Εχθές με τον αδερφό μου μιλούσαμε για κουμπαριές και ετσι θυμήθηκα τι έγινε στον γάμο μου.Λοιπον περάσαμε υπέροχα..έβρεχε και γάμος έγινε έξω..με βροχή δεν μασισαμε πουθενά και μεις και οι καλεσμένοι κανένας δεν παραπονέθηκε γλέντι και μυστήριο ήταν υπέροχα με κέφι και απλότητα μέχρι αηδίας .
Στο διαταυτα. Μας πάντρεψε ο καλύτερος μου φίλος και ο καλύτερος φίλος του άντρα μου.. Ο δικός μου κουμπάρος είχε σχέση με τη καλύτερη μου φιλη.αλλα έκαναν μόνο εκείνον κουμπάρο λόγω του ότι τον ήξερα πιο πολλά χρόνια.
Να σημειώσω ότι εγώ τους γνώρισα και τα φτιάξανε .20 μέρες πριν τον γάμο μου λογοδοθηκανε χωρίς τον πατερα της κοπέλας παρόν και εκεί άρχισα να καταλάβαινω ότι κάτι δεν πάει καλά.3 μέρες πριν τον γάμο τους είπα ότι στο νυφικό τραπέζι θα κάτσουν κουμπάροι και γονείς . Κανεις άλλος.ετσι κι αλλιώς σε δέκα λεπτά σκορπιζομαστε. Και επειδή ήξερα τι γκρίνια θα ακολουθήσει είχα σχεδιάσει το τραπέζι των φίλων να είναι δίπλα από το νυφικό για να μην είναι μακριά ο κουμπάρος από την κοπέλα του.
Σάββατο ο γάμος,Την Πέμπτη στο στρώσιμο του κρεβατιού είχα ζητήσει από την φιλενάδα μου να ρθει νωρίτερα γιατί μια θεία μου πρέπει να φύγει νωρίς επειδή δούλευε βραδυνή ώρα και είχε και το θείο μου πολύ άρρωστο. Λοιπόν οχι μόνο δεν ήρθε την ώρα π είπαμε ήρθε και μιάμιση ώρα μετά γιατί είχε πάει να κοντυνει το φόρεμα που της έκανα εγω δωρο να βάλει την ημέρα του γάμου μου και εκείνη τη ημέρα είχε πάρει ρεπό.
Όταν ήρθαν καθόντουσαν με τον κουμπάρο μου ο ένας πάνω στον άλλον κλαμμενοι σαν να ήταν σε κηδεία.Πιανει ο αντρας μου τον κουμπάρο μου και του λέει καταλαβαίνω ότι η Χ εχει θεμα γιατι δν θα κατσει στο νυφικο τραπεζι αλλα σας εχουμε εξηγησει οτι δεν εχουμε την πολυτελεια του χωρου .ναι λεει ο κουμπαρος μου,χαζομαρες αφου δεν καθομαστε στο νυφικό για πολύ.δεν τρέχει τίποτα του λέει.Την Παρασκευή όλη την ημέρα μιλούσαμε και την συμβούλευα για κάποια πράγματα και μου πε ότι έχει χαλάσει που δεν θα κάτσει στο νυφικό τραπέζι.και της ξαναεξηγω ότι μόνο γονείς και κουμπάροι θα κάτσουν πχ η αδερφή μου δεν κάθησε στο νυφικό και πως έχω κανονίσει να κάτσουν δίπλα ακριβώς οι φίλοι μου.και άρχισε να μ λέει ότι έχει λογοδοτεί με τον κουμπάρο κλπ.(στο δικο της λογοδοσιμο της τα καναμε ολα εμεις -ψήσιμο-κομμωτριες -μακιγιεζ τραπεζι)της λέω ότι εκείνη την ημέρα είσαι φίλη μου οχι μόνο η γυναικα του κουμπάρου .Το Σάββατο ήρθε σπιτι μου ντύθηκε στο σπίτι μου γιατί είχε εδώ το φόρεμα της.εφυγε χωρίς την δικη μου κομβόι. Δεν μοίρασε ούτε Ρύζια ούτε μπομπονιέρες που τους το ζήτησαν και πηγαίνοντας στο κέντρο λόγω βροχής τα τραπέζια είχαν τροποποιηθεί για να μην βρέχονται (ήταν Ιούνιος ).Και πήρε ο κουμπάρος μου τον άντρα μου και του λεγε η Χ κάθεται μακριά και να κάτσει στο νυφικονκαι έχω προβλημα .ρε συ του λέει ο άντρας μου περιμένετε να ανέβουμε να μπούμε να δουμμε τι έχει συμβεί και θα βγάλουμε άκρη (Μας έπαιρναν από το κέντρο παράλληλα και μας έλεγαν τις αλλαγές αλλά έπρεπε να σου με και απο κοντά).Σε όλο το γάμο όλοι ήμασταν μέσα στο κέφι μόνο εκείνοι οι 2 ήταν μέσα στην μιζέρια. Δν είχε κάνεις παράπονο το αφεντικό μου βρεχοταν η αδερφή μου έτρεχε να βοηθήσει χορεύαμε από τις 9 ως τις 6 δεν έφευγε κάνεις που από τις 7 το απόγευμα ήταν μέσα στη βροχα. Μόνο ο κουμπάρος και καλύτερη μου φιλη είχαν παράπονο που τους κάναμε και εξήγηση και ξαφνικα ο κουμπάρος μου είχε θέμα που η κοπέλα του καθόταν 3 τραπέζια πιο μακριά από αυτό που είχε κανονιστεί.δεν σεβάστηκαν δεν βοήθησαν που θα έκανε κάθε άλλος φίλος.(Ο άλλος ο κουμπάρος χαιρετούσε τους καλεσμενουςο δικός μου σιαμαιος με την κοπέλα του )Πάρα είχαν καθίσει και κλαιγαν. Στο τέλος ο άντρας μου αφού είχαν φύγει οι περισσότεροι και είχαμε μείνει λίγοι τους λέει ελάτε πιο εδω μην κάθεστε μακριά μόνοι. Και άρχισαν να κλαίνε.εγω χόρευα δεν πηρα είδηση.
Πάει λοιπόν με το ποτήρι του ο άντρας μου και τους λέει ..δεν ξέρω την γνώμη της μινας...ειναι φίλη σας....Για μένα σαν φίλος σας και σαν Νίκος.. τελειώσατε σήμερα .
Του λέει ο κουμπάρος μου θα τα πούμε αυριο..
Όχι του λέει αγαπητέ.εγω σήμερα παντρεύομουν και σήμερα τελειώσατε.του έδωσε το δωρο που του είχαμε πάρει και φύγανε. Έκτοτε δεν μιλήσαμε Ποτέ!
Για ΕΜΈΝΑ είχαν τελειώσει 3 μέρες πριν στονστρωσιμο του κρεβατιού που δεν σεβάστηκαν τοσο κόσμο καθόντουσαν σαν κακομοίροι.και κατ' εμέ λογοδοθηκανε 20 μέρες πριν το γάμο μου για να το παίζει η κύρια του κυρίου.κατινια. Και χωρις τον πατερα της ήμαρτον που θα ερχόταν σε 6 μήνες.τοση βιασύνη.