Καλημέρα σας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Δουλευα σε μια εταιρεία κ λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε η εταιρεία αναγκάστηκε να μειώσει το προσωπικό κ έτσι λύσαμε τη συνεργασία. Σε αυτή την εταιρεία είχε μια αποθήκη που δεν την χρησιμοποιουν ούτε κάμερες έχει.το πρώτο μήνα ήρθε το κλιμάκιο. Δεν μ κολλούσε ένσημα αν κ δεν ειμουνα σύμφωνος με αυτο κ μας βγάλανε έξω από την εταιρεία.δέχτηκα γτ λέω πρώτος μήνας είναι μπορεί να μην πρόλαβαν. εμενα κ άλλα 4 άτομα μας πήγανε σε αυτό το. Αποθηκακι όταν είχε έρθει κλιμάκιο του σδοε για να μην.μας πιάσουν χωρίς ένσημα κ μετά μέσω μια τρύπας από τα σύρματα βγήκαμε έξω ολοι από την εταιρεία . Από εκείνη τη μέρα κ μέχρι να φύγω πήγαινα συχνά σε αυτό το αποθήκηκακι γτ μ κόλλαγε ότι φώναξα κάποιον κ τον έβαλα μέσα στην αποθήκη κ τ έκανα κακό. Σε αυτή την. Αποθήκη είχε ένα πλακάκι χαλασμένο όπου σηκωνόταν. πήγαινα σηκωνα το πλακακι κ φωτογραφιζα τι έχει κάτω από το πλακάκι όσπου μια μέρα την έσβησα τη φώτο δεχομενος ότι θα κάνω μια νέα αρχή. Την ίδια μέρα μου ανακοίνωσαν ότι θα σταματήσουμε τη συνεργασία εμένα κ. Αλλά 4 άτομα λόγω προβλημάτων της εταιρείας.
Από τότες μ μπαίνει στο μυαλό ότι κάποιον έχω σκοτώσει κ τον έβαλα μέσα στη τρύπα κάτω από το πλακάκι. Δεν έχω κ τη φώτο. Για ντοκουμέντο. Τώρα δεν μπορώ να πάω στην εταιρία να ελενξω γτ έχω σταματήσει κ κοντεύω να τρελαθώ ότι κάτι έχω κάνει. Έχω πάει σε ψυχίατρο κ ψυχολόγο κ μ είπαν ότι δεν έκανα τίποτα ούτε θα κάνω . Εγώ βέβαια νομίζω ότι έχω κανει κακό λόγω κ της πίεσης π είχα. Έχετε βιώσει τίποτα παρόμοιο. Σας ευχαριστώ κ συγνώμη για το μεγάλο κείμενο. Οι απαντήσεις σας θα με βοηθούσαν