Originally Posted by
menis_64
Τι άλλο θα ακούσω εδώ μέσα;;;; εκφράζω την άποψη μου, και την αγανάκτηση απέναντι στους απερισκεπτετους με τους σκύλους! Και την κατάντια της με τα αδέσποτα που κυκλοφορούν και μαγαριζουν την κοινωνία και δεν βρίσκεται καμία δήθεν φιλανθρωπικη οργάνωση να τα μαζέψει... Και το κακό που προκαλούν βάζοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές... Σαδιστής είναι ένας ο οποίος προκαλεί αργό και βασανιστικό θάνατο και κακοποιει το ζώο. Εγώ δεν μίλησα για κάτι τέτοιο.. Μπορούν να αξιοποιηθούν κάπως τα αδέσποτα, να τα κάνουμε hot dog!!!! Τα επιχείρηματα ότι προσφέρουν στην κοινωνία και στην ανθρωπότητα, δεν θα το σχολιάσω, αφού ακόμη και το μυρμήγκι που πατάς επίτηδες στον δρόμο προσφέρει έργο μαζεύοντας και τρώγοντας τα ψίχουλα που σου έπεσαν από το φαγητό... Και ναι όσο κάποιοι αγαπούν αυτό το ζώο καμία δήθεν φιλανθρωπικη οργάνωση δεν μπορεί να πει τίποτα για περιστατικά τα οποία σκύλοι ιδιοκτητών επιτίθενται και σκοτώνουν τα μωρά.....ναι λοιπόν φίλοι μου, σταματήστε να είστε τόσο λάτρεις και δήθεν φιλοζωοι αφού μόνο τον σκύλο εξυμνειται ναι άνοιξτε τα μάτια σας μπας και ξυπνήσετε και διαπιστώσετε ότι κινδυνεύει η σωματική σας ακεραιότητα από το εν λόγο ζώο... Αυτό που κοιμάστε αγκαλιά κάθε βράδυ ίσως όχι αφού το ταιζετε αλλά όλα τα υπόλοιπα αποτελούν απειλή... Και μετά ελάτε να μου πείτε ότι ενοχλήθηκε το ζωάκι από τον ήχο της μηχανής μου και για αυτό με πήρε στο κυνήγι, αρπάζοντας μου το πόδι μου... Μετά να δούμε τελικά έχει περισσότερη αξία η ζωή ενός σκύλου από ότι ενός ανθρώπου... Πόσο προοδεύμενη κοινωνία είμαστε τελικά....!!!! Ο σκύλος πάνω από όλα!!!