Originally Posted by
Giannistotoubamo
Παιδιά θέλω να πω το πρόβλημα μου που με βασανίζει:Ημουν σε μια σχολή που δεν μαρεσε καθόλου και έφυγα (έκανα διαγραφή) .Στην συνέχεια, σκεφτόμουν να πάω μόνιμος στον στρατό ( προκήρυξη ΕΠΟΠ), αλλά, αφού το συζήτησα με τους δικούς μου, είδα ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά γιατί και εκεί μπορεί να μην μαρεσει και να μην τα καταφέρω να συμβιβαστώ.Εδωσα Πανελλήνιες στο πεδίο της πληροφορικής, επειδή μου είχαν πει ότι είναι πιο εύκολο και ήθελα να περάσω τεφαα ή αστυνομία.Δε πέρασα τίποτα από τα δύο και κατέληξα σε μια σχολή πληροφορικής που νόμιζα ότι αν διαβάσω θα την βγάλω αλλά την μισώ και φοβάμαι μην γίνει έτσι και με τον στρατό.Αυτό που μαρεσει και θα ήθελα να κάνω σαν δουλειά είναι να γίνω γυμναστής γιατί πάντα μαρεσε η γυμναστική.Πανελλήνιες δεν έχω κουράγιο να ξαναδώσω για να πάω τεφαα.Εκεί που κολάω είναι αν μπορώ να ζως τα λεφτά που θα πέρνω αν βγω από ένα ΙΕΚ με πτυχίο γυμναστικής.Οι γονείς μου θέλουν να πάω κάπου ποιο σίγουρα,για αυτό μου λένε να δουλέψω στρατό μόνιμος.Απο τότε που τους είπα ότι διαγραφηκα από την σχολή που δεν μαρεσε νιώθω περίεργα κάτι μεταξύ άγχος και χαράς και σήμερα είχα κανονίσει να φύγω για Κρήτη,(Αθήνα Σπούδαζα) αλλά άλλαξα την ημερομηνία του εισητηριου γιατί θέλω να δω μερικά ΙΕΚ εδώ στην Αθήνα ,με λίγα λόγια,δεν είμαι στα καλύτερα μου,θέλω να βρω την λύση του προβληματος του δουλειά θα κάνω . Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.