εμένα.
σωστη η σκεψη σου.
Αν μου επιτρεψεις αργησες καμποσο για να βγαλεις το συμπερασμα σου.
Με πλήγωσε που δεν μου είπε να παντρευτούμε.
γιατι να στο πει αυτο???
Δεν σου εχει καταστησει σαφες οτι δεν ενδιαφερονταν για σενα οπως τουλαχιστον εσυ υπολογιζες???
Διακρινω μια πιεση απο μεριας σου και μια σταση οτι με υπομονη ολα θα στρωσουν....
Τελικα αντι να στρωνουν αρχισαν να ξεστρωνουν...
Όχι για τον γάμο ή την τελετή, αλλά για να μου δείξει πως με θέλει στην ζωή του. Γιατί το παιδί που ήθελε πήγαινε πακέτο μ εμένα πώς να το κάνουμε;
δεν το κανουμε και δειχνεις οτι χρησιμοποιησες το παιδι σαν οχημα για να στερεοποιησεις την σχεση σου.
Δεν ειναι περιεργο αυτο σαν σκεψη, αλλα και παλι δεν μπορει να σου δωσει αυτο που ζητας.
Σου ξαναλεω, τα παιδια ειναι ασχετο με οτι νιωθει ενα ζευγαρι αναμεταξυ του.