Ντροπη-Αυτοκτονια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Senior Member
    Με το να κάνεις το καλύτερο από εδώ και πέρα για σένα. Να σταματήσεις το αλκοόλ, να συνεχίσεις τις συνεδρίες και γενικά να σταθείς σιγά σιγά στα πόδια σου..

Junior Member
    Αυτο ηταν ενα ξεσπασμα.Εχω την δουλεια μου,ανακαινιζω το σπιτι μου για να φυγουμε με το αγορι μου απο το ενοικιο,με τον μπαμπα μου εχω αριστες σχεσεις,εχω τους φιλους μου.Και ειμαι πολυ θετικος ανθρωπος γενικα.Απορω πως αυτο το αφησα να με επηρεασει τοσο πολυ που ξεφυγα με τετοιον τροπο.Για μενα ντρεπομαι πιο πολυ.Δεν το εχω ξαναζησει παρα μονο στην εφηβικη μου ηλικια, που ζουσα και δεν ζουσα σε αρρωστες καταστασεις.Αλλα τωρα ημουν καλα, ημουν μια χαρα και το αφησα να με επηρεασει και να μου δημιουργησει τοσα προβληματα και τοσο ασχημα και αρνητικα συναισθηματα.Σημερα θα πηγαιναμε να παρουμε τα επιπλα μπανιου και δεν θελω να φυγω απο το σπιτι μου.

Senior Member
    Τι σου έκανε αυτός ο άνθρωπος που λες;

Junior Member
    Ασελγεια...

Senior Member
    Το γνωρίζει η μητέρα σου?

Junior Member
    Ναι ηταν μπροστα.Εξ’ου και το ξεσπασμα απεναντι της που ηρθε σε επαφη ξανα μαζι του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ευαγγελι View Post
    Ναι ηταν μπροστα.Εξ’ου και το ξεσπασμα απεναντι της που ηρθε σε επαφη ξανα μαζι του.
    Ένα λεπτο γιατί θα μου φύγει το κεφάλι. Τι εννοείς ήταν μπροστά;

Junior Member
    Ηταν μπροστα η μητερα μου.Το ειπα σε εναν καλο μου φιλο και επαθε παρακρουση.Με επηρεασε πολυ η αντιδραση του στο να γινει αυτο το ξεσπασμα.Ωστοσο δεν δικαιολογει σε καμια περιπτωση το ρεζιλικι μου στην γιορτη.Πηρα και την μητερα μου σε αυτο το παραληρημα και της φωναζα κ την εβριζα.Ηθελα να παρω και κεινη να ζητησω συγνωμη για τον τροπο που φερθηκα αλλα μετα την συνεδρια καταλαβα οτι δεν χρειαζεται.Ουτε για εμενα, ουτε για κεινη

Senior Member
    Κάτι δεν λες καλά.. Όλο γενικά το θέμα σου ειναι μπερδεμένο.

Junior Member
    Η σχεση μου με την μητερα μου ηταν παντα αθλια.Στο ξεσπασμα που επαθα, ντρεπομαι για την κατασταση που με ειδε η γυναικα του πατερα μου, εχει ξαναπαντρευτει.Δεν με αφορα κ δεν με νοιαζει τιποτα αλλο για την μανα μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ευαγγελι View Post
    Η σχεση μου με την μητερα μου ηταν παντα αθλια.Στο ξεσπασμα που επαθα, ντρεπομαι για την κατασταση που με ειδε η γυναικα του πατερα μου, εχει ξαναπαντρευτει.Δεν με αφορα κ δεν με νοιαζει τιποτα αλλο για την μανα μου.
    Δεν σε νοιάζει; Εγώ προσωπικά βλέπω ότι σε νοιάζει και επηρεαζεσαι. Αλλο "δεν θέλω να με νοιάζει" και άλλο τι γίνεται στην πραγματικότητα.
    Όσο αφορά αυτό που έγινε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο φαίνεται ξεκάθαρα ότι σε επηρεάζει κι αυτό.
    Θα συνεχίσεις την ψυχοθεραπεία;

Junior Member
    Αυτην την ατιγμη, αυτο που θελω να ξεπερασω ειναι την ντροπη που νιωθω απεναντι σε αυτους τους ανθρωπους.Σκεφτομαι να συνεχισω αλλα σε δωρεαν κεντρο , γιατι οικονομικα ειμαι πολυ πιεσμενη με το σπιτι. Θελω να μου φυγει αυτο το αισθημα ντροπης, να μην φοβαμαι να μεινω μονη μου,να μπορω να συνεχισω κανονικα ολα οσα εκανα και πριν.

Page 2 of 2 FirstFirst 12