ΑΥΠΝΙΑ ξανα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
    Senior Member

ΑΥΠΝΙΑ ξανα

καλησπερα ετων 21 θα ειμαι συντομος μιας κι εχουν πολλοι το ιδιο θεμα
    αυτο τον καιρο δεν δουλευω διοτι διαβαζω και περιμενω να δωσω σε καν μηνα και μεχρι πριν τα χριστουγεννα κοιμομουν οκ τα βραδια και τα μεσημερια θα ελεγα
    καθε βραδυ απο τις 9 και μετα καθομαι υπολογιστη και συνεχιζω εκει το διαβσμα μεχρι τις 2 περιπου το βραδυ η μπορει να παιξω για διαλειμμα...κοιμομουν οκ σηκωνομουν μετα απο 8ωρο κομπλε υπνο χωρις να αργησει να με παρει....Απο τα Χριστουγεννα και μετα δεν ξερω τι φτιαει μπορει και το πολυ φαι και ποτο λογω ημερων νιωθω ενα αγχος στο στομαχι που συνοδευεται απο παλμους οχι ταχυκαρδια ...
    με αποτελσμα να δυσκολευομαι να κοιμηθω και να σκεφτομαι ποτε θα με παρει και και και που δεν βοηθανε..λεω θα ειναι απο το φαι ..καπως μου περασε..τωρα ξανα το ιδιο και με παιρνει χαραματα ο υπνος δεν καπνιζω ουτε πινω γενικα δεν μπορω να καταλαβω αυτο το ανεξηγητο αγχος ...ενω κλεινουν τα ματια μου ....και καποιες φορες με πιανει απνοια δλδ σαν να ξεχναω να αναπνευσω κι εκει εχω ταχυκαρδια ....μια βιταμινη ειχα δοκιμασει για τον υπνο της eviol κατι εκανε μπορω να πω..ισως πρεπει να τη λαμβανω πιο νωρις μεχρι να δρασει...το αλκοολ παρολου που ζαλιζει δεν βοηθαει στον υπνο γτ εχω καουρα..σκεφτομαι να δοκιμαζω lexotanil 1/4 για αρχη να δω αλλιως θα κοιταξω το στομαχι γενικα...αλλα ειναι αυτα τα διαστηματα η που δεν μπορω να ξυπναω η που δεν με παιρνει..αν παω ετσι δεν βλεπω να περναω εξετασεις(νοσηλευτικη)επισ ης εχω και στραβο διαφραγμα και ανασαινω δυσκολα παντα απο το ενα ρουθουνι κι αυτο με το ζορι καποιες φορες

Member
    Quote Originally Posted by dimitrisgr View Post
    αυτο τον καιρο δεν δουλευω διοτι διαβαζω και περιμενω να δωσω σε καν μηνα και μεχρι πριν τα χριστουγεννα κοιμομουν οκ τα βραδια και τα μεσημερια θα ελεγα
    καθε βραδυ απο τις 9 και μετα καθομαι υπολογιστη και συνεχιζω εκει το διαβσμα μεχρι τις 2 περιπου το βραδυ η μπορει να παιξω για διαλειμμα...κοιμομουν οκ σηκωνομουν μετα απο 8ωρο κομπλε υπνο χωρις να αργησει να με παρει....Απο τα Χριστουγεννα και μετα δεν ξερω τι φτιαει μπορει και το πολυ φαι και ποτο λογω ημερων νιωθω ενα αγχος στο στομαχι που συνοδευεται απο παλμους οχι ταχυκαρδια ...
    με αποτελσμα να δυσκολευομαι να κοιμηθω και να σκεφτομαι ποτε θα με παρει και και και που δεν βοηθανε..λεω θα ειναι απο το φαι ..καπως μου περασε..τωρα ξανα το ιδιο και με παιρνει χαραματα ο υπνος δεν καπνιζω ουτε πινω γενικα δεν μπορω να καταλαβω αυτο το ανεξηγητο αγχος ...ενω κλεινουν τα ματια μου ....και καποιες φορες με πιανει απνοια δλδ σαν να ξεχναω να αναπνευσω κι εκει εχω ταχυκαρδια ....μια βιταμινη ειχα δοκιμασει για τον υπνο της eviol κατι εκανε μπορω να πω..ισως πρεπει να τη λαμβανω πιο νωρις μεχρι να δρασει...το αλκοολ παρολου που ζαλιζει δεν βοηθαει στον υπνο γτ εχω καουρα..σκεφτομαι να δοκιμαζω lexotanil 1/4 για αρχη να δω αλλιως θα κοιταξω το στομαχι γενικα...αλλα ειναι αυτα τα διαστηματα η που δεν μπορω να ξυπναω η που δεν με παιρνει..αν παω ετσι δεν βλεπω να περναω εξετασεις
    Το έχω πάθει και εγώ αρκετές φορές.
    Προσπάθησε να έχεις σταθερό ωράριο ύπνου. Όχι τη μία ημέρα να κοιμάσαι νωρίς και την επόμενη να ξενυχτάς.
    Επίσης μείωσε τους καφέδες .
    Εγώ το είχα παρακάνει και έπινα 3 καφέδες τη ημέρα . Πλέον 1 καφέ τη ημερα

