Βγάλτε τα από μέσα σας και φανταστείτε πως για 1 μέρα σας δίνετε η ευκαιρία να ξεφυγετε από την ζωή που έχετε χωρίς κάνεις να το καταλάβει και να ξερει . Τι θα κάνατε; με ποιον θα θέλετε να ειστε; που θα πηγαινατε;
Printable View
Βγάλτε τα από μέσα σας και φανταστείτε πως για 1 μέρα σας δίνετε η ευκαιρία να ξεφυγετε από την ζωή που έχετε χωρίς κάνεις να το καταλάβει και να ξερει . Τι θα κάνατε; με ποιον θα θέλετε να ειστε; που θα πηγαινατε;
Ωραία ερώτηση.. Αν μπορούσα να έχω κι οποία ηλικία θελω.. Θα ήθελα να ήμουν παιδι, να παίζω με τους φίλους μου, να μαλωνω για χαζομάρες, να αγαπάω χωρίς να περιμένω να κάνει κι ο άλλος το ίδιο, να χαίρομαι με απλά πράγματα (με μια απλή μπάλα), να γελάω και να μην φοβάμαι ότι στην επόμενη γωνία θα υπάρχει κάποιος να μου πάρει το γέλιο, να μην έχω προβλήματα, να κάνω όνειρα.
Να πάω στην ηλικία που έχασα ότι πιο σημαντικό είχα, στην ηλικία που έχασα για πάντα τον εαυτό μου και να μην φοβάμαι. Να αντιδρασω και να αλλάξω τα δεδομένα, να αλλάξω εμένα, να αλλάξω τον τρόπο που βλέπω την ζωή και τους ανθρώπους.
Αν δεν μπορώ να αλλάξω ηλικία θα ήθελα να ήμουν στην Χαβάη με 3 γυναίκες.
Χαχαχα με 3 γυναίκες κιόλας...������ νάσαι καλά που απάντησες ο μόνος που μπήκες στον κόπο χαχα
Πολύ ενδιαφέρον αυτά που είπες! Εγώ θα ήθελα να να ήμουν σε μια βεράντα με θέα την θάλασσα να ήμουν ξαπλωμενη να επηνα τα κοκτειλ μου να έκανα τα τσιγαρακια μου, χαλαρή μουσική να ξεχνουσα όλα όσα έχω περάσει να σβηστούν από την μνήμη μου εντελώς να μην σκέφτομαι τίποτα, μόνο να κοιταζω την θάλασσα και να ακούω τα κύματα της..... :)))) μόνο που το φαντάζομαι η καρδιά μου χτυπάει σαν τρελή!!! Ζητάω πολλά?
Δεν είναι έτσι μακαρι να ήτανε δηλαδή αλλά δυστυχώς όχι. . Τέλος πάντων τι να κάνουμε έτσι είναι γραμμένη η μοίρα μας ότι γράφει δεν ξεγραφει δεν ζούμε σε παραμύθι δυστυχώς :) στην ζωή δεν ερχόμαστε για να έχουμε όλα αυτά που θέλουμε να είμαστε μια ζωή χαρούμενη και όλα μέλι γάλα. Απλώς επιβιωνουμε!
Για μια μέρα ε?
Λοιπόν..Αυτή τη μια μέρα θα ήθελα να ξυπνήσω το πρωί και να ήμουν παιδί..Να ήταν χειμώνας, Κυριακή και οι γονείς μου να ήταν εκεί..Να τρώγαμε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι και να συζητούσαμε πώς θα περάσουμε την μέρα μας..Να ήμουν ξενοιαστη και να έβλεπα την αγάπη στα μάτια τους..Να ένιωθα ασφαλής, να μην φοβόμουν τίποτα..
Αυτά..Απλά από περιέργεια..Να δω πως νιώθει ένα παιδί μέσα σε αυτό το σκηνικό..
