Results 16 to 30 of 123
-
08-11-2019, 08:33 #16
......................
Last edited by M87; 08-11-2019 at 08:50.
- 08-11-2019, 10:31 #17
1) Ποτέ δεν είπα πως είσαι αντίπαλός μου
2) Ποτέ δεν είπα να γίνει κομμουνιστική χώρα η Ελλάς. Μάλλον δεν ξέρεις τι είναι κομμουνισμός.
3) Ποτέ δεν είπα να πάρουμε λεφτά από τους πλουσίους και να τα δώσουμε στους φτωχούς
4) Δεν με ενδιαφέρει τι έκανε ο πατέρας σου,όπως δεν σε ενδιαφέρει τι έκανε ο πατέρας μου
5) Απεχθάνεσαι την πολιτική αλλά ο κομμουνισμός πέθανε ε? Αυτό δεν είναι πολιτική δήλωση αγαπητέ?
6) Δεν είναι προσωπικό το ζήτημα οπότε κακώς φέρνεις προσωπικά παραδείγματα και κακώς το παίρνεις προσωπικά το ζήτημα και βγάζεις συμπεράσματα, τα οποία εκθέτεις βάζοντας λόγια στο στόμα του άλλου μάλιστα.
Έκανες δεξιές νεοφιλελεύθερες προτάσεις, τις απορρίπτω κάνοντας αριστερίζουσες φιλελεύθερες προτάσεις. Είναι τόσο απλό.
ps: όπως είπε και η ελισάβετ,όλα είναι πολιτική γιατί πολιτική είναι η ενασχόληση με τα κοινά. Και η οικονομία της κοινωνίας είναι κοινό, δεν είναι αποστειρωμένη επιστήμη αριθμών. Το αόρατο χέρι του σμιθ έχει πεθάνει πολύ πριν τον κομμουνισμό άλλωστε."Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."
08-11-2019, 16:03 #18
Έκανες δεξιές νεοφιλελεύθερες προτάσεις, τις απορρίπτω κάνοντας αριστερίζουσες φιλελεύθερες προτάσεις. Είναι τόσο απλό.
ps: όπως είπε και η ελισάβετ,όλα είναι πολιτική γιατί πολιτική είναι η ενασχόληση με τα κοινά. Και η οικονομία της κοινωνίας είναι κοινό, δεν είναι αποστειρωμένη επιστήμη αριθμών. Το αόρατο χέρι του σμιθ έχει πεθάνει πολύ πριν τον κομμουνισμό άλλωστε.[/QUOTE]
Αγαπητε geodim, δεν γνωριζω τι ειναι νεοφιλελευθερες προτασεις ,δεν το γνωριζω σαν ορο , μετανιωνω που ανοιξα ενα θεμα , που απτεται αμεσα της πολιτικης , και οχι μονο των οικονομικων ( τα οποια κατεχω ) , οπως σωστα επισημανε η Ελισαβετ η εσυ ..... ......και ναρθω σε συγκρουση με αλλα μελη του φορουμ .....δεν θελω να επιχειρηματολογω για πολιτικη , ουτε και νανοιγω τετοιες συζητησεις , εδω καλα -καλα αποφευγω να βλεπω ειδησεις , για να μην βλεπω κανεναν πολιτικο να μιλαει ..... ......
ας παραμεινει ο καθεις με τις αποψεις του ........
08-11-2019, 16:43 #19
Πάντως, μιά χαρά τα μάζευαν οι έλληνες τα ροδάκινα και πριν τους λαθρομετανάστες. Αλλά βλέπεις, κάποιοι θέλουν να βγάζουν αντί για 100%, 200% έχοντας σκλάβους να δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ας είναι καλά ο Σόρος και τα τσιράκια του, οι διάφορες ΜΚΟ, οι διάφοροι αλληλέγγυοι και ανθρωπιστές αριστεροί που προμηθεύουν με φτηνό εργατικό δυναμικό, δούλους και φτηνές πόρνες το σύστημα.
08-11-2019, 19:29 #20
Κασσανδρα , τωρα που λες Σορος , καταφερε να υποτιμησει την Αγγλικη λιρα , σε παιχνιδι κερδοσκοπιας δισεκ. .......... ελα ντε , τι να τα κανει τοσα λεφτα ? ..........................................θεωρ ω μεγαλο λαθος την εισοδο μας στο ευρω με την ισοτιμια 1 ευρω = 340 δρχμ , ηταν σαν να υποτιμησαμε το νομισμα μας , θα μπορουσαμε να το παζαρεψουμε με 1 ευρω= 250 δρχμ . που ειναι δικαιο ..... οταν ημουν 20 χρ, μπορει ο βασικος μισθος να ηταν ( σε ευρω θα το κανω ) 30 ευρω , αλλα το σουβλακι η το μπουκαλι γαλα , καναν 1 cent του ευρω , ζουσαμε ανετα ολοι τοτε , αρχες δεκαετιας του 80 .....
