Αυτοκτονια ? Δεν εχω τη δυναμη ομως - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 57
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Οχι σωτήρες είναι, τι λες τώρα. Σας πέφτει λόγος άλλωστε για την ζωή του εκάστοτε ατόμου!
    Όχι καλέ.. Να σου λέει ο άλλος θέλω να αυτοκτονήσω και εσύ να του δίνεις το όπλο να το κάνει.. Ωραίος τρόπος σκέψης. Φαντάζομαι ανήκεις και στα άτομα που λένε μετά από μια αυτοκτονία "Γιατί οι άλλοι δεν έκαναν κάτι για να το προλάβουν;"

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Όχι καλέ.. Να σου λέει ο άλλος θέλω να αυτοκτονήσω και εσύ να του δίνεις το όπλο να το κάνει.. Ωραίος τρόπος σκέψης. Φαντάζομαι ανήκεις και στα άτομα που λένε μετά από μια αυτοκτονία "Γιατί οι άλλοι δεν έκαναν κάτι για να το προλάβουν;"
    Εγώ δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου κάνοντας δήθεν την καλή πράξη της ημέρας να ειδοποιήσω την ΔΗΕ λες και είμαι νταβατζής στην ζωή του εκάστοτε ατόμου που θα του ορίσω εγώ το πόσο θα ζήσει. Αν είστε μάγκες και μάγκισσες όλοι εσείς οι αυτόκλητοι σωτήρες να έχετε τα @@ να πείτε σε αυτόν που θέλει να κάνει την πράξη έλα εδώ ποιο είναι το προβλημα σου, θα σου το λύσω εγώ το πρόβλημα όποιο και αν είναι, διαφορετικά νταβατζιλίκι εκ του ασφαλούς πίσω από πληκτρολόγιο ξέρουν οι πάντες να πουλήσουν!

george1520
    Guest
    Εγώ δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου κάνοντας δήθεν την καλή πράξη της ημέρας να ειδοποιήσω την ΔΗΕ λες και είμαι νταβατζής στην ζωή του εκάστοτε ατόμου που θα του ορίσω εγώ το πόσο θα ζήσει. Αν είστε μάγκες και μάγκισσες όλοι εσείς οι αυτόκλητοι σωτήρες να έχετε τα @@ να πείτε σε αυτόν που θέλει να κάνει την πράξη έλα εδώ ποιο είναι το προβλημα σου, θα σου το λύσω εγώ το πρόβλημα όποιο και αν είναι, διαφορετικά νταβατζιλίκι εκ του ασφαλούς πίσω από πληκτρολόγιο ξέρουν οι πάντες να πουλήσουν!
    Κάτι που έκανες εσύ στο θέμα της μπου Ε? Επειδή σε βλέπω να αναφέρεις παντού αυτό το περιστατικό αλλά όταν η μπου δεν ήταν καλά δεν έκανες κάτι.

Και εδώ δεν μιλάμε για απόφαση ανθρώπου που έχει καθαρό μυαλό αλλά για άνθρωπο που δεν αντέχει άλλο τα προβλήματα του και θέλει να βάλει τέλος στην ζωή του.

Senior Member
    Και για να καταλάβεις τι σημαίνει υποκρισία, έχουν περάσει 13 ώρες και δεν βρέθηκε ένας ή μία να της γράψει ένα μήνυμα και να της πει "Ελα εδώ ρε κοπελιά που μένεις να πάμε να πιούμε ένα καφέ να τα πούμε και να πάμε παρέα σε ένα ΚΨΥ να μιλήσεις με ένα γιατρό". Για εμένα η ίδια γνωρίζει πως αν ήμουν στην πόλη της μέχρι τώρα που είναι δύο η ώρα θα είχαμε πιει ήδη καφέ και θα είχαμε πάει ήδη σε γιατρό.... Εντάξει; Τη ΔΗΕ και εγώ μπορώ να την καλέσω πανεύκολο είναι....

ntinti
    Guest
    Μάλιστα τι σοφή κουβέντα που ειπες....πίσω από ένα πληκτρολόγιο όλοι του ξερολες και τους παντογνώστες κάνουμε .....
    Και μαγκιά δεν είναι αυτό που αναφέρεις μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει καν...

george1520
    Guest
    Και για να καταλάβεις τι σημαίνει υποκρισία, έχουν περάσει 13 ώρες και δεν βρέθηκε ένας ή μία να της γράψει ένα μήνυμα και να της πει "Ελα εδώ ρε κοπελιά που μένεις να πάμε να πιούμε ένα καφέ να τα πούμε και να πάμε παρέα σε ένα ΚΨΥ να μιλήσεις με ένα γιατρό". Για εμένα η ίδια γνωρίζει πως αν ήμουν στην πόλη της μέχρι τώρα που είναι δύο η ώρα θα είχαμε πιει ήδη καφέ και θα είχαμε πάει ήδη σε γιατρό.... Εντάξει; Τη ΔΗΕ και εγώ μπορώ να την καλέσω πανεύκολο είναι....
    Γιατί δεν έκανες εσύ αυτή την κίνηση;

Senior Member
    Κάτι που έκανες εσύ στο θέμα της μπου Ε? Επειδή σε βλέπω να αναφέρεις παντού αυτό το περιστατικό αλλά όταν η μπου δεν ήταν καλά δεν έκανες κάτι.

