Results 1 to 15 of 17
-
10-11-2019, 04:56 #1
Ομοφυλόφιλη - Απόρριψη λόγω απειρίας
Πρόσφατα γνώρισα μια κοπέλα από Γιάννενα, με την οποία μιλάγαμε μετά από 3 μήνες καθημερινής πολύωρης επικοινωνίας βρεθήκαμε στη Θεσσαλονίκη όπου και την φιλοξένησα για 15 μερες. Στην αρχή πήγαν όλα καλά, αλλά μετά από λίγες μέρες άρχισα να βλέπω πως αλλάζει στάση. Δεν ανταποκρινόταν στο ερωτικό μου ενδιαφέρον και γινόταν πολλές φορές και επικριτική. Της έθεσα τους προβλητισμούς μου και το έριξε στην απειρία μου, ότι δεν είμαι τόσο έμπειρη όσο περίμενε. Από τότε που συνέβη αυτό με έχει πάρει από κάτω και νιώθω κορόιδο, γιατί όσο καιρό μιλάγαμε μου έλεγε ότι δεν την ενδιαφέρει το σεξ τόσο και τελικά η ίδια με απέρριψε για αυτό, αν και στην αρχή μου έλεγε χαριτολογώντας ότι θα μου δείξει πράγματα αυτή. Με έχουν κατακλύσει πολύ αρνητικές σκέψεις, σκέφτομαι επειδή ακριβώς δεν έχω μεγάλη εμπειρία δεν έχει νόημα να προσπαθώ να γνωρίσω κάποια για σχέση, γιατί μετά από το σεξ θα απορρίπτομαι για τον ίδιο πάντα λόγο. Μου έχει ρίξει την αυτοπεποίθηση και δεν έχω καμιά διάθεση να ξαναμπώ στο παιχνίδι του έρωτα.
Last edited by sonfis; 11-11-2019 at 21:09.
- 10-11-2019, 08:09 #2
Δεν μπορώ να σου απαντήσω από την άποψη της ομοφυλόφιλης, αλλά δεν νομίζω ότι έχει και τόσο σημασία. Εγώ νομίζω ότι επένδυσες συναισθηματικά πολύ σε έναν άγνωστο άνθρωπο. Στις όποιες σχέσεις δεν έχουν σημασία οι δηλώσεις, αλλά οι πράξεις και πως του βγαίνει του καθενός. Με τις πράξεις δεν εννοώ μόνο το σεξ, εννοώ γενικότερα. Μπορεί ας πούμε από πριν να σου λέει κάποιος "Εγώ είμαι πάντοτε πιστός στη σχέση μου" και να πηγαίνει τελικά το κέρατο σύννεφο ή να λέει "Εγώ όταν ξεκινάω μία γνωριμία θέλω να το παλέψω μέχρι τέλους και δεν τα παρατάω με την πρώτη δυσκολία" και μετά όταν γνωριστείτε από κοντά να εξαφανιστεί σε 10 μέρες.
Αυτό για να είμαστε ειλικρινείς δεν σημαίνει σε όλες τις περιπτώσεις ότι ο άλλος έλεγε συνειδητά ψέματα. Δηλαδή εδώ η κοπέλα που περιγράφεις, δεν νομίζω ότι ήρθε στη Θεσσαλονίκη απαραίτητα με σκοπό να σε κοροϊδέψει ή να σε εκμεταλλευτεί. Απλά στην πορεία είδε ότι δεν είσαι όπως περίμενε ή κάτι δεν της έκανε κλικ. Ίσως να μην υπάρχει χημεία ερωτική ή να κατάλαβε ότι σαν άνθρωποι δεν ταιριάζετε ή να ξενέρωσε για άλλο λόγο. Πιθανόν να μην ξέρει και η ίδια πως να το χειριστεί σωστά και για αυτό έγινε επικριτική. Εδώ είναι μεγάλο φάουλ, αν μένεις απλά στην επίκριση. Είτε δεν σου κάνει ο άλλος και του το λες ήρεμα, είτε αν θες να προσπαθήσεις μαζί του, προσπαθείς με ωραίο τρόπο να βελτιώσεις τα αδύναμα σημεία. Δεν τα βάζεις μαζί του.
