Γιατί να "πέφτω" συνέχεια?
Καλησπέρα παιδιά,
Και πάλι εδώ κάτι με ξανατραβηξε στο φόρουμ... Ολόκληρο το φθινόπωρο κ χειμώνα που πέρασε ζούσα έναν εφιάλτη, ψυχολογία μαύρη, προβλήματα ψυχικής υγείας του αδερφού μου, σχέση με τους γονείς μου τεταμενη στο σπίτι, ερωτική απογοήτευση κ απογοήτευση με τη δουλειά μου.. Ένιωθα ανάξια, αποτυχημένη, ένα τίποτα που δε μπορεί να επικοινωνήσει κ να λειτουργήσει με τον κόσμο.. Αλλά από δω κ από κει, προσπαθώντας να συνεχίσω μια α καθημερινότητα κ συζητώντας με ψυχολογους κάπως επανήλθα.. Δεν ξέρω πώς έγινε, μερικές φορές νομιζω έγινε μαγικά αν κ η ψυχολόγος μου λέει πως τίποτα δε συμβαίνει κατά τύχη, άρχισα να είμαι ήρεμη, να γελώ επειδή το νιώθω κ όχι για να κρύψω τον πόνο μου, να βγαίνω με παρέες και να περνάω καλά, πραγματικά καλά, να έχω παρατήσει το κρεβάτι μ και την οθόνη του κινητού μου.. Κ ένιωθα ότι ήταν μια μπόρα που πέρασε, σαν κάτι να φωτιστηκε μέσα μου κ να τα έβλεπα όλα πολύ διαφορετικά πια.. Κ αυτό κράτησε μάλλον για λίγο...
Μία βδομάδα τώρα νιώθω ν ακροβατω πάλι μεταξύ κατάθλιψης κ πραγματικότητας. Ένα πρωί ξύπνησα με κόμπο στο λαιμό μου κ φόβο ότι θα με ξαναπιάσει το "κακό", κ όσο περνούν οι μέρες γεμίζω πάλι το κεφάλι μου με τις ανασφάλειες κ την αναξιοτητα μου. Χθες που βγήκα έξω με παρέα, άρχισα να σκεφτομαι πόσο προβληματική είμαι παρατηρώντας φίλους κ γνωστούς να μιλάνε μεταξύ τους κ εγώ με κανέναν, σαν μουγκη.. Κ σήμερα δε μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι γτ πάλι δε θέλω να κάνω τίποτα, να δω κ να μιλήσω με κανέναν.. Κ όλα αυτά πάλι έτσι ξαφνικά, επειδή κ μόνο οι σκέψεις μου με κυνηγούν.. Ίσως κ να επηρέασε το γεγονός ότι έκανα κ μια νέα (ερωτική) γνωριμία με κάποιον που γρήγορα κατέληξε στην αποτυχία κ επιβεβαίωσε όλα τα αρνητικά που πιστεύω για μένα...
Γιατί να επανέρχεται ο εφιάλτης της ψυχολογίας ? Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι αντίστοιχο? Νιωθω πια ότι είμαι η πιο διαταραγμένη προσωπικότητα που υπάρχει, ότι απλώς γεννήθηκα για να χω ψυχολογικό πρόβλημα..
Συγγνώμη αν σας κούρασα, ήθελα απλώς να τα μοιραστώ..