ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ - ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ
Χαιρετώ ξανά την παρέα εδώ στο φόρουμ,αυτή τη φορά δε θα σας κουράσω με το thread,διοτί αυτό που θέλω να σας πω αυτή τη φορά έχει να κάνει ξεκάθαρα μόνο για τον επαγγελματικό τομέα διότι είμαι τρίτη λυκείου,απογοητεύομαι συνεχώς και χρειάζομαι στα αλήθεια υποστήριξη διότι δεν την βρίσκω πουθενά αλλού,ούτε ακόμα και από τα κοντινά μου πρόσωπα,όλοι κοιτάνε τα δικά τους θέματα και έτσι νιώθω μόνος και δεν αντέχω άλλο.
Σαν να μη φτάνει αυτό,μόλις σήμερα διαπίστωσα ότι έκανα ένα τραγικό λάθος που μάλλον είναι και αδιόρθωτο,μόνο που το σκέφτομαι ότι είναι αλήθεια,με σκοτώνει.
Ξεκινώντας λοιπόν,από μικρός πάντα μου άρεσε να γίνω ηθοποιός αλλά μέχρι και πέρυσι δε το σκέφτομουν αυτό πολύ σοβαρά διότι ασχολούμουν με αρνητικές σκέψεις, ίνσταγκραμ, σκρόλινγκ, εθιστικά παιχνίδια και άλλες τέτοιες μαλακίες και λόγω αυτών πίστευω έκανα πολυ ζήμια στον εαυτό μου για το μέλλον μου,διότι πέρυσι έπρεπε να κάτσω να σκεφτώ σοβαρά και δε το έκανα,όμως φέτος στρώθηκα και ψάχνομαι πολύ,αλλά φαίνεται πως είναι αργά.
Το θέμα είναι ότι έχω πάει τεχνολογική κατεύθυνση (4ο πεδίο) ενώ τρελαινόμουν να γίνω ηθοποιός. Τώρα θα με πείτε σίγουρα βλάκα όμως η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα ότι μόνο από το 1ο πεδίο γίνεσαι ηθοποίος,κάτι που σήμερα το πρωί ανακάλυψα,νόμιζα πως θα πάθω καρδιά από την απογοήτευση γιατί ήταν το όνειρό μου και το σκεφτόμουν από μικρός,το έλεγαν και οι δικοί μου παλιά όταν ενδιαφερόντουσαν ότι είμαι για κωμικός και γενικά ηθοποιός.
Όμως το λάθος μου είναι ότι πάντα διάλεγα τον εύκολο δρόμο και απέφευγα το δύσκολο,δήλωσα προς 4ο πεδίο μόνο και μόνο επειδή θεωρούσα τα μαθήματα πιο εύκολα και συμπαθητικά διότι στα μαθηματικά ήμουν από τους άριστους,αλλά και η πληροφορική και η ΑΟΘ μου άρεσε έτσι όπως τα πρωτοείδα. Όμως τα επαγγέλματα που σου προσφέρει αυτός ο τομέας είναι εξ ολοκλήρου βαρετά,δε θέλω με τίποτα να κάθομαι σε ενα δωμάτιο και να είμαι σε χαρτούρα ή να κάνω προγραμματισμό για το υπόλοιπο της ζωής μου,δε θα μου κάνει καλό και ψυχολογικά γιατί και τότε θα είμαι βυθισμένος στη μοναξιά λόγω του άσπεργκερ. Αυτό που θέλω να κάνω είναι κάτι ζωντανό και διασκεδαστικό όπως η ηθοποιία.
Πιστεύω ότι ξεγελάστηκα διότι είχα πάει πριν πολύ καιρό σε μία παρουσίαση που αφορά σπουδές και αυτός ο κύριος έλεγε οτι μπορώ και να πάω σε πανεπιστήμιο που αφορά 4ο πεδίο και να πηγαίνω αμέσως μετά σε μία δραματική σχολή ώστε να έχω δυο επιλογές και να είμαι πιο ασφαλής.
Όμως σήμερα διαπίστωσα ότι δεν είναι καθόλου ετσι διότι έκανα έρευνα,μπήκα στην ιστοσελίδα που έχει τις σχολές με τα μόρια και λέει μόνο από 1ο πεδίο μπορώ να ασχοληθώ με αυτό,να το διασκεδάσω και να βγάλω καλά λεφτά.
Για αυτό,πείτε μου παιδιά,υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω στη παρούσα φάση,μία ενναλακτική λύση; Το έχω μετανιώσει πικρά,δε φαντάζεστε πόσο. Επέλεξα το εύκολο και ξεγελάστηκα.Θέλω να πετύχω το όνειρο μου,τόσο καιρό όμως χάζευα,δε το σκεφτόμουν σοβαρά,είμαι όλο λάθη στη ζωή μου. Δεν υπάρχει τίποτα να μου αρέσει από αυτό το πεδίο που διάλεξα,πέρα από τα μαθηματικά λίγο.
Άμα γυρνούσα τώρα 1 χρόνο πίσω,θα πήγαινα σίγουρα θεωρητική και ας έφτυνα αίμα με την ιστορία και τα αρχαία,όμως τουλάχιστον μετά θα πετύχαινα το όνειρο μου.
Υπάρχει καμία ελπίδα ρε παιδιά τώρα πια; Άμα κάποιος είναι ειδικός ή είναι ενημερωμένος σε αυτά τα θέματα να μου πει παρακαλώ,μην αδιαφορήσει.
Κάτι τελευταίο,πιστεύω άμα γινόμουν ηθοποιός θα με βοηθούσε και στο άσπεργκερ γιατί θα είχα επαφή με αρκετό κόσμο και θα πάλευα με τους φόβους μου. Θα είχα μία φοβερή ζώη πραγματοποιώντας όλες τις επιθυμίες μου.Αντίθετα τώρα θα ασχοληθώ με κάτι που δε θα μ αρέσει και θα έχω και στην σχόλη προβλήματα,δε θα αντέξω παιδιά,είμαι τώρα σε κατάθλιψη θα είμαι και τότε; Πρέπει να το αποφύγω αυτό δε θέλω να καταστραφεί όλη μου η ζωή,τα έκανα όλα σκατά. Αλήθεια σας λέω αρχίζω και φοβάμαι,τι θα κάνω;Σώζεται η κατάσταση;