Πάντως ξαναλέω ότι το έχεις πάρει πολύ βαριά γιατί έδωσες μεγάλη σημασία σε κάποια που απλά μιλούσες 3 μήνες χωρίς να την έχεις γνωρίσει ποτέ. Μπαίνουν κι άλλα θέματα τέτοια εδώ μέσα για "γνωριμίες" μέσω ίντερνετ κτλ που κάποιοι επενδύουν πολύ σε αυτές, αλλά ουσιαστικά είναι στον αέρα. ΜΕ τα λόγια χτίζει ο καθένας ανώγια και κατώγια λένε στο χωριό μου. Στην πράξη όμως; Που το ξέρεις αν δεν δεις; Πως το προεξοφλείτε ότι θα πάνε όλα κατ΄ευχήν χωρίς να ξέρετε τον άλλον; Δεν το καταλαβαίνω...
10-11-2019, 12:37 #3
Προφανώς έμπλεξες με μια κοπέλα που απλά δεν ήταν αυτό που έδειχνε. Ήταν της ξεπέτας, απλά υποσχόταν τον ουρανό με τα άστρα μέχρι να πάρει αυτό που ήθελε. Το πήρε και πήγε για την επόμενη κλπ κλπ. Ο κόσμος είναι γεμάτος από τέτοιους ανθρώπους, είτε άνδρες είτε γυναίκες.
Σου έλεγε κουραφέξαλα για τα περί απειρίας. Το αντίθετο, οι κοπέλες/άνδρες με απειρία θεωρούνται ιδανικό θήραμα για άτομα σαν την συγκεκριμένη.
Μην το παίρνεις κατάκαρδα, αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου να το ξεπεράσεις. Σχέσεις δεν γίνονται από ιντερνετ, ούτε από απόσταση. Μια καλή σχέση μπορεί να γεννηθεί μέσα από το φιλικό περιβάλλον, την εργασία, το ΑΕΙ/ΙΕΚ κλπ. Και μην ζητάς δέσμευση με το καλημέρα, θα έρθει μόνο του. Όλοι τρώμε τα μούτρα μας στον έρωτα, συνέβη και σε σένα, προχωράς παρακάτω......
10-11-2019, 13:00 #4
Καλή σου μέρα! Από την στιγμή που είχατε κάνει κουβέντα για το παρελθόν και της είπες ότι δεν είχες πολλές εμπειρίες, ήταν χαζομάρα εκ μέρους της να σου πει ότι δεν είσαι τόσο έμπειρη όσο περίμενε. Αν εκείνη ένιωθε ότι είναι έμπειρη, ας σου έδειχνε πράγματα. Δεν είναι κακό να μαθαίνουμε πράγματα από τους άλλους, ούτε είναι κακό οι πιο έμπειροι να μαθαίνουν πράγματα στους λιγότερο έμπειρους. Μην είμαστε μόνο λόγια. Προφανώς την ενδιεφέρε το σεξ και ήταν σημαντικό για αυτήν αλλιώς δε θα στεκόταν εκεί και δε θα σε απέρριπτε. Είναι λογικό να σου έπεσε η αυτοπεποίθηση, να νιώθεις άσχημα. Δεν σημαίνει όμως αυτό ότι επειδή σε απέρριψε η συγκεκριμένη και σου είπε έτσι, ότι θα γίνεται κάθε φορά αυτό. Η άποψη μου είναι να μην συνεχίσεις να ασχολείσαι μαζί της, να συνεχίσεις όμως να φλερτάρεις και να γνωρίσεις καινούργια άτομα. Σίγουρα θα προκύψει κάτι καλό. Μην απογοητεύεσαι. Μην αφήνεις κανέναν να σε επηρεάζει και να σε κάνει να σκέφτεσαι αρνητικά, να σου δημιουργεί ανασφάλειες κτλ..
10-11-2019, 15:23 #5
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!
@Sonia: Δεν είναι τόσο ότι το έχω πάρει πολύ βαριά επειδή επένδυσα πολλά χωρίς λόγο και για πολύ διάστημα. Μέχρι να έρθει και να την συναντήσω αμφέβαλλα για το αν αρέσει η μία στην άλλη. Ήρθε, προχώρησε η κατάσταση και λέω οκ, μου αρέσει της αρέσω κυλάει ωραία η κατάσταση. Και ξαφνικά αυτό καταστράφηκε και όχι μόνο καταστράφηκε αλλά με κατηγόρησε και για την όχι και τόσο μεγάλη εμπειρία μου.
