Αδιαφορια, απωλεια ενσυναισθησης,εθισμοι;
Καλησπερα σε ολους,ειναι το πρωτο μου ποστ εδω και δεν ξερω πως ακριβως να αρχισω ουτε αν ειμαι στο σωστο νημα οποτε ζητω συγγνωμη για τυχον λαθη.
Εχω πολλα θεματα δεν ξερω που να τα καταταξω η' αν ειναι οντως σημαντικα - σημαδια προβληματος,διαφορετικα ανα χρονικα διαστηματα στη ζωη μου, εντονη ενασχοληση με τον τζογο ,πολυ αλκοολ πριν χρονια και μια τρομερη και συνεχη επιθυμια για σεξ
Εχω σχεση με μια καταπληκτικη γυναικα τα τελευταια 5 χρονια υποστιρικτικη με κατανοηση με δοτικοτητα ,αλλα ειναι σαν να ειμαι αλλος ανθρωπος οταν ειμαι μονος μου και αλλος οταν ειμαι μαζι της κατι το οποιο δεν μπορω να διαχειρηστω μου βγαινει αυθορμητα εννοω ,επισης οταν μου λεει κατι η ζηταει τη βοηθεια μου σε κατι απαντω καταφατικα χωρις να σκεφτομαι σαν να λειτουργω μηχανικα και να μην με ενδιαφερει να τελειωνει γρηγορα αυτο που θελει και να παμε παρακατω
Οποιος και να μου μιλαει για ενα προβλημα του νιωθω οτι δεν ενδιαφερομαι πραγματικα γι αυτο ,οτι δεν με νιαζει και οτι δεν ειναι σοβαρο
Δεν νιωθω χαρουμενος με τη ζωη μου ,νιωθω οτι ποτε δεν θα κανω πραγματικα αυτα που θελω και ονειρευομαι ακομα και αν ειναι ανουσια και ασημαντα για τον υπολοιπο κοσμο
Ξερω πως δεν τα εγραψα οπως θα επρεπε αλλα δεν μπορω να βαλω σε σειρα τις σκεψεις μου ακριβως ,σας ευχαριστω πολυ