Και εδώ δεν μιλάμε για απόφαση ανθρώπου που έχει καθαρό μυαλό αλλά για άνθρωπο που δεν αντέχει άλλο τα προβλήματα του και θέλει να βάλει τέλος στην ζωή του.
    Ακριβώς επειδή δεν μπορούσα να κάνω κάτι στη μπου αφήνω την ζωή της στα χέρια της, να αποφασίσει η ίδια τι θέλει να κάνει. Δεν είμαι νταβατζής της εγώ να της επιβάλλω το πόσο θα ζήσει, δεν σηκώνω εγώ το σταυρό της, η ίδια το σηκώνει, η ίδια έχει λόγο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Μάλιστα τι σοφή κουβέντα που ειπες....πίσω από ένα πληκτρολόγιο όλοι του ξερολες και τους παντογνώστες κάνουμε .....
    Και μαγκιά δεν είναι αυτό που αναφέρεις μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει καν...
    Οχι θα το παιξω Ποντιος Πιλάτος

george1520
    Guest
    Ακριβώς επειδή δεν μπορούσα να κάνω κάτι στη μπου αφήνω την ζωή της στα χέρια της, να αποφασίσει η ίδια τι θέλει να κάνει. Δεν είμαι νταβατζής της εγώ να της επιβάλλω το πόσο θα ζήσει, δεν σηκώνω εγώ το σταυρό της, η ίδια το σηκώνει, η ίδια έχει λόγο.
    Άκουγε φωνές.. Της έλεγαν τι να κάνει και ήταν απόφαση δική της???

Κάτι τέτοιους τύπους σαν εσένα βλέπω και ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση μου.

Senior Member
    Γιατί δεν έκανες εσύ αυτή την κίνηση;
    Μήπως γιατί δεν ζω στην πόλη της και γιατί είμαι στην άλλη άκρη;

ntinti
    Guest
    Οχι θα το παιξω Ποντιος Πιλάτος
    Τουλάχιστον μην το παίζεις ξερολας...

Senior Member
    Άκουγε φωνές.. Της έλεγαν τι να κάνει και ήταν απόφαση δική της???

Κάτι τέτοιους τύπους σαν εσένα βλέπω και ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση μου.
    Ακριβώς αυτός είναι ο γολγοθάς της και εμένα δεν μου πέφτει λόγος για επέμβω σε αυτόν. Είδα και εσάς που γύρισε από το ψυχιατρείο και σας έκραζε που την κλείσατε μέσα. Και μην μου πεις πως εσυ δεν ειδοποίησες ΔΗΕ γιατί είναι εμφανές πως συμφωνούσες με την απόφαση της Ελισάβετ. Και τώρα τι κάνει η μπου σας έγραψε κανονικά όλους αφού δεν σας εμπιστεύεται πια....

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Τουλάχιστον μην το παίζεις ξερολας...
    Ενταξει φατε το κραξιματάκι σας απο τη μπου τώρα αφού συμφωνήσατε όλοι πως εκεινη η επιλογη ήταν η σωστή και η πρέπουσα!

george1520
    Guest
    Ακριβώς αυτός είναι ο γολγοθάς της και εμένα δεν μου πέφτει λόγος για επέμβω σε αυτόν. Είδα και εσάς που γύρισε από το ψυχιατρείο και σας έκραζε που την κλείσατε μέσα. Και μην μου πεις πως εσυ δεν ειδοποίησες ΔΗΕ γιατί είναι εμφανές πως συμφωνούσες με την απόφαση της Ελισάβετ. Και τώρα τι κάνει η μπου σας έγραψε κανονικά όλους αφού δεν σας εμπιστεύεται πια....
    Συμφωνώ γιατί ήταν η πιο σωστή κίνηση που έκανε η Ελισάβετ και η κάθε Ελισάβετ.. Δεν θα γίνω όμοιος σου και να σφυρίζω αδιάφορα και να κοιτάω μόνο την καλοπέραση μου. Θα βοηθήσω οταν μπορώ (της μιλούσα το βράδυ που έκανε κακό στον εαυτό της), θα υποστηριξω όποιον τρέχει να βοηθήσει και θα αγνοήσω όλους όσους νοιαζει μόνο να είναι αυτοί καλά..
    Last edited by george1520; 13-05-2020 at 17:21.

ntinti
    Guest
    Η μπου είναι σπίτι της ζωντανή αυτή την στιγμή ....
    Σταματά να αναλοχευεις καταστάσεις που πληγώνουν ένα άτομο γιατί είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις αυτή την στιγμή.....

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast