Αδιαφορια, απωλεια ενσυναισθησης,εθισμοι; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 45
    Junior Member
    Δεν ασχολουμαι με τον τζογο πλεον ειμαι καθαρος εδω και 1μιση χρονο απο μονος μου ουτε τζοκερ δεν παιζω εχω βρει τα "κουμπια" μου και το ελεγχω απολυτα μεχρι στιγμης.
    Απλα λογω χρεωματων λογω τζογου στο παρελθον πριν καποια χρονια και αλλων λαθων απο πλευρας μου αναγκαστηκα και ζητησα τη βοηθεια της για μια περιοδο να ξελασπωσω.Απο εκεινη την περιοδο και μετα ξανα οπως πριν ο καθενας τα δικα του
    Εχει πεθανει ο πατερας μου και ειμαστε συνδικαιουχοι σε ολα και απο πριν της ζητησω βοηθεια δεν κανει καμια κινηση ουτε για πωληση ουτε για μετατροπη ουτε ανακαινιση γενικα τιποτα.
    Θελει να τα γνωριζει ολα ,ρωταει για ολα,εχει αποψη για ολα και συν της αλλης το παιζει θυμα και με κατηγορει οτι με βοηθησε τοτε μου το χτυπαει συνεχεια
    Δεν ξερω τι με εμποδιζει ακριβως δεν μπορω να το προσδιορισω ισως ειμαι δειλος;

Senior Member
    Quote Originally Posted by MisterBig View Post
    δεν ημουν ετσι ποτε δεν με ενοιαζε τιποτα και περναγα καλα και τωρα το πληρωνω ,δεν εβλεπα ποτε με τι ανθρωπο εχω να κανω και δεν καταλαβα πως εφτασα εδω που εφτασα σε μια κατασταση παρεμβατικοτητας οικονομικων εκβιασμων ψεμματων απο πλευρας της
    Επειδη ειχες τις ψυχοπαθηκες σου αμυνες ανεβασμενες, οταν το κανεις συνεχεια ξεχνας ποιος πραγματικα εισαι και δεν μπορεις να ελεγχεσαι.

Senior Member
    Δεν ασχολουμαι με τον τζογο πλεον ειμαι καθαρος εδω και 1μιση χρονο απο μονος μου ουτε τζοκερ δεν παιζω εχω βρει τα "κουμπια" μου και το ελεγχω απολυτα μεχρι στιγμης.
    Απλα λογω χρεωματων λογω τζογου στο παρελθον πριν καποια χρονια και αλλων λαθων απο πλευρας μου αναγκαστηκα και ζητησα τη βοηθεια της για μια περιοδο να ξελασπωσω.Απο εκεινη την περιοδο και μετα ξανα οπως πριν ο καθενας τα δικα του
    Εχει πεθανει ο πατερας μου και ειμαστε συνδικαιουχοι σε ολα και απο πριν της ζητησω βοηθεια δεν κανει καμια κινηση ουτε για πωληση ουτε για μετατροπη ουτε ανακαινιση γενικα τιποτα.
    Θελει να τα γνωριζει ολα ,ρωταει για ολα,εχει αποψη για ολα και συν της αλλης το παιζει θυμα και με κατηγορει οτι με βοηθησε τοτε μου το χτυπαει συνεχεια
    Δεν ξερω τι με εμποδιζει ακριβως δεν μπορω να το προσδιορισω ισως ειμαι δειλος;
    Δεν είσαι δειλός. Απλά χρειάζεται να αλλάξεις το "μοτίβο" της σχέσης σας. Αυτό όμως θα γίνει όταν συνέλθεις από αυτό περνάς και δυστυχώς, δεν είναι εύκολο όταν το κάνεις μόνος. Χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού. Ψυχολόγου. Με τις ερωτήσεις του θα σε ξεμπλοκαρει, να αρχίσεις να ζεις ξανα.. Έχεις σκεφτεί τι είναι αυτό που έγινε τελευταία και σε έχει ρίξει περισσότερο; Πότε άρχισες να λειτουργείς "μηχανικά";

Junior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Επειδη ειχες τις ψυχοπαθηκες σου αμυνες ανεβασμενες, οταν το κανεις συνεχεια ξεχνας ποιος πραγματικα εισαι και δεν μπορεις να ελεγχεσαι.
    δηλαδη λες οτι με απλα ελληνικα πειραν τα μυαλα μου αερα και νομιζα πως ειμαι ατρωτος και τρομερος και δε με αγγιζει τιποτα και κανεις ενω ηταν μια φαντασιωση δικη μου ;

Junior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Δεν είσαι δειλός. Απλά χρειάζεται να αλλάξεις το "μοτίβο" της σχέσης σας. Αυτό όμως θα γίνει όταν συνέλθεις από αυτό περνάς και δυστυχώς, δεν είναι εύκολο όταν το κάνεις μόνος. Χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού. Ψυχολόγου. Με τις ερωτήσεις του θα σε ξεμπλοκαρει, να αρχίσεις να ξανά ζεις.. Έχεις σκεφτεί τι είναι αυτό που έγινε και σε έχει ρίξει τελείως; Πότε άρχισες να λειτουργείς "μηχανικά";
    Δεν θελω να τα αλλαξω πλεον αγαπητε ,θελω να τα κοψω μαχαιρι αλλα δεν ειναι δυνατον.Με εχει ριξει η κατασταση με την σχεση μου γιατι και οι δυο εχουμε προβληματα ο καθε ενας με την σκατοοικογενεια που εχει τσακονωμαστε εξαιτιας τους συνεχεια υπαρχει συνεχεια εντασει και νευρα απο σεξ λιγα πραγματα και θελω να σωσω οτι σωζεται ,δεν ξερω ποτε αλλα πλεον ετσι ειμαι ..κινησεις μηχανικες και χωρις σχεδον καμια ευχαριστη στιγμη μεσα στη μερα

Senior Member
    δηλαδη λες οτι με απλα ελληνικα πειραν τα μυαλα μου αερα και νομιζα πως ειμαι ατρωτος και τρομερος και δε με αγγιζει τιποτα και κανεις ενω ηταν μια φαντασιωση δικη μου ;
    Το βλεπεις στην ζωη σου, δεν σου το ειπα εγω. Το θεμα ειναι πως δεν μπορεις να εχεις θετικα συναισθηματα με τις αμυνες ανεβασμενες.

