Προς ολους. Λανθασμενος τιτλος. Δεν διατρεχω αμεσω κινδυνο ανοησια μου που εγραψα αυτο τον τιτλο, ημουν εν βρασμω ψυχης θα επισκεφθω πολυ συντομα ειδικο ευχαριστω
Printable View
Προς ολους. Λανθασμενος τιτλος. Δεν διατρεχω αμεσω κινδυνο ανοησια μου που εγραψα αυτο τον τιτλο, ημουν εν βρασμω ψυχης θα επισκεφθω πολυ συντομα ειδικο ευχαριστω
Σβηστο τώρα επιτοπου αυτό το μήνυμα.
Και πες μου γιατί δεν θέλεις να πας σε γιατρό; Τι είναι αυτό που σε κάνει να μην θέλεις; Δεν θα ήθελες για παράδειγμα να πας να του πεις τους προβληματισμούς σου ότι το χ φάρμακο δεν μου αρέσει και πως θα προτιμούσες να πάρεις κάποιο άλλο από το να αφήνεσαι και να ταλαιπωρείσαι μέρα με τη μέρα στιγμή με τη στιγμή επειδή δεν κάνεις αυτό το βήμα; Φάρμακα υπάρχουν πολλά. Δεν είναι ένα και μοναδικό. Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Δεν θέλεις να τον βοηθήσεις να αποκτήσεις μία καλύτερη ζωή και μία καθημερινότητα που θα σου δώσει ενδιαφέρον στην ζωή σου;
Σου το ξαναλέω σβήστο μην το δει κανας ονειροπαρμένος πιστέψει πως το κάνεις και σου έρθει καμια αστυνομία στο σπίτι και σου κάνουν καμια ακούσια, δεν παίζουν με αυτά στο διαδίκτυο.
Συγνωμη ειμαι καπως ταραγμενη. Η εμμονικη χαζη σκεψη διαδεχεται η μια την αλλη και με σταματει. Το ξερω οτι το υποσυνηδειτο μου λειτουργει ετσι για να μην γινω καλα. Θελω , πριν 6 μηνες ημουν αλλος ανθρωπος με καποια προβληματα αλλα μια χαρα αλλα ολο αυτες οι βλακειες με κρατανε πισω. Η οικογενεια μου , μου φερεται ασχημα νομιζω τα εχω παρατησει. Θελω ωθηση και αυτοι με πανε πισω
Δεν εχω ιδεα πως σβηνουν μηνυμα εδω δεν συντρεχει κινδυνος αμεσος ενημερωνω απλα ειμαι λιγο down αρκετα δηλαδη
Κοίταξε να δεις κανένας γονιός δεν θέλει να πιστέψει πως το παιδί του έχει ψυχολογική διαταραχή, το θεωρεί αδιανόητο και δεν ξέρω τι άλλο. Είναι πολύ άσχημο να μην έχεις κάποιον γονέα να σε καταλαβαίνει και να σου συμπαραστέκεται, αλλά είσαι τόσο μικρή για να μπαίνεις σε αυτό το τρόπο σκέψης και δεν έχεις χαρεί ακόμα την ζωή. Πρέπει να βρεις την δύναμη μόνη σου να σηκωθείς να πας σε ένα γιατρό, είναι κρίμα να ταλαιπωρείς τον εαυτό σου έτσι. Η ζωή είναι όμορφη και μπορείς να την χαρείς αλλά πρέπει να νιώσεις για μία στιγμή στην ζωή σου πως εσύ η ίδια είσαι δυνατότερη από το υποσυνείδητο σου και πως θα κάνεις αυτό που πρέπει για να είσαι εσύ καλά και όχι ότι σου επιβάλλει εκείνο να κάνεις. Πρέπει να το κυνηγήσεις και να το πετύχεις. Πρέπει να δώσεις μία ευκαιρία στον εαυτό σου και για να την δώσεις αυτή την ευκαιρία πρέπει να βρεις ότι δύναμη έχεις μέσα σου να πας σε γιατρό. Για εσένα την ίδια και για κανέναν άλλον!
