Με εκνευρίζουν - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    Αντε παλι. Ξανα θεωρείς ότι ασχολούμαι υπερβολικά με κάτι, απλως επειδή το έγραψα στο φόρουμ. Άνοιξα ένα θέμα τη στιγμή που έγινε το περιστατικό γιατί μου την έσπασε τότε, και έκτοτε απλώς απαντάω στα σχόλια. Σήμερα έπιανα όλη μέρα γάτες και ήμουν στους δρόμους, ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό το οτιδήποτε αφορά το θέμα.

Επίσης, ο τύπος δεν απευθύνθηκε ακριβως σε μένα, απευθύνθηκε στην κοπέλα με την οποία μιλούσα, και θεωρώ ότι το έκανε γιατι είχε βλέψεις να της την πέσει. Μπορεί να ήταν και γνωστοί. Δεν κατάλαβε ότι μου την έσπασε γιατι είδα την απάντηση του σχεδόν μισή μέρα μετά, τα ξημερώματα, και τον μπλόκαρα. Εκτός κι αν είναι εμμονικος σαικο και ψάξει ξανά τη συζήτηση χωρίς να του έχει γίνει μέντιον, δεν βλέπω γιατί να συμπερανε το οτιδήποτε για το θεμα.

Όσο για το κατά πόσο είναι σοβαρό το τρολινγκ, προτείνω το βιβλίο The twittering machine που αποδεικνύει τα επικίνδυνα αποτελέσματα του τρολινγκ. Έρευνες, επίσης, που έχουν γίνει για το θεμα, καταδειχνουν ότι τα άτομα που τρολαρουν διαδικτυακα συχνά έχουν νοσηρή προσωπικοτητα. Σε κάθε περίπτωση, προσωπικά φροντιζω να κάνω αναφορά, είτε αφορά εμένα είτε όχι.
    Last edited by Skiouros8; 05-11-2022 at 20:29.

Senior Member
    εγω τι να πω που οι περισσότεροι με κανουν για 50 χρονων και βαλε μα ειμαι ακομα 39 ????
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Skiouros8 View Post
    Αντε παλι. Ξανα θεωρείς ότι ασχολούμαι υπερβολικά με κάτι, απλως επειδή το έγραψα στο φόρουμ. Άνοιξα ένα θέμα τη στιγμή που έγινε το περιστατικό γιατί μου την έσπασε τότε, και έκτοτε απλώς απαντάω στα σχόλια. Σήμερα έπιανα όλη μέρα γάτες και ήμουν στους δρόμους, ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό το οτιδήποτε αφορά το θέμα.

Επίσης, ο τύπος δεν απευθύνθηκε ακριβως σε μένα, απευθύνθηκε στην κοπέλα με την οποία μιλούσα, και θεωρώ ότι το έκανε γιατι είχε βλέψεις να της την πέσει. Μπορεί να ήταν και γνωστοί. Δεν κατάλαβε ότι μου την έσπασε γιατι είδα την απάντηση του σχεδόν μισή μέρα μετά, τα ξημερώματα, και τον μπλόκαρα. Εκτός κι αν είναι εμμονικος σαικο και ψάξει ξανά τη συζήτηση χωρίς να του έχει γίνει μέντιον, δεν βλέπω γιατί να συμπερανε το οτιδήποτε για το θεμα.

Όσο για το κατά πόσο είναι σοβαρό το τρολινγκ, προτείνω το βιβλίο The twittering machine που αποδεικνύει τα επικίνδυνα αποτελέσματα του τρολινγκ. Έρευνες, επίσης, που έχουν γίνει για το θεμα, καταδειχνουν ότι τα άτομα που τρολαρουν διαδικτυακα συχνά έχουν νοσηρή προσωπικοτητα. Σε κάθε περίπτωση, προσωπικά φροντιζω να κάνω αναφορά, είτε αφορά εμένα είτε όχι.
    Απλά μέτρα τις λέξεις που έχεις γράψει εσύ για το θέμα και τις λέξεις που έγραψε εκείνος για σένα και θα δεις αυτό που βλέπουμε και εμείς.