@Nikolas73: Δεν ζητάω δέσμευση με το καλήμερα. Αλλά όταν ένα άτομο απο πριν προσπαθεί να σου περάσει το μήνυμα ότι μονο για σχέση ενδιαφέρεται και όχι μόνο για σεξ, και κάνετε σεξ τότε κάθε νοήμων και λογικός άνθρωπος θα σκεφτόταν ότι το πάει για σχέση και δεν θα μείνει μόνο στο σεξ.
@Optimistic mind: Αναρωτιέμαι για το τι κόσμος κυκλοφορεί εκεί έξω και ειδικά στον κόσμο των γκέι (γυναικών/αντρών) νομίζω ότι το μόνο που μετράει είναι το σεξ και τίποτα άλλο.
Απλά από την όλη ιστορία εγω τι πρεπει να κρατήσω? Ότι δεν υπάρχει ειλικρίνεια εκει έξω και αν ξαναγνωρίσω καποια απλα να σκέφτομαι εξ'αρχής ότι μου λεει ψέμματα στο κάθετι που μου λεει και να γίνω καχύποπτη με την κάθεμια? Να αρχίσω να λέω κι εγώ ψέμματα? Νιώθω ότι δεν αξίζει να ασχοληθώ ξανά με κάποια, νιώθω ότι δεν αξίζει τον κόπο και τον χρόνο!Last edited by sonfis; 10-11-2019 at 15:41.
10-11-2019, 19:50 #6
Στον κόσμο των gay είναι όντως αλλιώς τα πράγματα και αρκετά πιο δύσκολα να βρεις έναν άνθρωπο για να συνδεθείς μαζί του συναισθηματικά και να κάνεις σχέση. Ωστόσο ξαναλέω, μην απογοητεύεσαι, πάρτο σαν μια εμπειρία αντί να το πάρεις σαν απόρριψη. Είναι πως θα το πάρεις το κάθε πράγμα που θα συμβεί στη ζωή σου. Έτυχε να πέσεις σε μια κοπέλα που σου έλεγε ψέματα, που σου μίλησε με λάθος τρόπο, δε σε σεβάστηκε, σε πλήγωσε και σου έριξε την αυτοπεποίθηση. Η επόμενη μπορεί να σε σεβαστεί, να σου μάθει πράγματα, να θελήσει να σε γνωρίσει καλύτερα πέρα από το σεξουαλικό κομμάτι και να βρεις αυτό που ψάχνεις. Έτσι συμβαίνει στη ζωή. Μπορεί να σου τύχουν και άλλες τέτοιες εμπειρίες δυσάρεστες μέχρι να βρεις κάτι καλό. Δε ξέρεις ποτέ. Απλά το θέμα είναι να μην παραιτηθείς. Καχύποπτη να είσαι ως ένα σημείο ώστε να προστατεύεις τον εαυτό σου και τα συναισθήματα σου. Να μην λες ψέματα, δε χρειάζεται. Να είσαι ο εαυτός σου και θα βρεθεί κάποια που θα το εκτιμήσει. Ξέρω ότι στα λόγια ακούγονται όλα εύκολα αλλά αν αλλάξεις τρόπο σκέψης , θα το δεις και στη πράξη.
10-11-2019, 19:57 #7
το σεξ δειχνει το χαρακτηρα λογω χαρακτηρα σε αππεριψε οχι λογο σεξ γτ εισαι σοβαρη καπωσ αφου δεν το κυνηγασ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
10-11-2019, 20:02 #8
@elis: Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να πεις με αυτο.
10-11-2019, 20:17 #9
το κυνηγασ σαν τρελη ο χαρακτηρασ ειναι μπουρδελο δεν το κυνηγασ καθολου ο χαρακτηρασ ειναι σοβαρη αυτο ηξερε η σεξομανακη που γνωρισεσ
10-11-2019, 20:24 #10
Μα τι εννοεις δεν το κυνηγάω καθόλου? Είχα στο παρελθόν κάποιες εμπειρίες. Θα έπρεπε δηλαδή να έχω "πάει" με όλη τη Θεσσαλονικη για να μην απορριφθώ? Κι εμένα δεν μου αρέσει η άλλη να εχει πάει με πααααάρα πολλές, αλλα όταν γνωρίζω κάποια κοιτάω τον άνθρωπο που εχω μπροστά μου και όχι τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων που είχε μέχρι τώρα. Αν κοιταζα κι εγω αυτο, θα έπρεπε να την είχα απορρίψει καιρό πριν εγώ.