δεν θελω να επαναφερω το θεμα μου , ευχαριστω και τον Μ87 , για τις ενδιαφερουσες παρατηρησεις του ...... συμφωνω μαζι του για τις αποψεις του για τους ψυχιατρους και την ψυχιατρικη γενικοτερα .....
08-11-2019, 21:04 #21
08-11-2019, 21:26 #22
Δηλαδή Macgyver, που διαφωνείς με την επιχειρηματολογία μου στο σχόλιο #14 εδώ (URL: https://www.psychology.gr/forum/thre...B3%CE%BF%CF%82) για να έχουμε καλό ερώτημα; Δεν σου άρεσε η τεκμηρίωση ή τα παραδείγματα; ... ή μήπως θεωρείς ότι είμαι ιστορικά ανακριβής;
08-11-2019, 23:34 #23
Καλησπερα συμφορμιτη , σεβομενος τις γνωσεις και τις επιστημες που κατεχεις οπου ειναι παρα πολυ καλητερες απο τις λιγες δικες μου ,σεβομενος και τις πρακτικες σου γνωσεις θα σου ελεγα οτι κανεις δεν θα μπορουσε να διαφονησει μαζι σου σχετικα με το οτι η χωρα θελει ριζοσπαστικες αλλαγες, ομως, εαν ψαξεις την ιστορια των χορων απο την βιομηχανικη επανασταση κι προς σημερα δεν θα βρεις καμια χωρα οπου να καταφεραι να ακμασει οικονομικα με πουριτανικες πολιτικες οσων αφορα τα μεταναστευτικα προβληματα! Δεν διαφονει κανεις οτι οι ανθρωποι οπου ερχοντε στην Ελλσδσ πρεπει νσ περναν απο εξονιχιστικους ελεγχους, να τους καταγραφουνε και γενικα να υπαρχει απο ιατρικος ελεγχος - διοτις πολλοι ερχοντε απο χωρες με πολλες ασθενειες -μεχρι εαν χρωσταν σε τραπεζες.Ομως το νομιμος κι παρανομος ειναι ενας μικρος μυθος, διοτις εαν το παμε με την χαρτα του ΟΗΕ ,τωτες ουτε το 1/100 δεν ειναι νομιμοι.Ομως τους εχει αναγκη η χωρα οπου θελει να βρει καποια μερα αναπτιξη, ειναι κανονας αυτο διοτις η παραγωγη και η καταναλωση τους εχει αναγκη!! βεβαια θα πρεπει να υπαρχουν μηχανισμοι οπου να δυσκολευει το συναλλαγμα , οπως και η φοροδιαφυγη.
Σχετικα με τους δημοσιους υπαλληλους ειναι κι αυτο μυθος οτι εχουμε παρα πολλους, το προβλημα ειναι οτι δεν ειναι σωστα κατανεμιμενοι! και στο λεει αυτο καποιος οπου οχι μονο δεν δουλευει ο ιδιος στο δημοσιο , αλλα ουτε καν ο δευτερος ξαδερφος μου!! ολοκλιρη η οικογενεια μου ειχε εμπαργκο στο δημοσιο λογο κατηγοριας για εσχατη προδοσια!!! ναι καταδηκαστικαν οι θειοι μου και οι παπουδες μου επειδη ανικαν στο ΕΑΜ , ΚΚΕ, κι σε αλλα τετοια ηρωικα κινηματα. Αρα δεν εχω καμια αγαπη για τους δημοσιους, ομως η αληθεια να λεγετε!
Κακα ταψεματα παιδια, η αναπτιξη σε ενα κρατος σαν το δικο μας θα ερθει μονο εαν σοβαροτητα , υποδομες και οργανωση υπαρξουν ταυτοχρονα,με αναγκη να εχουμε ολοι οι πολιτες στοχο να καλητερεψη ο τοπος, εαν καταλαβουν οτι εδω θα ειναι τα παιδια τους!!εαν καταλαβουν οτι πρεπει να υπαρχει κοινο καλο για ολους αλλα κι θυσιες απο ολους μας!! οσο ο καθε ενας μας κοιτα την παρτη του, πως θα την σκαπουλαρη κι τετοια δεν θα δουμε ασρη μερα1!!