Junior Member
    Το βλεπεις στην ζωη σου, δεν σου το ειπα εγω. Το θεμα ειναι πως δεν μπορεις να εχεις θετικα συναισθηματα με τις αμυνες ανεβασμενες.
    και τι κανουμε τωρα αγαπητε;αρκετα μειναμε στην απαθεια και την απραξια απο που αρχιζουμε και τι πρωτομαζευουμε;

Junior Member
    Πριν πεθανει ο πατερας μου και δεν το λεω σαν δικαιολογια δεν περνουσε και καλα μαζι του ιδιαιτερα ,η μανα μου δεν εδειχνε - δεν εβλεπα εγω κανενα δειγμα απο τα παραπανω που ανεφερα εως και τιποτα αρνητικο απο εκει και μετα σαν να βγηκε ο αληθινος εαυτος της νιωθω

Senior Member
    Θα πας σε ψυχοθεραπευτη, θα σου κανει διαγνωση, θα την αποδεχθεις και θα ξεκινησεις μια νεα ζωη. Επειδη ειπες πως γινεσαι μαλθακος δειχνει πως ακομα εχεις συναισθηματα απο κατω. Θα μαθεις να τα καταλαβαινεις και να τα ελεγχεις χωρις να τα καταπιεζεις.

Junior Member
    Θα πας σε ψυχοθεραπευτη, θα σου κανει διαγνωση, θα την αποδεχθεις και θα ξεκινησεις μια νεα ζωη. Επειδη ειπες πως γινεσαι μαλθακος δειχνει πως ακομα εχεις συναισθηματα απο κατω. Θα μαθεις να τα καταλαβαινεις και να τα ελεγχεις χωρις να τα καταπιεζεις.
    Νιωθω ενα τεραστιο βαρος στους ωμους μου πολλες φορες απο την ωρα που ξυπναω μεχρι να κοιμηθω, οτι καποιος η' κατι με κραταει και δεν μπορω να "σηκωθω"..

Senior Member
    Νιωθω ενα τεραστιο βαρος στους ωμους μου πολλες φορες απο την ωρα που ξυπναω μεχρι να κοιμηθω, οτι καποιος η' κατι με κραταει και δεν μπορω να "σηκωθω"..
    Μηπως εχεις πολλες τυψεις; Η εχεις πει πολλα ψεματα και φοβασαι πως θα χασεις τις ακρες;

Junior Member
    Μηπως εχεις πολλες τυψεις; Η εχεις πει πολλα ψεματα και φοβασαι πως θα χασεις τις ακρες;
    Τυψεις δεν εχω οχι ,απειρα ψεμματα εχω πει κατα καιρους και τις περισσοτερες φορες "αθωα" τα οποια μπορει να αφορουσαν το τι ελεγε η μανα μου για τη σχεση μου η' το ποσα εχασα στον τζογο η΄ αν χρωστουσα κλπ για να μην στενοχωρησω και να προστατεψω καποιον που αγαπω εν γνωση μου δεν κοροιδευω τον εαυτο μου πλεον (δεν ξερω αν αυτο ηταν μια ψευδαισθηση και δικαιολογια δικη μου αλλα το πιστευα και το πιστευω οτι το εκανα γι αυτο) και αυτο καποια στιγμη πρεπει να τελειωσει γιατι κουρασε και εμενα τον ιδιο,το θεμα ειναι σε ποιες ακρες αναφερεσαι φιλε μου

Junior Member
    Αλλα πλεον μετα απο καποια χρονια και πολυ κουραση ακομα και αν εφερα εγω ο ιδιος τον εαυτο μου και τη γυναικα μου σε δυσκολη θεση ,θελω και απαιτω πληρη διαφανεια και αληθεια σε ολα τα πραγματα και ξεκαθαρισμα ακομα και αν εγω δεν το εκανα οταν επρεπε να το κανω, δεν ξερω αν γινομαι σαφης αλλα δεν ξερω πως αλλιως να το θεσω

Senior Member
    Αλλα πλεον μετα απο καποια χρονια και πολυ κουραση ακομα και αν εφερα εγω ο ιδιος τον εαυτο μου και τη γυναικα μου σε δυσκολη θεση ,θελω και απαιτω πληρη διαφανεια και αληθεια σε ολα τα πραγματα και ξεκαθαρισμα ακομα και αν εγω δεν το εκανα οταν επρεπε να το κανω, δεν ξερω αν γινομαι σαφης αλλα δεν ξερω πως αλλιως να το θεσω
    σαφης γινεσαι, αλλα δεν ξερω αν βλεπεις την αντιφαση να απαιτεις διαφανεια και ειλικρινεια οταν εσυ φερθηκες εντελως διαφορετικα...

Senior Member
    Βλέπεις το πρόβλημα αλλά δεν κοιτάς τη λύση. Νιώθεις ολα αυτά και σε ένα γιατρό δεν έχεις πάει και μια φορά που το έκανες, τα παράτησες αμέσως.. Η ψυχολογία σου δεν θα αλλάξει αν δεν αλλάξεις εσύ..

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast