Originally Posted by
Macgyver
Τωρα επι κρισης ειναι καταδεκτικοι οι Ελληνες πωλητες , απο αναγκη , βεβαια παντα υπαρχουν , οπως λες , ευγενεις και ικανοι πωλητες ...... τα χρυσα χρονια που υπηρχαν χρηματα , συναντησα πολλους αγενεις και απαξιωτικους παντα σε ακριβα καταστηματα .......
ναι , δεχτηκαν πολυ ρατσισμο απο την Ελλ. κοινωνια οι Αλβανοι , αδικως παντα .................... αλλα οπως τονισα , γραφω σαν οκονομολογος , οχι σαν πολιτικος , αφου απεχθανομαι την πολιτικη , και τους πολιτικους ...... εγραψα οτι φανηκαν αξιοι οι Αλβανοι, αφου ειχαν περισσοτερες καταθεσεις απο τους Ελληνες καποια στιγμη .... αλλα μας επαιρνε για μεταναστες οταν η Ελλαδα ηταν σε ανοδο την δεκαετια του 90 και 00 , τωρα ειμαστε σε υφεση , και δεν χρειαζομαστε αλλα εργατικα χερια , πρεπει να κοιταξουμε την πατριδα μας , για νανακαμψουμε .....στην οικονομια δεν χωρανε συναισθηματισμοι , κανεις αυτο που πρεπει να κανεις ...... τονιζω οτι δεν θα γινομουν ποτε πολιτικος , γιατι οι πολιτικοι , ειναι ειτε εξουσιομανεις , ειτε ανεπαγγελτοι, και καιροσκοποι .......σορυ Ελισαβετ , εσυ γραφεις χωρις φανατισμο την αποψη σου , κι εγω απαντω σε σενα παρομοιως .......απανταω στον geodim , αμα πεις ποσο κανει αυτο χωρις αποδειξη στην Γερμανια , σε κοιτανε σαν εξωγηινο , αλλα οι Γερμανοι εχουν παρα πολλες παροχες , εγω γιατι να παρω αποδειξη , τι παροχες εχω ? ( αυτο οσον αφορα την παταξη της φοροδιαφυγης ) , αρκετα πληρωνω τσαμπα στους φορους ....... ο κομμουνισμος πεθανε geodim , αν δεν τοχεις παρει χαμπαρι ...... οι πλουσιοι που ξερω την κοπανανε λιγοι λιγοι , ειτε για Ελβετια , ειτε για Κυπρο , και πολυ καλα κανουν , να δουμε η Ελλαδα πως θα συνελθει , χωρις αντιπαλοτητες του τυπου ' απορριπτω τα παραπανω ' ....δλδ. εσυ εισαι ο ξυπνιος κι εγω ο χαζος ? απλα δεν ειμαι πολιτικος , ουτε σκοπευω , και λεφτα να μουδιναν .......
κατι ανθρωποι σαν τον geodim, που μιλανε σαν αντιπολιτευση , λες και ειμαι αντιπαλος του , δεν εχω καμμια διαθεση να αντιλογησω , αφου λεει οτι να παρουμε τα λεφτα απο τους πλουσιους , λες και τακλεψαν ( ο πατερας μου , για να κανει την τυχη του , εφυγε αφραγκος 24 ετων για το τρομερο τοτε Καμερουν , υπαλληλος σε ενα εμπορικο, μες την ζουγκλα ) , και να τα δωσουμε στους οικονομικα ασθενεστερους , μα αυτοι μας εχωσαν στην υφεση ..... το 1999 που ο Σημιτης επαιρνε αβερτα τα δανεια , οι αφραγκοι δανειζοντουσαν αφειδως , με την εγκληματικη παροτρυνση των τραπεζων , για διακοποδανεια , αυτοκινητοδανεια , και ολα τα εις - δανεια ....... το 2006 , πωληθησαν στην Ελλαδα 305 porsche Cayenne , πιο πολλα percentage wise , απο οποιαδηποτε αλλη χωρα , βλεπετε σημερα κανενα Cayenne ? οχι βεβαια , αφου τα αγορασαν αφραγκοι..... η ασωτοι ...η τελοςπαντων , ανθρωποι που δεν τους επαιρνε .. ναι, κι εγω πηρα το 2002 ενα ακριβο αυτοκινητο, αλλα τοχω ακομη , αφου με επαιρνε να το παρω ........δεν δανειστηκα ποτέ για να κανω το κεφι μου ....... παντα ειχα μετρο ......
και παλι σορυ , Ελισαβετ , ξερεις οτι σε εκτιμω .......