Originally Posted by
μοιρα
Καλησπέρα! Ήρθα λοιπόν να μοιραστώ και εγώ τις φοβίες μου,με αιμοπτυσεις, αλλά και φοβία θρόμβωσης... Εδώ και 2χρόνια φτυνω αίμα...ο λαιμός μου πονάει μονίμως, έχω και στραβό διάφραγμα,2ωρλ μου έχουν πει πρέπει να το φτιαξω οπωσδήποτε...Πνευμονολογος πέρυσι,τα βρήκε όλα καλά... πέρυσι παθολόγος έγραψε αξονική πνευμόνων, βγήκε μια χαρά,μου είπε να κάνω μια αφαίρεση ενός σπασμενου δοντιού, πολύ πιθανό το αιμα να οφείλεται σε κακή στοματική υγιεινή.. Έκανα την εξαγωγή τον Σεπτέμβρη, παρόλαυτα συνεχίζω και έχω τα ίδια συμπτώματα.. Πόνοι σε πλάτη, δύσπνοια, πόνοι σε αριστερό χέρι... Μέσα σε όλα αυτά παρατηρώ εδώ και μήνες ενόχληση στο αριστερό πόδι...απο τον αστράγαλο σαν να καίει μέχρι επάνω... Επίσης όταν κάνω μπάνιο κοκκινίζει έντονα.. Λόγω εμπυρετου μέσα Οκτώβρη, πηγαίνω νοσοκομείο να με τσεκαρουν για κοβιντ,στις αιματολογικές είναι ελαφρώς αυξημένα τα d dimers... Μιλάω με αγγειολογο,του εξηγώ τι συμβαίνει,τα d dimer δν είναι αξιόπιστη ένδειξη θρόμβου, μπορεί να ανέβουν λόγω λοίμωξης, φλεγμονής κτλ.κανονιζουμε ραντεβού, έρχεται το λοκνταουν, ακυρώνεται..μενω επαρχία,ο γιατρός έρχεται από Αθήνα..Πριν 2εβδομαδες χτυπάω το πόδι το αριστερό πίσω από το γόνατο... Μελανιασε ελαφρά,δν μπορούσα να το πατήσω... και έκανε μέσα σπασμους μυων... Πηγα επείγοντα, έκαναν ακτινογραφία, δεν έδειξε κάτι,μου συνέστησαν ξεκούραση, αποχή από δουλειά γτ έχει ορθοστασία και βάρη...το πρόβλημα είναι ότι το πόδι πάνω που λέω είναι καλύτερα, υποτροπιάζει...Και σε συνδυασμό με δύσπνοια με τρομάζει..δν ξέρω σε τι γιατρό να πάω...γτ είναι 50θεματα μαζί..
Συγγνώμη για το σεντόνι...