Δεν ξερω ο τιτλος δεν φευγει , προς ολους στο φορουμ επαναλαμβανω δεν συντρεχει κινδυνος απλα ημουν λιγο ταραγμενη και ποσταρα αυτο
Ακου καπου εκει περά που μένεις θα υπάρχει κάποιο ΚΨΥ είναι ολοκληρωμένη μονάδα τουλάχιστον όταν πήγαινα εγώ σε αυτό που πήγαινα κάποτε έτσι ήταν και έχουν ψυχολογο, ψυχίατρο και γενικά σε βοηθάνε πολύ. Ενδεχομένως να πουνε και στους γονεις σου καποια ημέρα να πανε απο εκει για να τους εξηγησουν την κατασταση. Αλλά πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα εσύ, να βρεις ποιο ειναι το κοντινότερο να επικοινωνήσεις μαζί τους και να τους πεις πως είναι επείγον να βρεθείς με γιατρό. Μην αφήνεις τον εαυτό σου να τραβάει αυτόν τον Γολγοθά είναι κρίμα!
Καλη μου οτι κ να εχεις μην σε παιρνει απο κατω!σημασια εχει να βρεις την σωστη αγωγη κ εναν καλο ψυχολογο να σε βοηθησει να διαχειριστεις την κατασταση σου!επισης καλο θα ηταν να πας μαζι με τους δικους σου σ'εναν ψυχολογο!να τους ενημερωσει,να τους δωσει καποιες συμβουλες για το πως να σε βοηθησουν!μπορει να ειναι πρωτόγνωρο γι αυτους κ να δυσκολευονται,να μην ξερουν πως να φερθουν!
ανγχωθηκα και που το είδα...μην το κάνεις..σκέψου ότι άλλοι βρίσκονται σε χειρότερη κατάσταση από εσένα και δεν το βάζουν κάτω με χιλια δυο προβλήματα.
Τον τελευταιο καιρο ειμαι χαλια αλκα υπαρχουν σκαμπανεβασματα καποιος φορες νιωθω λιγο καλυτερα . Με την μαμα βασικα ο μπαμπας μου ωση παρων θα ελεγα ειναι περισσοτερο. Ναι πρεπει , ισως ειναι , αλλα μου φερεται πολυ ασχημα ολη την ημερα ειλικρηνα μιλαω. Αντιμετωπιζει και αυτη ψυχικα θεματα βεβαια απο μικρη ηλικια. Αλλα τελος παντων , θα προσπαθησω οσο μπορω οπως μπορω, σε ευχαριστω
Καποιες φορες σκεφτομαι σχιζοφρενεις ασθενεις που ειναι η πιο βαρια μιρφη ψυχωσης που εχουν περασει τα χιλια δυο και τα καταφεραν . Εγω γιατι να μην τα καταφερω ; Απλα φοβαμαι μην χειροτερευω την κατασταση καθημερινα γιατι ειναι ηδη 6 μηνες , φοβαμαι μηπως παθω κανενα ψυχωσικο επεισοδιο και δεν μαζευεται μετα . Γενικα ειμαι ολη την μερα στο σπιτι και κοιταω το ταβανι αυτο δεν βοηθαει λογικα να σκεφτομαι χειροτερα, θελω ενα σπρωξιμο που δεν το εχω , θα προσπαθησω μονη μου ομως
Να εισαι καλα ! Ναι το ξερω αλλα δεν αντεχεται ωρες ωρες. Ναι περναω αρκετες ωρες στο δωματιο μου αλκα παλι θα υπαρξουν καποιες εντασεις .... Εχω εναν αδερφο αλλα η σχεση μας ειναι σχεδον ανυπαρκτη , ξαδερφια εχω αλλα δεν εχουμε σχεσεις, ποτε δεν ειχαμε , φιλους ουτε οποτε τα πραγματα εχουν ετσι :/
ουτε και εγω εχω φιλους. μονος μου την παλευω... θα παω σε κεντρο ψυχικης υγειας... εδω μεσα εχω βρει νοημα στην ζωη ... διαβαζω και αλλες ιστοριες ανθρωπων και παιρνω δυναμη....
