Ομοφυλόφιλη - Απόρριψη λόγω απειρίας
Πρόσφατα γνώρισα μια κοπέλα από Γιάννενα, με την οποία μιλάγαμε μετά από 3 μήνες καθημερινής πολύωρης επικοινωνίας βρεθήκαμε στη Θεσσαλονίκη όπου και την φιλοξένησα για 15 μερες. Στην αρχή πήγαν όλα καλά, αλλά μετά από λίγες μέρες άρχισα να βλέπω πως αλλάζει στάση. Δεν ανταποκρινόταν στο ερωτικό μου ενδιαφέρον και γινόταν πολλές φορές και επικριτική. Της έθεσα τους προβλητισμούς μου και το έριξε στην απειρία μου, ότι δεν είμαι τόσο έμπειρη όσο περίμενε. Από τότε που συνέβη αυτό με έχει πάρει από κάτω και νιώθω κορόιδο, γιατί όσο καιρό μιλάγαμε μου έλεγε ότι δεν την ενδιαφέρει το σεξ τόσο και τελικά η ίδια με απέρριψε για αυτό, αν και στην αρχή μου έλεγε χαριτολογώντας ότι θα μου δείξει πράγματα αυτή. Με έχουν κατακλύσει πολύ αρνητικές σκέψεις, σκέφτομαι επειδή ακριβώς δεν έχω μεγάλη εμπειρία δεν έχει νόημα να προσπαθώ να γνωρίσω κάποια για σχέση, γιατί μετά από το σεξ θα απορρίπτομαι για τον ίδιο πάντα λόγο. Μου έχει ρίξει την αυτοπεποίθηση και δεν έχω καμιά διάθεση να ξαναμπώ στο παιχνίδι του έρωτα.