Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω για αυτό που μου συμβαίνει νιώθω να μουδιαζουν τα μάγουλα μου γύρω από το στόμα. Σας έχει τύχει; μπορώ να χαμογελάσω αλλά νιώθω σαν να έχω κάνει μποτοξ
Printable View
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω για αυτό που μου συμβαίνει νιώθω να μουδιαζουν τα μάγουλα μου γύρω από το στόμα. Σας έχει τύχει; μπορώ να χαμογελάσω αλλά νιώθω σαν να έχω κάνει μποτοξ
Μου εχει τυχει. Δεν εχω εξηγηση
Σωματοποιημένο άγχος ειναι
Παλια ειχε διαρκεσει μηνες. Τωρα διαρκει ωρες και σχετιζεται με καποια φαγητα που τρωω. Αγχος δεν ειναι καθοτι εχω φυσιολογικους παλμους/πιεση, μυικη χαλαροτητα και υπνηλια οταν μου συμβαινει. Το αγχος προκαλει σφιξιμο στους μυε, εξου και οι πονοκεφαλοι τασης.
Αλλεργεια, μπορει . Εχει γυρη και σκονη ψιλη μερες τωρα.
εχω ακριβως το ιδιο εδω και μια εβδομαδα και μου εχει σπασει τα νευρα....... δεν λεει να περασει με τπτ....... πηρα xanax τπτ..... πηρα depon τπτ...... μετα εφτιαξα ενα 2πλο espresso και εκανα ηλεκτρονικο τσιγαρο μπας και ξεχαστω...... παλι τπτ...... φτιαχνω ενα πρασσινο τσαι μετα και καπως ηρεμησα.... χαχαχα
τωρα με επιασε πονος στο ματι... χαχαχα
γενικα δεν παμε καθολου καλα...... εγω βεβαια απο την αλλη οταν νιοθω κατι τετια προσπαθω οσο μπορω να το βλεπω οσο πιο χαλαρα γινεται...!!!!
θετικη ενεργεια.....!!!!! και αραξε....!! :P
Μηπως είναι δερματικο και οφείλεται σε ένταση στο δέρμα;
Κι εγώ το νιώθω καποιες φορες το καλοκαίρι είχα νιώσει και στιγμιαιο μουδιασμα σε όλο το προσωπο και καποιες φορες στιγμιαίο μουδιασμα της γλωσσας, αλλά εγώ οπως όλα δειχνουν έχω πολλαπλο μυελωμα.
Αντώνη, καλησπερα, τελικα αυτο σου ειπε ο γιατρος σημερα;
E? Τι τρίδυμο; Δεν καταλαβαίνω. Πήγαινε στην ενότητα σωματόμορφες που για κάποιο λόγο μεταφέρθηκε το τόπικ μου. Δεν καταλάβα καν αν με ειρωνεύεσαι, αλλά αν με ειρωνεύεσαι καλό θα ήταν να μην κοροιδεύεις άτομα με θέματα υγείας.
Geo12, Όχι δεν διαγνωστηκα ακόμα, μου έχει γράψει περαιτέρω εξετάσεις ο γιατρός, αλλά το υποψιάζεται.
Τρίδυμο νεύρο (νευραλγία τριδύμου) εννοεί Αντώνη. Υποχόνδριος και δεν ξέρεις το Τρίδυμο? Ντροπή και Αίσχος!!!
Α, τώρα το έπιασα, :D
Είμαι καρδιοφοβικός στο 90%, δεν ασχολήθηκα ποτέ ιδιαίτερα με άλλες ασθένειες. Μόνο σε μια φάση φοβόμουν ανεύρυσμα στο κεφάλι, στην πρώτη φάση αρρωστοφοβίας που είχα περάσει στα 23, μου πέρασε γρήγορα όμως και γύρισε σε καρδιοφοβία. Ούτε όγκο φοβόμουν ποτέ. Ίσως γιατί είχα ελάχιστες φορές πονοκεφάλους. Και τώρα για το πολλαπλό μυέλωμα την καρδιά μου σκέφτομαι κατά βάση.
Δεν νομίζω ότι σχετίζεται με εγκεφαλικό.
Κατά βάθος ούτε εγώ αλλά είμαι εμμονικη γενικά αυτή ιδψ με έχει τσακίσει. Έχω πολλές εμμονες με διαφορά θέματα και υγείας και ζωής. Μέχρι να ξεπεράσω την καρδιοφοβια πέρασα ένα σωρό. Τώρα κόλλησα με ψυχιατρικά και με θέματα καθημερινότητας. Αυτές οι εμμονες σκέψεις που μου καρφώνονται στο κεφάλι φταίνε για όλα. Τώρα τελευταία κόλλησα με τη διπολική και ότι και να κάνω το παρατηρώ άμα είναι φυσιολογικό η παράλογο. Έχω ενέργεια και νομίζω ότι έχω υπομανια. Ότι Ναναι.
Δεν τα ελεγα εγώ, ο γιατρός μου. Πολλαπλο μυελωμα είναι ανιατος καρκίνος. Εκανα ηλεκτροφορηση πρωτεινων και έδειξε κάτι υποπτο, μου έγραψε παραπάνω εξετάσεις για να ξέρουμε τι είναι.
Ο ψυχολόγος δεν σε βοηθάει;
Πάντως η ηλεκτροφόρηση σου δεν είναι κακή. Οριακή είναι γι'αυτό και αναφέρεται η λέξη υποψία μπάντας. Οι γ σφαιρίνες σου δεν είναι αυξημένες όπως στο Πολλαπλό Μυέλωμα.
Αλλά η Αλβουμίνη είναι 3.5. Και ο Αιματοκρίτης σου είναι πεσμένος συγκριτικά με παλιά. Πήγαινε κάνε τις εξετάσεις να τελειώνεις Αντώνη. Η Β2 Μικροσφαιρίνη θα μας δώσει πολλές απαντήσεις.
Ναι το ξέρω, αλλά η αλβουμίνη θα μπορούσε να σημαίνει πολλαπλό μυέλωμα. Αν δεν είναι πολλαπλό μυέλωμα, μπορεί να είναι πχ άλλη πάθηση ; Θα τις κάνω την άλλη βδομάδα, πρέπει να κάνω και ουρά 24 ωρου, μάλλον Τρίτη ή Τετάρτη θα τις έχω τελειώσει.
Φοβάμαι όμως ότι ήδη έχει γίνει κάποια βλάβη στα νεφρά μου ίσως.
Όταν ξεκίνησε η ορθοστατική είχα για κάποιο διάστημα ασβέστιο στα ανώτερα φυσιολογικά επίπεδα.
Καλά ρε Αντώνη δεν έχεις κάνει μια πρόσφατη Κρεατινίνη να δούμε νεφρά?
Η τελευταία ήταν τον Ιανουάριο, μια χαρά ήταν, αλλά έχουν περάσει τόσοι μήνες και βλέπω ότι έχω συχνοουρια και ότι όταν πίνω πολλά υγρά,τα αποβάλλω γρηγορα. Πχ σήμερα έχω χαμηλή πίεση, πίνω υγρά αλλά φαίνεται να μην τα κρατάει ο οργανισμός μου.
Ωραία θετικό που τον Ιανουάριο ήταν καλή η Κρεατινίνη!