Δεν ξέρω τι να κάνω με το μέλλον μου
Γεννήθηκα απρόοπτα όταν η μητέρα μου ήταν 40 και η γιαγιά μου με μεγάλωσε μέχρι κάποια ηλικία γιατί οι δικοί μου δούλευαν. Πολλοί γονείς δούλευαν αλλά η μητέρα μου το είχε καημό ότι ήθελε να είναι σπιτονοικοκυρά και έπαθε κατάθλιψη. Πολλοί τσακωμοί μεταξύ των γονιών μου. Ήμουν μέσα όλη μέρα, τους ζητούσα να με γράψουν πράγματα για να ξεφεύγω αλλά έλεγαν ποιος α σε πηγαίνει μέχρι εκεί, ποιος έχει λεφτά κλπ, όποτε έπαιζα με τον υπολογιστή τις περισσότερες ώρες εκτός αν ήμουν με φίλες μου μερικές φορές. Έχω μια αδερφή 16 χρόνια μεγαλύτερη και δν τα πάμε και πολύ καλά από μικρές. Μετά στο γυμνάσιο μια κοπέλα που δεν με συμπαθούσε μου έκανε μπουλινγκ σε ακραία φάση, ξύλο και σεξουαλικη κακοποίηση 2 φορές και η μια μέσα στη Τάξη. Έχασα όλες τις φίλες μου, προσπάθησα να είμαι δυνατή αλλά μετά από 2 χρόνια υπέκυψα. Είχα σχέδιο να βάλω τέλος στη ζωή μου αλλά με κράτησε η αγαπημένη μου ξαδέρφη. Το είπα στους δικούς μου τι γινόταν αλλά μου έλεγαν πως καλά σου κάνει που σε κοροϊδεύει αυτή και η μάνα μου μου έλεγε πως δεν με πιστεύουν ότι γίνεται αυτό:. Όταν άρχισα να απομακρύνομαι μου έλεγαν ότι έτσι είναι ο χαρακτήρας μου κακός και βαρετός και με κορόιδευαν με την αδερφή μου και με έλεγαν καταθλιπτικό. Σε καθηγητές μίλησα μια φορά αλλά επειδή η κοπέλα μου είπε ότι θα με χτυπούσε πολυ αν μιλούσα φοβήθηκα και είπα στην υποδιευθύντρια να μην την καλέσει στο γραφείο και από τότε δεν ξανασχοληθηκε. Πανελλήνιες δεν πέρασα γιατί εκείνη την χρόνια ενώ είχε σταματήσει το μπουλινγκ στο λύκειο, ξανάρχισε γιατί την έβαλαν πάλι στη τάξη μου. Προσπάθησε να πάρει τις φίλες μου με το μέρος της. Πήρα αποβολή γιατί τσακώθηκα με την μια φίλη στο σχολείο μέσω μηνυμάτων και πήγε στο διευθυντή και μου είπαν ότι τα κινητά δεν επιτρέπονται κλπ ενώ εκείνη την γλύτωσε. Ήμουν χάλια. Δεν πέρασα πουθενά και έκανα απόπειρα. Το έμαθαν οι γονείς μου και μου είπαν πως έπρεπε να επιμείνω όταν είχε πρώτο αρχίσει όλη η ιστορία αλλά αφού ότι και να τους έλεγα δεν έκανα τίποτα, το είχαν πάρει πολύ ελαφριά. Έδωσα δεύτερη φορά αλλά άρχισα να ζαλίζομαι πολύ και να λιποθυμάω επειδή είχα χάσει πολλά κιλά και ήμουν σαν σκελετός. Έδωσα με το ζόρι και ήμουν υποβασταζόμενη, σκάλες δεν Μπουρούσα να ανέβω. Ντράπηκα πολύ που ξαναέδωσε γιατί οι δικοί μου με έλεγαν συνέχεια τούβλο και η αδερφή μου με στραβοκοίταζε και ελεγε ότι χανω μια χρόνια και να μην κάνω παρέα με λυκειακια ενώ εκείνη είχε μείνει από κοπανες. μετά τελικά η μισή μου τάξη ξαναέδωσε και ένιωσα ότι τζάμπα ντράπηκα και πήγα και έδωσα σε άλλο σχολείο. Δεν πέρασα πάλι πουθενά και οι δικοί μου με έγραψαν σε ένα κολλέγιο πολύ φθηνό με υποτροφία. Δεν με άφηναν να γραφτώ χορό με φίλες για να διαβάζω συνεχως και να πάρω την υποτροφία και του χρόνου, πήγα σε ψυχολόγο και εκείνος ανησύχησε και κάλεσε τους γονείς μου και εκείνοι μου φώναξαν γιατί πήγα. Σταμάτησα τη σχολή κρυφά και κοιτάζω τι θα κάνω του χρόνου. Έχω μερικά χρήματα στην Άκρη και κοιτάζω να φύγω εξωτερικό ή να ξαναδωσω γιατί ήμουν καλη μαθήτρια αλλά η αρρώστια αυτή με έχει καταβάλει, είμαι σαν ένα ζόμπι που δεν έχει ενέργεια να κάνει τίποτα και μετά αγχώνομαι που δεν κάνω τίποτα.