Η οικονομια πλεον κι λογο του οτι ανικουμε στη δυση δεν μπορει να ερθει μοναχα απο πρωτογενης τομεις, θα πρεπει να υπαρξουν τεραστια κονδυλια στην τεχνολογια, στην ιατρικη ,θα πρεπει να αντιγραψουμε την Αγγλια κι οχι την Ελβετια! στο τομεα της εκπεδευσης ,πανεπιστικα ,αρανα υπαρξουν και ιδιοτικα!! Ενας αλλος κλαδος ειναι τηςεπιλεκτικης αγροτικης οικονομιας δλδ στην εμπορια επιλεκτον και πολυτελλων αγροτικων προιοντων, αφου δεν μπορουμε να εχουμε μεγαλες παραγωγες για να επιρεασουμε το αγροτικο χρηματιστηριο θα πρεπει να πουλαμε ακριβα κι καλα προιοντα. Τελος ο τουρισμος, οπου καπωτε σε αυτην την χωρα πρεπει να ξυπνισουν και να παρουν χαμπαρι οτι ο τουρισμος δεν ειναι μονο 3-4 μηνες και στην παραλια των νησιων!! υπαρχουν τοσο ομορφα μεροι για ολους τους μηνες!!!Μολις πριν 2 χρονια μαθαμε των θεολογικο τουρισμο! ,αυτο λοιπον δειχνει οτι υπαρχουν πολλοι τομεις για αναπτηξη σε αυτο το κρατος! αν κι σαν αντιεξουσιαστης συχενομαι τον ορο "κρατος" τον αναφερω ομως για να γινομαι κατανοητος.
09-11-2019, 04:51 #24
εγω δε πιστευω ουτε τους αριστερους ουτε τους δεξιους τσακονονται επιτηδες οπως τα σοου που φερνουν διαφορους να κανουν οτι ειναι σε κοντρα για να ανεβαινουν τα νουμερα
09-11-2019, 11:55 #25
09-11-2019, 11:57 #26
Μ87 , ειναι μεγαλο το κατεβατο σου ( η σχολιο #14 ) , το συνηθιζεις , και αποθαρρυνεις ετσι να κατσει να το διαβασει ολο , καλυτερα ειναι τα λιγα λογια , ( το 99% των ποστ μου ειναι συντομοτατα , και αμα βλεπω ' σεντονια ' ουτε καν τα διαβαζω ) , και πολλα απο αυτα που γραφεις , ουτε καν τα γνωριζω ..........δεν ασχολουμαι καθολου με την πολιτικη , το τονισα αυτο ......ουτε σε χαρακτηρισα ......
09-11-2019, 12:03 #27
Καλημερα Γιωργο, καλα θα ηταν να γινομασταν σαν την Αγγλια η την Ελβετια , προτιμω την Ελβετια , αφου εχω ζησει εκει , αλλα μην ξεχνας οτι η Ελβετια ειναι ενα κρατος που δεν εχει περασει ουτε πολεμους , ουτε Τουρκοκρατια , ειναι ησυχο τα τελευταια 500 χρονια , και δεν ξερω ποσο μας εχει επηρεασει αυτο .....
09-11-2019, 13:31 #28
Σου έπεσε βαρύ το τζατζίκι Macgyver;
Θαυμάζω το πως το δικό σου σχόλιο #8 στην πρώτη σελίδα του παρόντος, χωρίς δομή, χωρίς τελείες, συχνά ασύνδετο, σου κάνει για φυσιολογικό κείμενο, ενώ η δική μου απάντηση (σχόλιο #14) σε αυτό, σου κάνει για σεντόνι.
Είσαι απλά ΓΑΜΑΤΟΣ! ...Μου αρέσει που στο σχόλιο #18 αναγνωρίζεις ότι
...και από την άλλη ως "ενεργός οικονομολόγος" - τρομάρα σου! - δεν ασχολείσαι με την πολιτική. Θες να μας το εξηγήσεις αυτό λίγο για να το καταλάβουμε;
Φέτος σου έκοψε ότι;
Κοίτα μη μου πάθεις τίποτα από τις πολλές αντιφάσεις και σε χάσουμε από δω μέσα. Θα στεναχωρηθώ.
Υ.Γ. Ο μεγάλος πονοκέφαλος σου [και των ομοιδεατών σου] δεν έχει φτάσει ακόμα... Λίγη υπομονή. Το διαβατήριο σου το έχεις ανανεώσει;Last edited by M87; 09-11-2019 at 13:55.
09-11-2019, 14:40 #29
09-11-2019, 15:00 #30
Λολ όντως εγώ το έγραψα αυτό
"Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."