Και το πρόβλημα δεν είναι ότι απορρίφθηκα, γιατί προφανως αυτή η κοπελα δεν ηταν για μενα ουτε εγω γι αυτην. Το πρόβλημα είναι αυτή η ρηχότητα με την οποία αντιμετώπισε το θέμα και το ότι άλλα έλεγε και άλλα τελικα έπραξε. Το αν ειμαι σοβαρη ή όχι το ειχε αντιληφθεί πριν καν συναντηθούμε, αν την ενοχλουσε αυτο δεν θα προχωρουσε στην συνάντηση.
11-11-2019, 19:45 #11
μπραβο σου το ελυσεσ ολο ξαναδιαβασε
12-11-2019, 09:51 #12
Βρε 'συ sonfis, το άσχημο που έκανε η κοπέλα είναι που πήγε να σου ρίξει ευθύνες και έγινε επικριτική για κάτι που δεν φταις. Από την άλλη συγγνώμη, αλλά αν για κάποιο λόγο ξενέρωσε, θα έπρεπε σώνει και καλά να μείνει εκεί; Σε αυτό δεν νομίζω ότι φτάει και πρέπει να της ρίχνεις ευθύνες. Αν σε ξενερώνει το σεξ σε μία σχέση, δεν είναι τόσο θέμα εμπειρίας όσο θέμα χημείας. Ούτε εσύ δεν φταις που δεν ταιριάξατε. Φταις στο ότι επένδυσες πολύ σε όλο αυτό στηριζόμενη απλά σε λόγια από κάποια που δεν την γνώριζες καν. Το έδεσες κόμπο απλά επειδή το συζητήσατε. Μα σε αυτά τα θέματα δεν αρκούν οι δηλώσεις. Στην πράξη τι σου βγαίνει.
Συμβαίνουν αυτά. Πάμε παρακάτω τώρα.
12-11-2019, 10:44 #13
καλημερα.
νομιζω οτι αυτο που σου ειπε, ειναι μονο δικαιολογια και εφυγε για αλλον λογο.
μπορει να μην της ταιριαξες για κατι παραπανω, οχι απαραιτητα σαν προσωπικοτητα. μπορει σεξουαλικα να μην της ταιριαξες. αλλα τι θα πει "εμπειρια" δηλαδη σε ομοφυλοφυλικες σχεσεις;;;;; δεν υπαρχει τετοιο πραγμα εφοσον ειχες κι αλλες τετοιες επαφες, οσο λιγες και να ηταν.
μαλλον βρηκε εναν χαζο τροπο να σου πει οτι δεν θελει.
13-11-2019, 14:35 #14
Τελικα πηρα απαντηση μεσω τριτου. Ειπε σε κοινο μας φιλο οτι δεν της βγηκε μαζι μου. Λογικα δεν της αρεσα απλα ειδε μια ευκαιρια για σεξ και ειπε να το εκμεταλλευτει.
13-11-2019, 15:25 #15
δυστυχως οι περισσοτεροι ανθρωποι ειναι ετσι
ψαχνουν σεξ και μονο
δεν ψαχνουν τα αισθηματα ειλικρινη και δυνατα
προτιμω παντα να καθομαι χρονια μονη παρα να ψαχνομαι για σεξ
ναι μπορεις να το βρεις πιο ευκολα και απο ναρκωτικα αλλα τι νοημα εχει ο ερωτας το σεξ η πραξη οταν απλα δυο ανθρωποι χρηαιμοποιουν τα οργανα τους αψυχα απλα και μονο για πουν οτι εκαναν σεξ
δεν μου λεει τπτ αυτο και απεχθανομαι αυτη τη σκεψη
το θεμα στο σεξ εστω και να θες να εκμεταλλευτεις τον αλλον επειδη πχ εχεις να κανεις πολυ καιρο ειναι να νιωσεις και κατι οχι να πηδηχτεις επειδη θελεις
ειναι τοσο ομορφο να κανεις ερωτα με αυτον που σου βγαζει αισθηματα
και κριμα που πια τοσα χρονια στις μικροτερες ηλικιες φαινονται οτι δεν νιωθουν τπτ αλλα κανουν μονο την πραξη
σε πολλους αυτο τους αρεσει κιολας αλλα σε πολλους μας ειναι αποκρουστικο