Originally Posted by
giorgos panou
φιλε Πετρο, φανταζομαι θα εισαι νεαρος, αρα δεν πρεπει να πικρενεσαι ,ποσο μαλον να αφηνεις γυναικες να σε πικρενουν,η ζωη ειναι μπρωστα σου!! θα γνωρισεις παρα πολλες γυναικες! γυναικες ευκολες,δυσκολες, πουριτανες, ανοιχτομυαλες! αρα μην αγχωνεσαι.
Οσο για την συγκεκριμενη αν και δεν ειναι σωστο να κρινουμε προχειρα τους ανθρωπους θα σου καταθεσω την γνωμη μου.Οταν ακους απο μια κοπελα την απαντηση στην δικη σου προθεση για κατε ερωτικο,να σου λεει, θελω λιγο χρονο να το σκεφτω, η δεν ειμαι ακομα ενταξι ! να ξερεις οτι σημαινει "χυλοπητα" απλα το λενε με αλλο τροπο διοτις πολυ σπανια θα βρεις καποια που θα στο πει στα ισια-και αν βρεις γυναικα να σου το πει στα ισια με ευθιτητα καλα θα κανεις να την κυνηγησεις διοτις πετυχες μαργαρυταρι γυναικα - λοιπον, η συγκεκριμενη κοπελα ,δεν ειναι οτι σε θελει για καβατσα. Αυτο που κανει ,το να σε εχει συνεχως "ζεστο" δλδ μολις πας να την ξεχασεις να σου ξανα πεταει την ελποιδα,να ξερεις φιλε μου οτι το κανει διοτις αναζητα την επιβαιβεωση της, θελει να βλεπει τους ανδρες οπου ειναι εμφανησηνοι να την γουσταρουν! αυτο συνηθως το κανουν με πολλους ανδρες ταυτοχρωνα διοτις ετσι διοχνουν τις ανασφαλειες τους! δεν νιωθει κατι ερωτικο -συγνωμη κι μακαρι να κανω λαθος - αλλα επειδη μαλον εισαι εμφανησιμος θελει να ξερει οτι οι ανδρες την ποθουν.Ειναι περιεργα σκεπτομενες μερικες γυναικες! συγκεκριμενα αυτο που κανει , δυστυχως το κανουν αρκετες γυναικες αφου η εμφανηση για αυτες και το να τις ποθουμε εμεις οι ανδρες, ακομα και με βρωμολογα στον δρομο που εννοειτε οτι δεν θα παει με καποιον αλλα ακομα και τοτες μεσα τους νιωθουν ομορφα διοτις τα αρσενικα τις κοιτανε και τις ποθουν! ετσι νιωθουν!
Βεβαια ,το οτι αυτο το πραγμα ,να παιζεις δλδ με τα συναισθηματα των ανθρωπων ειναι παρα πολυ προσβλητικο και πολυ αγενες, δυστυχως δεν το σκεφτοντε, η απλα δεν τις ενδιαφερει! Εσυ μην πικρενεσαι!! το καλητερο που εχεις να κανεις με τετοια γυναικα ειναι να την "Γραψεις" να κοιτας αλλες και να την κανεις να το παρει χαμπαρι! πιστεψεμε! προσπαθησαι να βρεις αλλη κοπελιτσα, και προσπαθησαι να την κανεις να καταλαβει οτι αδιαφορεις για αυτην! ισως τοτες να σου την πεσει και να γινει κι αυτο που δεν περιμενεις μεσα στο βραδυ!