Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Παρακαλώ απαντήστε όσοι μπορείτε με κάποιο τρόπο να με βοηθήσετε . Πριν μερικούς μήνες έμπλεξα με έναν άντρα κατά 12 χρόνια μεγαλύτερο μου , τον οποίο γνώριζε κάπως η κολλητή μου φίλη και έτσι ζήτησα να μου πει τη γνώμη της . Η φίλη μου μου είπε τα χειρότερα για εκείνον και την οικογένεια του όπως ότι είναι εμμονικος και έχει θέματα και διαφορα τέτοια . Εγώ ειχα αρχίσει ήδη να βγαίνω και να δένομαι μαζί του. Κάποια στιγμή το έμαθαν οι δικοί μου και αντέδρασαν και εκείνοι αρνητικά καθώς δεν έχουν ακούσει καλά λόγια για εκείνον από τον κόσμο . Να σημειώσω ότι βρισκόμαστε σε κλειστή κοινωνία . Τότε του είπα ότι είναι καλύτερα να το σταματήσουμε . Με ρώτησε το λόγο και του είπα την αλήθεια. Ότι δεν μου έχουν πει καλά λόγια και δεν θέλω να το ρισκάρω . Παρόλα αυτά ξαναβγήκα με δεν κόψαμε . Μια Μέρα είδε στο κινητό μου ότι ειχα συνομιλία με αυτή την φίλη μου και μου είπε ξέρω ότι στα έχει πει εκείνη και εγώ το παραδέχτηκα και το συζητήσαμε ζητώντας του να μην μιλήσει πουθενά γιατί θα χαλάσει η σχέση μου μαζί της . Έκανα βλακεία το ξέρω . Να μην τα πολυλογώ συνεχισαμε τη σχέση αυτή χωρίς να το ξέρει η φίλη μου και ύστερα από κάποιους μήνες αρχίσαμε να έχουμε κάποιους τσακωμούς με αποτέλεσμα να του ζητήσω να μείνουμε χωρια. Εκείνος πίστεψε ότι η φίλη μου επηρεάζει και της έστειλε ένα μήνυμα λέγοντας της να μην μιλάει για αυτόν και την οικογένεια του . Η φίλη μου ζήτησε αμέσως εξηγήσεις. Της παραδέχτηκα την αλήθεια εκείνη φώναζε και μου έλεγε να την ξεμπέρδεψω και είπε στις υπόλοιπες φίλες μας ότι δεν θα μου ξαναμιλήσει . Έχω στενοχωρηθεί πολύ . Δεν ξέρω τι σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή . Έπρεπε να μην του το έχω πει. Αλλα τότε εκείνος μου εξήγησε ότι έχει βοηθήσει πολύ την οικογένεια της σε διάφορους τομείς( μου το είχε αποδείξει ) και αν ξέρω κάτι να του το πω και δεν θα μου δημιουργήσει ποτε πρόβλημα . Τι άλλο μπορώ να κάνω πέρα από το να της μιλήσω που το έχω κάνει ήδη ;