Σε καταλαβαίνω..μακάρι να γινότανε..το αξιζεις, ο κάθε άνθρωπος το αξίζει! Όσοι εχουν την οικογένεια τους δίπλα νιώθουν την αγάπη την ζεστασιά, την ασφάλεια τα θεωρούν "δεδομένα" και κάποιοι άλλοι "ασημαντα". Πράγματα τοσο απλά και καθημερινά μα τόσο πολύτιμα για ένα παιδί η για τον κάθε άνθρωπο ανεξάρτητης ηλικίας. Ιδικά για κάποιον που δεν τα είχε ποτέ..και θα έδινε τα πάντα ώστε να τα ζήσει και να τα αισθανθεί έστω και για λίγο. .
Σε αυτήν την κατάσταση που είμαι θα ήθελα να είμαι στην κορυφή ενός βουνού εκεί που έχουν της κεραίες να ανέβω πάνω κ να αραξω κοιτώντας την θέα ακούγοντας λυπητερή μουσική [emoji17]κ αν με κάποιο τρόπο να μπορούσα να πεθάνω εκεί να φύγω από αυτήν την μίζερη ζωή
https://youtu.be/Jg-5GDgGL3k
Άκου αυτό το τραγούδι. ...ειδικά τους στίχους προς το τέλος. .. εμένα με εκφράζει. Εσενα;
Εγω ξέρεις τι θα ήθελα; Μακάρι κάποια στιγμή να μου συμβεί. Να γνωρίσω έναν άγνωστο ο οποίος να έχει περάσει άσχημα στην ζωή του με την ψυχολογία του, η οτιδήποτε. Να πονάει η ψυχή του. Και όχι γιατί θα μου αρέσει αυτό η θα το χαρώ. Να πηγαίναμε να καθόμασταν κάπου σε κάποια παραλία το βράδυ με την μπυριτσα μας..και να μιλούσαμε για ώρεςς...Να βγάζαμε τα εσώψυχα μας..Να λέγαμε όσα δεν έχουμε πει ποτέ σε κανέναν...χωρίς να φοβομαστε η να νιώσουμε κοροιδία. Να κοιτάμε ο ένας τον άλλον στα μάτια και να τον ακούμε και να τον νιώσουμε. Να νιώσουμε τον πόνο του. Να τα βγάλουμε όλα ποια από μέσα μας....Να ξελαφρωσουμε κάπως. ..και μετά ας αποχωριστουν οι δρόμοι μας και ας μην ξανά επικοινωνησουμε. Θα ξέρουμε όμως πως βρέθηκε ένας άνθρωπος που μας άκουσε, μας ένιωσε και τα είπαμε χωρίς φόβο χωρίς άγχος. ....
Η ζωή δεν ξέρεις πως τα φέρνει καμία φορά. Τούμπα. Είσαι 19 χρονών. Κάπου εκεί έξω υπάρχει και μια ευτυχία για εσενα. Μπορεί να έρθει αύριο μεθαύριο η σε έναν χρόνο. .για όλους έχει ο θεος. Και δεν σου είπα πως αυτή η ευτυχία θα κάνει θαύματα απλώς θα γίνεις καλύτερα. Σε παρακαλώ μην μειωνεις τον εαυτό σου. Δεν κοιτάνε ολοι την εμφάνιση να είσαι σίγουρος. Απλώς δεν έχει βρεθεί ακόμα ο κατάλληλος άνθρωπος για εσενα.
Κατα κανονα δεν υπαρχει ουσια στις σχεσεις των ανθρωπων.
Θα ηθελα να ειμαι μονος μου με το σκυλο μου σε ενα βουνο.
