Originally Posted by
ευαγγελι
Μενω με το αγορι μου. Xanax ειχα μερικα απο την γιαγια μου, επαιρνα οταν δουλευα 5 το πρωι κ επρεπε να κοιμηθω νωρις μια η δυο φορες το μηνα.Η ανακοινωση ηταν ο χωρισμος της μητερας μου κ η συναντηση της με εναν ανθρωπο απο το παρελθον της ο οποιος εκανε κακο σε ολους (μαγια,ματζουνια και τετοια)Η μητερα μου ηρθε σε επαφη μαζι του μετα τον χωρισμο της απο τον τωρινο της συντροφο.Με τον πατερα μου ειμαστε πολυ καλα οπως και με την γυναικα του αλλα αυτο δεν αναιρει το οτι πηγα στην γιορτη του γιου της κ ημουν σε παραληρημα.Ο μπαμπας μου δεν ηταν εκει.Η ντροπη που νιωθω ειναι μη διαχειρισιμη.Δεν θελω να μενω μονη μου κ να τα σκεφτομαι, θελω να ειμαι συνεχεια με καποιον φιλο μου η φιλη μου.Δεν εχω θεμα ουτε με το ενα ουτε με το αλλο ο συνδυασμος με ταραξε και με εφερε σε μια αλλη κατασταση.Σημερα εκανα μια συνεδρια.Σκεφτομαι να παρω τηλεφωνι τη γυναικα του πατερα μου για να ζητησω συγνωμη. (Εχει ερθει και κεινη σε στιγμες ασχημες , οχι ομως ετσι).Αυτην την στιγμη νιωθω λιγο καλυτερα, δεν ξερω αν ειναι παροδικο η αν τα ασχημα συναισθηματα θα εμφανιστους μολις περασει λιγη ωρα κ μεινω παλι μονη μου.