καλησπερα ετων 21 θα ειμαι συντομος μιας κι εχουν πολλοι το ιδιο θεμα
αυτο τον καιρο δεν δουλευω διοτι διαβαζω και περιμενω να δωσω σε καν μηνα και μεχρι πριν τα χριστουγεννα κοιμομουν οκ τα βραδια και τα μεσημερια θα ελεγα
καθε βραδυ απο τις 9 και μετα καθομαι υπολογιστη και συνεχιζω εκει το διαβσμα μεχρι τις 2 περιπου το βραδυ η μπορει να παιξω για διαλειμμα...κοιμομουν οκ σηκωνομουν μετα απο 8ωρο κομπλε υπνο χωρις να αργησει να με παρει....Απο τα Χριστουγεννα και μετα δεν ξερω τι φτιαει μπορει και το πολυ φαι και ποτο λογω ημερων νιωθω ενα αγχος στο στομαχι που συνοδευεται απο παλμους οχι ταχυκαρδια ...
με αποτελσμα να δυσκολευομαι να κοιμηθω και να σκεφτομαι ποτε θα με παρει και και και που δεν βοηθανε..λεω θα ειναι απο το φαι ..καπως μου περασε..τωρα ξανα το ιδιο και με παιρνει χαραματα ο υπνος δεν καπνιζω ουτε πινω γενικα δεν μπορω να καταλαβω αυτο το ανεξηγητο αγχος ...ενω κλεινουν τα ματια μου ....και καποιες φορες με πιανει απνοια δλδ σαν να ξεχναω να αναπνευσω κι εκει εχω ταχυκαρδια ....μια βιταμινη ειχα δοκιμασει για τον υπνο της eviol κατι εκανε μπορω να πω..ισως πρεπει να τη λαμβανω πιο νωρις μεχρι να δρασει...το αλκοολ παρολου που ζαλιζει δεν βοηθαει στον υπνο γτ εχω καουρα..σκεφτομαι να δοκιμαζω lexotanil 1/4 για αρχη να δω αλλιως θα κοιταξω το στομαχι γενικα...αλλα ειναι αυτα τα διαστηματα η που δεν μπορω να ξυπναω η που δεν με παιρνει..αν παω ετσι δεν βλεπω να περναω εξετασεις(νοσηλευτικη)επισ ης εχω και στραβο διαφραγμα και ανασαινω δυσκολα παντα απο το ενα ρουθουνι κι αυτο με το ζορι καποιες φορες