Καλησπέρα σε όλους, είμαι καινούριο μέλος κ ελπίζω πραγματικά κάποιος να μπει στον κόπο να διαβάσει αυτά που γράφω γιατί πραγματικά το τελευταίο διάστημα νιώθω πολύ μόνη. Είμαι παντρεμένη καποια χρόνια (όχι πολλά), κ έχω ένα παιδάκι 1μιση.
Ήταν πολύ συνειδητή απόφαση κ ο γαμος κ το παιδι, αλλα μετα τη γεννα τα πράγματα έχουν αλλάξει πάρα πολύ μέσα μου. Είμαι συνέχεια κουρασμένη, νιωθω ότι ειμαι πολύ κακιά μητέρα γιατί ο σύζυγός μου κάνει κ αυτος παρα πολλά με το μωρό κ αναρωτιέμαι μήπως θα έπρεπε εγώ να κάνω περισσότερα ακόμα. Το μωρό το λατρεύω δεν έχω κάνει ποτέ καμία άσχημη σκέψη κ ουσιαστικά είναι ο μόνος λόγος που γελάω μεσα στη μέρα.
Με το συζυγό μου δεν έχω πλέον καλη επικοινωνία, τον αγνοώ ενω πολλές φορες προσπάθησε να με πλησιάσει, δεν θέλω ουτε την επαφή μαζι του χωρις όμως ουσιαστικά να μου έχει κάνει κάτι. Επίσης πήρα 25 κιλά τα οποία δεν έχω χάσει ακόμα κ αυτο με αγχώνει πολύ γιατι έχω παραμορφωθεί στο πρόσωπο κ δεν με εχω ξαναδει έτσι.
έχω πάρα πολά νεύρα, είχα κ ένα θέμα υγείας που με έριξε τελείως ψυχολογικά και το αποτέλεσμα είναι να θυμώνω συνέχεια με τους γύρω μου χωρίς όμως να ξέρω γιατί.
έχω επίσης πολλά οικογενειακά θέματα με τους γονείς μου, χρέη κυρίως και τα σκέφτομαι συνέχεια, κοιμάμαι μονο αν πάρω χάπια κ δε ξέρω τι να κάνω ούτε ποιος μπορεί να με βοηθήσει. Τα οικονομικά των γονιών μου (τα χρεη εννοώ) επηρεάζουν κ την δική μου οικογένεια αν κ ο σύζυγός μου ποτέ δεν μου είπε κάτι άσχημο ούτε για αυτό.
Μιλάω στη μητέρα μου που προσπαθεί να με καθησυχάζει, αλλά δε νομίζω ότι αλλάζει κάτι.
Συγγνωμη αν σας κούρασα.