Που θα θέλετα να βρισκεστε τώρα με ποιον και τι θα κάνατε; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 84
    Senior Member
    Σε αυτήν την κατάσταση που είμαι θα ήθελα να είμαι στην κορυφή ενός βουνού εκεί που έχουν της κεραίες να ανέβω πάνω κ να αραξω κοιτώντας την θέα ακούγοντας λυπητερή μουσική [emoji17]κ αν με κάποιο τρόπο να μπορούσα να πεθάνω εκεί να φύγω από αυτήν την μίζερη ζωή

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thanasis25 View Post
    Σε αυτήν την κατάσταση που είμαι θα ήθελα να είμαι στην κορυφή ενός βουνού εκεί που έχουν της κεραίες να ανέβω πάνω κ να αραξω κοιτώντας την θέα ακούγοντας λυπητερή μουσική [emoji17]κ αν με κάποιο τρόπο να μπορούσα να πεθάνω εκεί να φύγω από αυτήν την μίζερη ζωή
    Μωρέ. ..μην σκέφτεσαι έτσι. .σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ πολλές φορές το θέλω. ..όμως δεν έχεις μια ελπίδα ότι θα βρεθεί κάποιος άνθρωπος που θα σε κάνει χαρούμενο; μια κοπέλα ασπουμε που να σε αγαπήσει και να σε κάνει ευτυχισμένο;

Senior Member
    https://youtu.be/Jg-5GDgGL3k
    Άκου αυτό το τραγούδι. ...ειδικά τους στίχους προς το τέλος. .. εμένα με εκφράζει. Εσενα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by deneimaikala View Post
    Μωρέ. ..μην σκέφτεσαι έτσι. .σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ πολλές φορές το θέλω. ..όμως δεν έχεις μια ελπίδα ότι θα βρεθεί κάποιος άνθρωπος που θα σε κάνει χαρούμενο; μια κοπέλα ασπουμε που να σε αγαπήσει και να σε κάνει ευτυχισμένο;
    Δυστυχώς δεν έχω καμία ελπίδα για τίποτα ούτε κοπέλα ούτε τίποτα

Senior Member
    Δυστυχώς δεν έχω καμία ελπίδα για τίποτα ούτε κοπέλα ούτε τίποτα
    Δεν μπορώ να σου πω το αντιθετο γιατί και εγω σε χάλια κατάσταση είμαι καιρό...όμως πιστεύω πως κάτι θα βρεθεί και για εσενα.. πόσο χρονών είσαι;

Senior Member
    Εγω ξέρεις τι θα ήθελα; Μακάρι κάποια στιγμή να μου συμβεί. Να γνωρίσω έναν άγνωστο ο οποίος να έχει περάσει άσχημα στην ζωή του με την ψυχολογία του, η οτιδήποτε. Να πονάει η ψυχή του. Και όχι γιατί θα μου αρέσει αυτό η θα το χαρώ. Να πηγαίναμε να καθόμασταν κάπου σε κάποια παραλία το βράδυ με την μπυριτσα μας..και να μιλούσαμε για ώρεςς...Να βγάζαμε τα εσώψυχα μας..Να λέγαμε όσα δεν έχουμε πει ποτέ σε κανέναν...χωρίς να φοβομαστε η να νιώσουμε κοροιδία. Να κοιτάμε ο ένας τον άλλον στα μάτια και να τον ακούμε και να τον νιώσουμε. Να νιώσουμε τον πόνο του. Να τα βγάλουμε όλα ποια από μέσα μας....Να ξελαφρωσουμε κάπως. ..και μετά ας αποχωριστουν οι δρόμοι μας και ας μην ξανά επικοινωνησουμε. Θα ξέρουμε όμως πως βρέθηκε ένας άνθρωπος που μας άκουσε, μας ένιωσε και τα είπαμε χωρίς φόβο χωρίς άγχος. ....

Senior Member
    Δεν μπορώ να σου πω το αντιθετο γιατί και εγω σε χάλια κατάσταση είμαι καιρό...όμως πιστεύω πως κάτι θα βρεθεί και για εσενα.. πόσο χρονών είσαι;
    Σε καταλαβαίνω... το έχει η μοίρα μου δεν είμαι άτομο που να αρέσω είμαστε στο 2020 πού όλοι κρίνουν από εμφάνιση
    19 είμαι

