Originally Posted by
vickympou
Να σου πω. Εμείς έχουμε ουσιαστικά ένα ταμείο. Προσπαθούμε να βγάλουμε τις υποχρεώσεις. Εγώ επιτρέπονται στον εαυτό μου μια πολυτέλεια είτε τα νύχια είτε τα μαλλιά μου. Αυτός το ίδιο, ένα βιβλίο ή ένα ζευγάρι παπούτσια ξέρω γω. Ο ένας ρώτα τον άλλον αν βγαίνουμε να κάνουμε αυτό το "περιττό" έξοδο, αν μου πει, ξέρεις κάτι, θες να περιμένεις λίγο γιατί έτυχε αυτό τώρα; θα πω οκ, περιμένω, το ίδιο κάνω και γω. Το οικονομικό είναι ένα μεγάλο θέμα σε εν αζευγαρι η σε έναν γάμο και φέρνει γκρίνια και τσακωμούς. Εγώ μεγάλωσα μαθημενη πως δεν μπορεί να υπάρξει ένα κοινό πορτοφόλι, ακόμα και σε μια σχέση γονέα παιδιού. Έχω άσχημα βιώματα. Και το να μου δίνει ο άντρας μου όλο τον μισθό του για να διαχειριστώ τα έξοδα και το σούπερ μάρκετ ξέρω γω, μου δίνει μεγάλη χαρά.
Ένα μικρό παράδειγμα, για να μην πολυλογώ, ήρθε στα χέρια του άντρα μου ένα μεγάλο ποσό για μας. Μου τα έδωσε όλα, και μου είπε να τα κάνω ότι θέλω, να πάρω ότι θέλω και να καλύψω τις τρύπες μας. Να τα διαχειριστώ γιατί εγώ ξέρω τις ανάγκες του σπιτιού, τι λείπει τι χρειαζόμαστε τι λογαριασμούς έχουμε.