Originally Posted by
Antonis8
Και για να τελειώνει το θέμα, δεν εκφράστηκα καθόλου προσβλητικά,το πρόβατα δεν είναι βρισιά είναι μεταφορά και χαρακτηρίζει την κατ εμέ αφέλεια των περισσότερων πιστών. Και ειδικά ένας χριστιανός δεν θα έπρεπε να αισθάνεται προσβολή για τον χαρακτηρισμό πρόβατο, ο αμνος παίζει τεράστιο συμβολιστικο ρόλο στις γραφές :D
Αλλα αν δεν είναι αφελείς οι περισσότεροι πιστοί, ας μου το αποδείξει κάποιος με λογικά επιχειρήματα. Καθετί από αυτά που είπα, ισχύουν. Ο πρωτογονισμός φαίνεται από τα "γλέντια", τις κροτίδες και τα πυροτεχνήματα που κάθε χρόνο ακρωτηριάζουν κόσμο και που ούτε κι αυτα έχουν την παραμικρή σχέση με τον Χριστό,κι όμως εξακολουθούν να γίνονται παρά το ότι είναι παράνομα εκτός των άλλων.
Οι χριστιανοί είναι η πλειοψηφία. Πολύ λογικό αν κάποιος εκφράσει αντίθετη άποψη να πέσετε να τον φάτε. Δεν μπορείτε όμως να θιγεστε με την αντίθετη άποψη. Αν το πάμε έτσι κι εγώ θα θιγομαι κάθε φορά που κάποιος δηλώνει στο παρόν φόρουμ ότι υπάρχει Θεός, επειδή είμαι άθεος. Δεν είναι λογικό αυτό το πράγμα,να δέχεστε την αντίθετη άποψη. Θέλετε να πείτε κι εσείς ότι οι άθεοι είναι αφελείς; Πειτε το, δεν θα προσβληθω, θα το καταρριψω με επιχειρήματα.
Δεν έχω τίποτα με όσους πιστεύουν και σίγουρα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που ξέρουν τι πιστεύουν και το έχουν ψάξει. Απλώς έχω αυτή την άποψη για το φαινόμενο των θρησκειών γενικότερα.