Senior Member
    σταθερο ειναι το ωραριο μου επειδη δεν παω καπου κοιμαμαι παντα αυτες τις ωρες το βραδυ ...καφε ηπια μια φορα στο γυμνασιο κι απο τοτε ποτε ξανα δνε μου αρεσει...επισης νιωθω πρηξιμο στην κοιλια σαν να θελω να παρω βαθιες αναπνοες...λες να φταιει η τεχνολογια?

Senior Member
    με αποτελσμα να δυσκολευομαι να κοιμηθω και να σκεφτομαι ποτε θα με παρει και και και που δεν βοηθανε..λεω θα ειναι απο το φαι ..καπως μου περασε..τωρα ξανα το ιδιο και με παιρνει χαραματα ο υπνος δεν καπνιζω ουτε πινω γενικα δεν μπορω να καταλαβω αυτο το ανεξηγητο αγχος ...ενω κλεινουν τα ματια μου ....και καποιες φορες με πιανει απνοια δλδ σαν να ξεχναω να αναπνευσω κι εκει εχω ταχυκαρδια ....μια βιταμινη ειχα δοκιμασει για τον υπνο της eviol κατι εκανε μπορω να πω..ισως πρεπει να τη λαμβανω πιο νωρις μεχρι να δρασει...το αλκοολ παρολου που ζαλιζει δεν βοηθαει στον υπνο γτ εχω καουρα..σκεφτομαι να δοκιμαζω lexotanil 1/4 για αρχη να δω αλλιως θα κοιταξω το στομαχι γενικα...αλλα ειναι αυτα τα διαστηματα η που δεν μπορω να ξυπναω η που δεν με παιρνει..αν παω ετσι δεν βλεπω να περναω εξετασεις(νοσηλευτικη)επισ ης εχω και στραβο διαφραγμα και ανασαινω δυσκολα παντα απο το ενα ρουθουνι κι αυτο με το ζορι καποιες φορες

Καλησπέρα
    Για να σε πιάνει το "ξέχασα να αναπνεύσω" πάει να πει ότι σε πιάνει ο ύπνος πρώτα. Το έχω και εγώ μερικές φορές..
    Έχει γίνει κάτι που να σε αναστάτωσε γενικά εκτός από τις εξετάσεις;
    Δεν είναι καλό να παίρνεις φάρμακα χωρίς να έχεις πάει σε κάποιον ειδικό. Απλά θα κοιμηζουν το πρόβλημα μαζί με εσένα και δεν θα μάθεις τι ακριβώς φταίει για τις αυπνιες σου..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Καλησπέρα
    Για να σε πιάνει το "ξέχασα να αναπνεύσω" πάει να πει ότι σε πιάνει ο ύπνος πρώτα. Το έχω και εγώ μερικές φορές..
    Έχει γίνει κάτι που να σε αναστάτωσε γενικά εκτός από τις εξετάσεις;
    Δεν είναι καλό να παίρνεις φάρμακα χωρίς να έχεις πάει σε κάποιον ειδικό. Απλά θα κοιμηζουν το πρόβλημα μαζί με εσένα και δεν θα μάθεις τι ακριβώς φταίει για τις αυπνιες σου..
    αυτο ειναι το θεμα οτι δεν ξερω τι φταιει αλλιως θα το αντιμετωπιζα σκεφτομαι σε λιγες μερες θελω να κανω ενα ταξιδι και τις εξετασεις μονο αυτο γενικα δεν εχω αλλο προβλημα ευτυχως...δεν θελω φαρμακα απο αυτην την ηλικια ασε που ειμαι με νευρα αν δεν κοιμηθω καλα