Senior Member
    Ποιοι εσεις; Εσυ και η Remedy; Συγγραφέας ειμαι, και για ένα φασόλι μπορώ να γράψω 10.000 λέξεις, αυτό δεν σημαίνει ότι το φασόλι ειναι σημαντικό, με ενοχλεί ή ειμαι ερωτευμενος μαζί του. Ας είμαστε λίγο σοβαροί. Επιπλέον δεν βλέπω πού αποσκοπεί το συγκεκριμένο επιχειρημα πέρα από ένα "σε εκνεύρισε ". Ναι, και;

Τέλος, δεν γνωρίζω (ούτε και εσυ) πώς αντεδρασε η αλλη πλευρά μιας και την έχω μπλοκάρει. For all I know, μπορεί αυτή τη στιγμή να γράφει σεντόνια για μένα, τα οποία δεν βλέπω και ούτε με ενδιαφέρει να δω. Το γεγονός ότι καθόταν βραδιάτικα και έψαχνε το προφίλ μου για να πεταχτεί σε μια άσχετη συζήτηση, λέει πολλά για την ψυχοσύνθεση του άλλωστε.

Member
    Με όλη την καλή διάθεση, φαίνεται ότι έχεις δώσει σημασία υπέρ του δέοντος. Το λέω γιατί οκ, αναφέρεις ότι σε ενόχλησε κ λογικό το βρίσκω, αλλά από εκεί κ πέρα δείχνεις να έχεις μπει σε διαδικασία άμυνας κ να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου λέγοντας για την εμφάνισή σου. Είναι οι εικονικοί διάλογοι που ανέφερε και η @Remedy. Και τώρα επιχειρηματολογείς για να δείξεις ότι δεν ασχολείσαι όσο φαίνεται.

Θα μπορούσες να αρκεστείς στο ότι εκνευρίστηκες με έναν τυχάρπαστο στα social media κ να κάνεις ερωτήσεις του στυλ "Από πού πηγάζουν πιστεύετε τέτοιες συμπεριφορές;" ή "Εσείς πώς αντιμετωπίζετε ανάλογα περιστατικά;". Και τέρμα.

Τέλος πάντων, από τη στιγμή που ένιωσες κ μας τα έγραψες, καλά έκανες. Απλά δε φαίνεται να συνάδουν με αυτό που λες ότι δεν ασχολείσαι. Γι'αυτό κ το αναφέρω.

Επί της ουσίας πάντως, δε χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν. Γνωρίζεις καλύτερα από όλους τον εαυτό σου κ οι γνώμες τυχάρπαστων δε (θα έπρεπε) μετράνε. Άποψή μου, καλά έκανες κ δεν απάντησες. Τροφή ήθελε ο συγκεκριμένος για να συνεχίσει να σε τσιγκλάει.

Senior Member
    Απάντησα σε αυτό στην πάνω απάντηση, δεν θα ξαναγράφω τα ίδια. Μέσα στη μέρα μου ασχολούμαι με πολλα πράγματα, οπως ειναι φυσικο, από μελέτη αστροφυσικής μέχρι το οποιοδήποτε ασήμαντο θέμα.

Επιπλέον δεν έγινε αρνητικό σχόλιο για το αν ειμαι ωραιος. Για το ότι δείχνω νεότερος έγινε σχόλιο, το οποίο προσωπικά δεν το βρίσκω αρνητικό. Το ύφος όμως διαδικτυακα είναι κακοτροπο. Προφανώς και ονλαιν βγάζει ο καθένας τις ανασφάλειες και τα κόμπλεξ του. Δεν με ενόχλησε καν το σχόλιο αυτό καθευτο ,με ενοχλεί ο παραλογισμός και η ασυνέπεια του κακοτροπου σχολιου με τη συζήτηση που είχα με την άλλη κοπέλα. Δεν έχω ασχοληθεί έκτοτε με το θεμα ούτε το ξανασκεφτηκα ουτε με ενοχλει πλεον, χωρις αυτο να σημαινει οτι βρισκω ξαφνικα τη συμπεριφορά πρέπουσα. Το συζηταω εδώ εφόσον εκφερονται απόψεις.
    Last edited by Skiouros8; 05-11-2022 at 22:54.

