Το θέμα είναι σοβαρό παρακαλώ οι απαντήσεις να είναι σοβαρές για όσους θέλουν να απαντήσουν.. είμαι 14 χρόνια με τη γυναίκα μου.εχουμε μια τελεια οικογένεια με δυο παιδιά .. απ την αρχή ηξερα ότι ειχε κάποιους εως πολλούς πρώην.. με τα χρόνια μάθαινα απο αυτήν η απο συγκυρίες κι αλλους κι αλλους... Το νούμερο εχει ξεφύγει παρα πολύ περίπου 40-45.. αλλα το προβλημα μου ιδιαίτερα δεν είναι αυτό αλλα καποιοι συγκεκριμένοι απ αυτούς που τους γνωρίζω φατσικα με βασανίζει στο μυαλό μου το ότι ξέρω οτι την έχουν αγγίξει πριν απο μενα με ολα τα παρελκόμενα.. αυτα έγιναν απ την ηλικία της 14-18 μετα γνωρίστηκαμε και έκοψε τα πάντα.. δεν μου έχει δώσει δικαιώμα ποτε και είναι απέναντι μου ολα αυτα τα χρόνια άψογη μανα νοικοκυρα συζηγος και και και... Η αποψη της για ολα αυτα είναι οτι το μονο που μπορεί να εξηγήσει για τον εαυτό της είναι οτι ήταν σαν να ναι κάποια άλλη.ετσι παρομοιάζει την πρώην εικόνα τού εαυτού της... τη λατρευω και είμαστε και οι δυο ερωτευμένοι μεταξύ μας και έχουμε παλέψει για πολλα στη ζωή μας μιας και αφιερώθηκε σε μενα..
Υπάρχουν όμως στιγμές που εγω πέφτω ψυχολογικα.. ζηλευω ολα αυτα και ζοριζομαι να τα δεχτώ.. σκέφτομαι με πόσους έχει πάει και με πιάνει κάποιες φορές μίσος γι αυτή.. αυτή ισχυρίζεται οτι την κάνω δυστυχισμένη που γυριζω στο χθες της και ξανα φερνω αναμνήσεις και για κεινη κακες μιας και νιώθει παρά πολυ άσχημα για τη ζωή που έκανε σαν παιδί... Πως να το βγάλω απ τη ζωή μου και απ το μυαλό μου.. μας κάνει χειρότερα και μας φέρνει σε ριξη μιας και εγω αλλαζω συμπεριφορά προς το κακό και εκεινη την κανω να νιώθει σκουπίδι και ..ολα αυτά μας χαλάνε και είναι μονο δικο μου φταίξιμο..