Senior Member
    αυτο ειναι το θεμα οτι δεν ξερω τι φταιει αλλιως θα το αντιμετωπιζα σκεφτομαι σε λιγες μερες θελω να κανω ενα ταξιδι και τις εξετασεις μονο αυτο γενικα δεν εχω αλλο προβλημα ευτυχως...δεν θελω φαρμακα απο αυτην την ηλικια ασε που ειμαι με νευρα αν δεν κοιμηθω καλα
    Λογικό είναι να είσαι μες στα νεύρα όταν δεν κοιμάσαι..
    Είπες ότι κοιμάσαι τα μεσημέρια και κάθεσαι μετά το βράδυ στον υπολογιστή. Έχεις δοκιμάσει να κάνεις το αντίθετο; Μήπως έχει χαλάσει κάπως η ρουτίνα σου με αυτό;
    Γενικά ο ύπνος επιρεαζεται από πολλά.. Άγχος, κακή διατροφή κτλ..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Λογικό είναι να είσαι μες στα νεύρα όταν δεν κοιμάσαι..
    Είπες ότι κοιμάσαι τα μεσημέρια και κάθεσαι μετά το βράδυ στον υπολογιστή. Έχεις δοκιμάσει να κάνεις το αντίθετο; Μήπως έχει χαλάσει κάπως η ρουτίνα σου με αυτό;
    Γενικά ο ύπνος επιρεαζεται από πολλά.. Άγχος, κακή διατροφή κτλ..
    πολλες φορες κοιμομουν τα μεσημερια πανω απο 1 ωρα και το βραδυ επεφτα ξερος παλι δεν ξερω τωρα τι γινεται και ουτε το μεσημερι ουτε το βραδυ μπορω ..θα ξεκινησω απο τη διατροφη

Senior Member
    πολλες φορες κοιμομουν τα μεσημερια πανω απο 1 ωρα και το βραδυ επεφτα ξερος παλι δεν ξερω τωρα τι γινεται και ουτε το μεσημερι ουτε το βραδυ μπορω ..θα ξεκινησω απο τη διατροφη
    Καλά θα κάνεις.. Αλλά εξαρτάται και από το πως περνάς τη μέρα σου. Γιατί αν όλη μέρα σκέφτεσαι τα ίδια πχ τις εξετάσεις σου λογικό είναι να αγχωθείς..
    Παντως ψάξε το καλά πριν φτάσεις να σκεφτείς τα φάρμακα..

Senior Member
    Καλά θα κάνεις.. Αλλά εξαρτάται και από το πως περνάς τη μέρα σου. Γιατί αν όλη μέρα σκέφτεσαι τα ίδια πχ τις εξετάσεις σου λογικό είναι να αγχωθείς..
    Παντως ψάξε το καλά πριν φτάσεις να σκεφτείς τα φάρμακα..
    προσπαθω να το πολεμαω μονος μου γτ ξερω απο φαρμακολογια μιας και ειμαι νοσηλευτης απλα μπορει να παω σε κανα γαστρεντερολογο αν δεν δω αποτελεσμα

Senior Member
    επισης ασχετο που το θυμηθηκα πρινκανα μηνα και πανω εκει που διαβαζα σηκωθηκα να πιω νερο και ζαλιζομουν αρκετα επεσα για υνπο περιεργα σηκωνομαι στα μεσα της νυχτας και η ζαλαδα ηταν χειροτερη και το ποδι ηταν πιο ελαφρυ εε το πρωι μετα μου περασε η πιεση ηταν φυσιολογικη

Senior Member
    Βαλεριάνα πάρε η σε ρόφημα η σε κάψουλες η αλλιώς χαμομηλάκι πιες 2 η 3 κούπες με μέλι μην πάρεις τπτ χάπια και εθιστείς..
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...

Senior Member
    παιρνω της eviol της βιταμινες για τον υπνο και με κοιμηθηκα τωρα 3 βραδια 9 ωρες σχεδον εχει βαλεριανα μεσα και μελατονινη και πινω και λιγο χαμομηλι αλλα το μεσημερι δεν....μες πιανει το αγχος αλλα ισως κι εεπιδη κοιμαμαι το μεσημερι αρκετα

Senior Member
    δεν ξερω αν μου προκαλει γαστρεντερολογικες διαταραχες γτ εχω τελευταια καουρες και ερυγες και λιγο φουσκωμα αλλα πιστευω ειναι απο το αγχος περα απο την πεινα

Senior Member
    Πριν κοιμηθείς να έχεις ανοιχτά παράθυρα να μπει αέρας κάνα 15 λεπτά. Να απέχεις από κινητό μια ώρα πριν τον ύπνο κ κανε ένα ζεστό μπάνιο! Θα σε χαλαρώσουν μην αγχώνεσαι για άσκοπα πράγματα.. Στα λέω εγώ που είμαι πολυτοξιμανης!
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...

Senior Member
    κοιτα πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο εδω και καιρο ξοδευω πολλες ωρες σε μια οθονη για αν διαβαζω και επεφτα ξερος για υπνο εκτος την προηγουμενη βδομαδα που μου ετυχε αυτο και πλεον διαβαζω βιβλιο πριν κοιμηθω και πινω χαμομηλι

Page 1 of 2 12 LastLast