Κουραγιο , ειμαστε δυνατοι ! Δεν ξερω ακριβως την περιπτωση σου αλλα σκεψου ολη τη φαση της ψυχωσης την παλευουμαι μονοι μας και αντεχομαι. Ναι μην το βαζεις κατω Ηλια. Η ζωη ειναι μια παλη θα την νικησουμε την κολοαρρωστια, τοσοι ανθρωποι εχουν βγει νικητες. Αυτο ειναι καλο εχεις ταυτιστει με αλλες ιστοριες , πιθανως εχεις γνωρισει ατομα που αντιμετωπιζουν τα ιδια και σε καταλαβαινουν , ναι μπορω να πω το φορουμ ειναι αρκετα καλο. Και εγω εχω διαβασει πολλες ιστοριες εδω περα και γενικοτερα στο ιντερνετ και πιστευω υπαρχει λυση αν και τωρα δεν μπιρω να το δω. Θα πανε καλυτερα ολα λιγη πιστη απαιτηται τιποτα αλλο
Εχω τον αδερφο μου με ψυχωση!αργησε να το εκδηλωσει!τα συμπτωματα βγαιναν δειλα οταν ηταν 35 αλλα δεν το ειχαμε καταλαβει!κ τελικα οταν ηταν 40 παθαινει ψυχωτικο επεισοδιο κ εκανε αποπειρα!για μηνες ελεγε ασυναρτησιες,ειχε μανια καταδιωξης κλπ..κ σημερα περιπου 5 χρονια μετα σε πληροφορω ειναι μια χαρα!!οσο παει καλυτερευει!!
εμενα αυτο που με ανησυχει ειναι οτι η μανα μου παιρνει ενα αντικαταθλιπτικο το οποιο στις παρενεργειες γραφει εκδηλωση σκεψεις αυτοκτονιας και αλλαγη συμπεριφορας... ολα τα αντικαταθλιπτικα γραφουν αυτο. εγω που το επαιρνα εκανα δυο αποπειρες.. σημερα που το σκεφτομαι αποκλειετε μια προσωπικοτητα σαν εμενα να εκανε τετοιο πραγμα.. ευτυχως ο γιατρος μου το διεκοψε.. και δεν νιωθω πλεον κατι να με απειλει. ομως το παιρνει η μανα μου και την βλεπω πολυ ευερεσθητη σε πολλα ζητηματα....
Ναι γιατί όσοι κάνουν αναφορές να σώσουν την ζωή του άλλου είναι ονειροπαρμενοι.. Είναι γνωστό άλλωστε. Σε λίγο θα τους λες "σβήσε το για να μην σου στείλουν αστυνομία για να προλάβει το χειρότερο αλλά εσύ μπορείς να πέσεις κι από ένα γκρεμό..".
Κάποιοι άνθρωποι αυτά που γράφουν τα εννοούν και κάποιοι άλλοι δεν κάνουν τίποτα για να προλάβουν και μετά μιλάμε για αυτοκτονία!
Εγώ δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου κάνοντας δήθεν την καλή πράξη της ημέρας να ειδοποιήσω την ΔΗΕ λες και είμαι νταβατζής στην ζωή του εκάστοτε ατόμου που θα του ορίσω εγώ το πόσο θα ζήσει. Αν είστε μάγκες και μάγκισσες όλοι εσείς οι αυτόκλητοι σωτήρες να έχετε τα @@ να πείτε σε αυτόν που θέλει να κάνει την πράξη έλα εδώ ποιο είναι το προβλημα σου, θα σου το λύσω εγώ το πρόβλημα όποιο και αν είναι, διαφορετικά νταβατζιλίκι εκ του ασφαλούς πίσω από πληκτρολόγιο ξέρουν οι πάντες να πουλήσουν!
Κάτι που έκανες εσύ στο θέμα της μπου Ε? Επειδή σε βλέπω να αναφέρεις παντού αυτό το περιστατικό αλλά όταν η μπου δεν ήταν καλά δεν έκανες κάτι.
Και εδώ δεν μιλάμε για απόφαση ανθρώπου που έχει καθαρό μυαλό αλλά για άνθρωπο που δεν αντέχει άλλο τα προβλήματα του και θέλει να βάλει τέλος στην ζωή του.
Και για να καταλάβεις τι σημαίνει υποκρισία, έχουν περάσει 13 ώρες και δεν βρέθηκε ένας ή μία να της γράψει ένα μήνυμα και να της πει "Ελα εδώ ρε κοπελιά που μένεις να πάμε να πιούμε ένα καφέ να τα πούμε και να πάμε παρέα σε ένα ΚΨΥ να μιλήσεις με ένα γιατρό". Για εμένα η ίδια γνωρίζει πως αν ήμουν στην πόλη της μέχρι τώρα που είναι δύο η ώρα θα είχαμε πιει ήδη καφέ και θα είχαμε πάει ήδη σε γιατρό.... Εντάξει; Τη ΔΗΕ και εγώ μπορώ να την καλέσω πανεύκολο είναι....