Originally Posted by
Skiouros8
Αντε παλι. Ξανα θεωρείς ότι ασχολούμαι υπερβολικά με κάτι, απλως επειδή το έγραψα στο φόρουμ. Άνοιξα ένα θέμα τη στιγμή που έγινε το περιστατικό γιατί μου την έσπασε τότε, και έκτοτε απλώς απαντάω στα σχόλια. Σήμερα έπιανα όλη μέρα γάτες και ήμουν στους δρόμους, ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό το οτιδήποτε αφορά το θέμα.
Επίσης, ο τύπος δεν απευθύνθηκε ακριβως σε μένα, απευθύνθηκε στην κοπέλα με την οποία μιλούσα, και θεωρώ ότι το έκανε γιατι είχε βλέψεις να της την πέσει. Μπορεί να ήταν και γνωστοί. Δεν κατάλαβε ότι μου την έσπασε γιατι είδα την απάντηση του σχεδόν μισή μέρα μετά, τα ξημερώματα, και τον μπλόκαρα. Εκτός κι αν είναι εμμονικος σαικο και ψάξει ξανά τη συζήτηση χωρίς να του έχει γίνει μέντιον, δεν βλέπω γιατί να συμπερανε το οτιδήποτε για το θεμα.
Όσο για το κατά πόσο είναι σοβαρό το τρολινγκ, προτείνω το βιβλίο The twittering machine που αποδεικνύει τα επικίνδυνα αποτελέσματα του τρολινγκ. Έρευνες, επίσης, που έχουν γίνει για το θεμα, καταδειχνουν ότι τα άτομα που τρολαρουν διαδικτυακα συχνά έχουν νοσηρή προσωπικοτητα. Σε κάθε περίπτωση, προσωπικά φροντιζω να κάνω αναφορά, είτε αφορά εμένα είτε όχι.