γνωριζω οτι οπως και καθε θεμα μου παλι θα μεινει ετσι χωρις απαντιση μα θα εκφρασω μ
ποσα τετοια εχω εγω δει !! επαψα να πιστευω πλεον στους ανθρωπους .γιατι οι πιο πολλοι ανθρωποι ειναι πονηρακιδες υπουλοι μουλοχτοι και κοιτανε να σε φανε ?? ψυχικά κι υλικα ?? το παιζουν φιλοι και μπαμ σε λιγο σκαει η αληθεια ??και δε υπαρχει κανεις να σου πει ε προσεχε αυτα τα ατομα δε ειναι οκ ?? γιατι να τα μαθαινεις μετα απο χρονια που εχεις γινει το επικεντρο χλευασμου κοροιδιας εκμεταλλευσης κι απ πανω στην λενε ?? γιατι να μην εχουμε εμεις οι ανθρωποι με θεματα νευρολογικα διαφορα προβληματα κι εχουν το πονο τους κι τραβουν τον δικο του σταυρο να μην εχουν μια αγκαλια απο εναν ανθρωπο ? να ειναι στο περιθοριο ??εμεις οι αδυνατοτεροι ανθρωποι που δε μας υπολογιζει ο κοσμος ο πιο πολυς για τους δικους του λογους να μην υπαρχει ενας για να δωσει μια υπερασπιση ?? τι ειμαστε παιδια κατωτερου θεου ?? ειμαστε καλοι μονο για καλα κοροιδακια και μετα πεταμα ?? δε εχουμε ψυχη ουτε αξια να μας εχουν σε μια υπόληψη ?? συμπόνια ανθρωπια γιοκ ?? αυτο ειναι μαγκιά αραγε ?? δε χρειαζεται κανεις να μπει στο κόπο να απαντησει απαντάτε στα άρθρα τυπου κουτσομπολιου για σχέσεις και τετοια ερωτικα πιο πολυ που βλεπω οτι ανεβαινουν φουλ απ απαντήσεις. εγω ετσι τα ειπα εχοντας τη ψευδαισθηση οτι καπου μίλησα κι ας μιλω οπως παντα στον τοιχο . εγω εξέφρασα το παραπονο μου θα παρεξηγηθω οπως παντα σιγουρα μα δε μισω κανεναν εμαθα να δεχομαι τα παντα . οσοι αξιζουν εκτιμησης εχουν κι αναλογη ανταποκριση κι προσοχη .