Originally Posted by
Σπουργίτι
Αρχικά να πω ότι δεν εχω βγει ΠΟΤΕ πρωτο ραντεβού όπως το θέτεις. Συνήθως βγαίνω ραντεβού όταν ήδη τα έχουμε ή έχει δρομολογηθεί σε μεγάλο βαθμό το να κάνω κάτι. Οπότε ναι, η πετυχημένη προσέγγιση για μενα είναι το Α και το Ω.
Βασικά, ξέρω αν με έχει κάποιος ερωτικά από την αρχή. Από τον τρόπο που κινείται στο χώρο, βλέμμα και πως μιλάει με αλλους. Αν αρχίσουμε τη συζήτηση μπορεί να μου το χαλάσει ή να το φτιάξει περισσότερο. Ανάλογα πόσα φαουλ θα πάρει στη συζήτηση, θα γίνουμε φίλοι ή θα ξεκόψουμε τελείως. Αν δηλαδή τα παμε καλά στο χιούμορ και στις απόψεις τα βρίσκουμε αλλά δω 1-2 πραγματα που ξέρω ότι θα με έκαναν να χωρίσω , το παω φιλικό.
Αν δεν ταιριάζουμε πουθενά για πουθενά και δεν έχουμε κατι να πουμε, ξεκόβω τελείως.
Επίσης, θα αποφύγω το φιλί στο "πρώτο ραντεβου ", ή στη πρωτη ξεμοναχιασμένη συζήτηση τελος πάντων...δε θα μου χαλάσω εγω τη μισή χαρά του φλερτ για να περάσω επόμενη πίστα . Θα περιμένει.
Κάπου εδώ ίσως να σου πω, μη γενικεύσεις τα δικα μου γιατί με οσες γυναίκες μιλησα καμια δεν συμφωνεί μαζί μου ε? :p
Προτιμάω να έχει γίνει η προσέγγιση σε κοινή δραστηριότητα , για λιγες εβδομάδες , και μετά να παμε για περπάτημα με καφε στο χέρι. Ή για φαγητό. Η καφετέρια μου είναι ψιλοάβολη.
Ρεντ φλαγκς δεν εχω λιστα έτοιμη, τα αναγνωρίζω όταν τα δω.