Δεν είναι έτσι η ζωή όπως τη νομίζεις για όλους υπάρχει κάποιος άνθρωπος που μπορεί να δημιουργήσει μία σχέση με σταθερή βάση, εγώ γνώρισα τη γυναίκα μου σε ιατρείο μέσα παχύσαρκη και δεν με ενδιέφερε μου άρεσε σαν χαρακτήρας. Επαθε κατάθλιψη και για τρεις μήνες μου έλεγε κάθε ημέρα να την αφήσω γιατί μου έβλαπτε τη ζωή . Ετσι πίστευε από τη κατάθλιψη ότι μου έκανε κακό στη ζωή μου. Ούτε καν το σκέφτηκα αυτό όμως. Κάποια ημέρα ξυπνάει από το λήθαργο της κατάθλιψης και ενώ ήταν ήδη παχύσαρκη είχε πάρει ήδη άλλα 13 κιλά επιπλέον. Και κάνει ένα κλικ το μυαλό της λέει θα κάνω muay thai διατροφή και θα φτιάξω το καλύτερο σώμα. Τώρα σκέψου πως αν για παράδειγμα βγούμε στην Ερμου θα συμβούνε δύο πράγματα θα τη κοιτάξουν πάρα πολλοι άνδρες και θα δεις στα μάτια τους το μήνυμα τι κάνει αυτή μαζί του ή πως κατάφερες και την έβγαλες ρε φίλε αυτή τη γυναίκα. Είμαι το ίδιο ερωτευμένος μαζί της όπως ήμουν πριν που ήταν παχύσαρκη και δεν φοβάμαι μην την χάσω όχι. Δεν θα με πουλήσει ποτέ θα με πουλήσει αν την πουλήσω εγώ πρώτα κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί γιατί δεν έχω μάτια για άλλη.
Εύχομαι η ιστορία μου να σε βοηθήσει να δεις διαφορετικά τη ζωή γιατί η ζωή δεν είναι όπως νομίζεις εσύ πως είναι.
Είναι κάπως παράξενο που κάποιοι θεωρούν πως ευτυχισμένος άνθρωπος είναι αυτός που είναι σε μια σχέση.. Και κάπου εκεί χάνεται η σημασία της λέξης ευτυχία και το νόημα μιας σχέσης.
Για να μην χαλάω κ το θέμα με της άσκοπες απαντήσεις μου απλά δεν μπορώ να κάνω εύκολα γνωριμίες δυστυχώς ούτε πρόκειται να μου τα φέρει τούμπα η ζωή προς το καλύτερο αλλά προς το χειρότερο
Αυτό είναι το δεύτερο που ήθελα να σου πω. Πρέπει κατά κάποιο τρόπο να εξασφαλιστείς επαγγελματικά γιατί οι γυναίκες από κάποιο σημείο και μετά δεν κοιτάνε μόνο τον όμορφο αλλά θέλουν και κάποιον που να μπορεί να συμβάλλει. Δεν θέλουν να είσαι πλούσιος αυτά είναι ανοησίες θέλουν κάποιον που να μπορούν να γνωρίζουν πως θα μπορυν να συζήσουν ή να κανουν μια οικογένεια χωρίς να συντηρούν και τον άνδρα ή να μην μπορούν να συντηρήσουν ένα σπίτι.
Οπότε τακτοποίησε το επαγγελματικό σου υπόβαθρο πρώτα και οι γνωριμίες μπορούν να προκύψουν ακόμα και από τον χώρο εργασίας
Εγώ θα θελα αυτή τη στιγμή να βρίσκομαι σε ένα υπαίθριο πάρτυ στη θάλασσα με πολλούς φίλους και αγαπημένους....και να μπορώ να τους αγγίζω! Δεν ξέρω βρε παιδιά, πόσες μέρες πέρασαν που ζούμε αυτή την κατάσταηση με τον ιο; αλλά μου λείπει ηδη η ανθρώπινη επαφή, το να αγκαλιάσω, να φιλήσω..., νομίζω θα τελειώσει όλο αυτό και θα βγω έξω σαν την τρελή να αγκαλιάζω τους πάντες!