Senior Member
    Εγω ξέρεις τι θα ήθελα; Μακάρι κάποια στιγμή να μου συμβεί. Να γνωρίσω έναν άγνωστο ο οποίος να έχει περάσει άσχημα στην ζωή του με την ψυχολογία του, η οτιδήποτε. Να πονάει η ψυχή του. Και όχι γιατί θα μου αρέσει αυτό η θα το χαρώ. Να πηγαίναμε να καθόμασταν κάπου σε κάποια παραλία το βράδυ με την μπυριτσα μας..και να μιλούσαμε για ώρεςς...Να βγάζαμε τα εσώψυχα μας..Να λέγαμε όσα δεν έχουμε πει ποτέ σε κανέναν...χωρίς να φοβομαστε η να νιώσουμε κοροιδία. Να κοιτάμε ο ένας τον άλλον στα μάτια και να τον ακούμε και να τον νιώσουμε. Να νιώσουμε τον πόνο του. Να τα βγάλουμε όλα ποια από μέσα μας....Να ξελαφρωσουμε κάπως. ..και μετά ας αποχωριστουν οι δρόμοι μας και ας μην ξανά επικοινωνησουμε. Θα ξέρουμε όμως πως βρέθηκε ένας άνθρωπος που μας άκουσε, μας ένιωσε και τα είπαμε χωρίς φόβο χωρίς άγχος. ....
    Τώρα με την απαγόρευση κυκλοφορίας πάνε όλα έβγαινα καμιά βόλτα ξεσκαγα λίγο πάει κι αυτό

Senior Member
    Σε καταλαβαίνω... το έχει η μοίρα μου δεν είμαι άτομο που να αρέσω είμαστε στο 2020 πού όλοι κρίνουν από εμφάνιση
    19 είμαι
    Πολυ θα ήθελα να έρθω να σε πάρω μια αγκαλιά να σου μιλήσω και να κάτσω να σε ακούσω.....είχα πάψει να πιστεύω πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με "Ψυχή" όμως εδώ μέσα κατάλαβα πως υπάρχουν. Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω πραγματικά.

Senior Member
    Πολυ θα ήθελα να έρθω να σε πάρω μια αγκαλιά να σου μιλήσω και να κάτσω να σε ακούσω.....είχα πάψει να πιστεύω πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με "Ψυχή" όμως εδώ μέσα κατάλαβα πως υπάρχουν. Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω πραγματικά.
    ευχαριστώ δεν πειράζει είμαι τόσο "χαλασμένος" πλέον που τίποτα δεν με βοηθάει

Senior Member
    ευχαριστώ δεν πειράζει είμαι τόσο "χαλασμένος" πλέον που τίποτα δεν με βοηθάει
    Η ζωή δεν ξέρεις πως τα φέρνει καμία φορά. Τούμπα. Είσαι 19 χρονών. Κάπου εκεί έξω υπάρχει και μια ευτυχία για εσενα. Μπορεί να έρθει αύριο μεθαύριο η σε έναν χρόνο. .για όλους έχει ο θεος. Και δεν σου είπα πως αυτή η ευτυχία θα κάνει θαύματα απλώς θα γίνεις καλύτερα. Σε παρακαλώ μην μειωνεις τον εαυτό σου. Δεν κοιτάνε ολοι την εμφάνιση να είσαι σίγουρος. Απλώς δεν έχει βρεθεί ακόμα ο κατάλληλος άνθρωπος για εσενα.

Senior Member
    Κατα κανονα δεν υπαρχει ουσια στις σχεσεις των ανθρωπων.

Θα ηθελα να ειμαι μονος μου με το σκυλο μου σε ενα βουνο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Κατα κανονα δεν υπαρχει ουσια στις σχεσεις των ανθρωπων.

Θα ηθελα να ειμαι μονος μου με το σκυλο μου σε ενα βουνο.
    Οι καθένας οπως νιώθει. Και ότι τον κάνει χαρούμενο και να αισθάνεται καλά και άνετα. ! ☺

Senior Member
    Σε καταλαβαίνω..μακάρι να γινότανε..το αξιζεις, ο κάθε άνθρωπος το αξίζει! Όσοι εχουν την οικογένεια τους δίπλα νιώθουν την αγάπη την ζεστασιά, την ασφάλεια τα θεωρούν "δεδομένα" και κάποιοι άλλοι "ασημαντα". Πράγματα τοσο απλά και καθημερινά μα τόσο πολύτιμα για ένα παιδί η για τον κάθε άνθρωπο ανεξάρτητης ηλικίας. Ιδικά για κάποιον που δεν τα είχε ποτέ..και θα έδινε τα πάντα ώστε να τα ζήσει και να τα αισθανθεί έστω και για λίγο. .
    Καλημέρα..
    Ναι μερικοί τα θεωρούν δεδομένα αυτά..
    Δεν είναι όμως..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast