Originally Posted by
Exley
Δεν ξέρω πως να σου στείλω προσωπικό μήνυμα, εξάλλου δεν γνωρίζω αν είμαι σε θέση να σε συμβουλεύσω σε κάτι.
Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εγώ, επέλεξα να μην διαλύσω το σπίτι μου, με όλες τις θετικές και αρνητικές συνέπειες της επιλογής μου. Ο μικρότερός μου γιος, είναι αρκετά μικρός ακόμη και δεν θα μπορούσα ποτέ να βάλω τις επιθυμίες μου πάνω από αυτό που εγώ νομίζω πως είναι το καλύτερο για αυτόν και την ανατροφή του. Εξάλλου, η σχέση με την γυναίκα μου είναι λειτουργική, δεν υπάρχουν εντάσεις, έντονες καταστάσεις ή άρρωστη ατμόσφαιρα. Έχουμε και οι δύο ηρεμήσει, έχοντας βέβαια χάσει την μαγεία της σχέσης που είχαμε μεταξύ μας, αυτή την αίσθηση που ότι και να συμβεί θα υπάρχει πάντα κάτι που μας ενώνει.
Πιστεύω πως δεν είμαι από τους ανθρώπους που ψάχνουν για δικαιολογίες, ξέρω πολύ καλά τι θέλω και δεν επηρεάζομαι από καμία κολακεία, ματαιοδοξία και δυσκολία - και έχω συναντήσει πολλές στην μέχρι τώρα ζωή μου. Πρέπει να παραδεχτώ όμως ότι αυτή η κατάσταση με άλλαξε ριζικά ως άνθρωπο - με έφθασε στα όρια μου, ανακαλύπτοντας πράγματα που ούτε καν γνώριζα για τον εαυτό μου.
Δεν ξέρω τι άλλο να σου γράψω, καταλαβαίνω απόλυτα τον πόνο που περνάς και σου εύχομαι ότι καλύτερο. Αν νομίζεις ότι μπορώ να βοηθήσω σε κάτι, πολύ ευχαρίστως να επανέλθω.