Member
    Γεγονός είναι ότι στα social (και όχι μόνο) είναι πολλοί εκείνοι που νομίζουν ότι λένε "εξυπνάδες". Μπορεί κ να φτιάχνονται έτσι, να ανεβάζουν το εγώ τους. Η ματαιοδοξία σε όλο της το μεγαλείο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Deploy View Post
    Γεγονός είναι ότι στα social (και όχι μόνο) είναι πολλοί εκείνοι που νομίζουν ότι λένε "εξυπνάδες". Μπορεί κ να φτιάχνονται έτσι, να ανεβάζουν το εγώ τους. Η ματαιοδοξία σε όλο της το μεγαλείο.
    Ναι,ισχύει. Προσωπικά μετά το προηγούμενο φόρουμ και όλες τις εκεί διενέξεις, έχω σταματήσει να ασχολούμαι πολύ. Παλια πχ θα συζητουσα το οτιδηποτε ονλαιν. Πολιτική κλπ. Τωρα βλεπω οτι δεν εχει νοημα και ειναι απλως χασιμο χρονου. Η ομαδα που εγινε το σχολιο ειναι χαλαρη γενικα, σειρες αφορα. Απλα μου εκανε εντύπωση που σχολιάσαν αρνητικά/με κακεντρεχεια το ότι δείχνω νεότερος. Μου έτυχε ξανά πρόσφατα σε άλλη συζήτηση. Είναι εντελώς παράλογο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Skiouros8 View Post
    Ναι,ισχύει. Προσωπικά μετά το προηγούμενο φόρουμ και όλες τις εκεί διενέξεις, έχω σταματήσει να ασχολούμαι πολύ. Παλια πχ θα συζητουσα το οτιδηποτε ονλαιν. Πολιτική κλπ. Τωρα βλεπω οτι δεν εχει νοημα και ειναι απλως χασιμο χρονου. Η ομαδα που εγινε το σχολιο ειναι χαλαρη γενικα, σειρες αφορα. Απλα μου εκανε εντύπωση που σχολιάσαν αρνητικά/με κακεντρεχεια το ότι δείχνω νεότερος. Μου έτυχε ξανά πρόσφατα σε άλλη συζήτηση. Είναι εντελώς παράλογο.
    δεν ειναι καθολου παραλογο, το οτι θεωρησαν αρνητικο κατι τετοιο.
    ειναι καθαρα θεμα ηλικιας...
    ενας μεσηλικας δεν θα στο ελεγε ποτε αυτο σαν μειονεκτημα, γιατι θα ηθελε πολυ να ειναι νεωτερος.
    ειναι ομως μια αποψη που εχουν πολλοι, πολυ νεοι ανδρες, που θεωρουν οτι ενας καπως μεγαλυτερος (δλδ 30, οχι και 70) θα ειχε μεγαλυτερη περαση σε μια νεαρη γυναικα, γιατι αυτη πιθανως ψχνει μια "σοβαρη" σχεση με καποιον που να βασιζεται και οχι νεαρουληδες για κατι περιστασιακο...
    επομενως, αυτο κολλαει μια χαρα με αυτο που λες οτι απευθυνοταν σε μια κοπελα.
    ΑΝ νομιζε οτι κι εσυ την προσεγγιζεις για γνωριμια, προσπαθησε να σε απαξιωσει στα ματια της, μηπως και τον προτιμησει..

Page 2 of 2 FirstFirst 12