Η μαμά μου λέει ότι έμεινα γεροντοκόρη γιατί υστερώ σε κάτι ....πιστεύεται ότι ισχύει κάτι τέτοιο? Βασικά μην θυμώνετε με την μανούλα τόσο την κόβει τόσα λέει.
Εγώ παρατηρώ τον κόσμο και βλέπω πολλές έξυπνες κοπέλες ανύπαντρες
Printable View
Η μαμά μου λέει ότι έμεινα γεροντοκόρη γιατί υστερώ σε κάτι ....πιστεύεται ότι ισχύει κάτι τέτοιο? Βασικά μην θυμώνετε με την μανούλα τόσο την κόβει τόσα λέει.
Εγώ παρατηρώ τον κόσμο και βλέπω πολλές έξυπνες κοπέλες ανύπαντρες
Δελφινάκι, λες και ζούμε στο 1950. Άκου γεροντοκόρη. Ψυχοκόρη ήξερα. Ένα λαχείο είναι η ζωή. Μπορεί να απέρριψες προτάσεις στο παρελθόν επειδή δεν ήθελες, μπορεί να μην το κυνηγάς τόσο πολύ, μπορεί να μην έτυχε απλά. Φυσικά και υπάρχουν ανύπαντρες όμορφες και έξυπνες, τόσες διάσημες ηθοποιοί και τραγουδίστριες. Αλλά μπορεί αυτές να είχαν άλλους στόχους στη ζωή και να είναι ευτυχισμένες και ολοκληρωμένες με τις επιλογές τους. Γι αυτό μη συγκρίνεσαι.
Τώρα με τις ηλικίες ανδρών 50+ που δεν έκαναν οικογένεια, κοίτα να δεις τι γίνεται. Οι περισσότεροι έχουν παραιτηθεί από το θέμα γάμος-συντροφικότητα-οικογένεια και έχουν πάρει απόφαση τη μοναξιά τους, οπότε την απολαμβάνουν. Άλλοι ξεμωραίνονται και ψάχνουν στις εφαρμογές και τα social για "μικρούλες" ή πληρωμένο έρωτα και δυστυχώς τα όρια ηλικίας ξεφεύγουν, γι αυτό είναι γεμάτα τα δικαστήρια με τέτοιες υποθέσεις, οπότε αυτοί είναι red flag. Άλλοι πάλι, ψάχνουν για μια σύντροφο στην ηλικία τους να περάσουν μαζί τη ζωή τους και να τους παρέχουν μια συντροφική φροντίδα. Οι αγγελίες συνοικεσίων είναι γεμάτες με άντρες άνω των 50 που ζητούν γνωριμία γάμου. Υπάρχουν τώρα και αυτοί που ψάχνουν νοσοκόμα και καθαρίστρια εσωτερική που να μην την πληρώνουν και την ονομάζουν "σύντροφο".
Τώρα, αν μιλάμε για τον κοινωνικό αποκλεισμό που δυστυχώς υφίστανται άτομα με ψυχικές ασθένειες, ναι, ισχύει. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι υστερούν σε εξυπνάδα ή εμφάνιση και είναι μόνοι τους.
ο καθένας μπορεί να λέει οτι θέλει ακόμη και οι δικοί μας..το οτι δεν παντρεύτηκες δεν σημαίνει οτι υστερείς σε κάτι, μπορεί απλά να μην το ήθελες εσύ.
Ναι. Από κάποια ηλικία και μετά αν δεν είχες ποτέ σχέση (δεν ξέρω αν ισχύει αυτό για εσένα), είναι καμπανάκι πως κάτι δεν πάει καλά με εσένα.
Το είχα συζητήσει και με μια φίλη κάποτε... Όσοι ήταν μόνοι τους πχ μετά τα 30, είχαν κάποιο πρόβλημα.
τί πρόβλημα είχαν; παθολογικό;
είναι απλά μια άποψη.
Όχι δεν το εννοεί παθολογικά. Αλλά ότι δεν " πήγαιναν καλά ", αυτό είναι δικιά της άποψη. Υπάρχουν αρκετές γυναίκες διάσημες που είναι άνω των 30 και είναι ανύπαντρες, αυτό τι σημαίνει ότι δεν πάνε καλά? Επιλογή του καθενος είναι το τι θα κάνει ο καθένας στη ζωή του. Εγώ πιστεύω δελφίνι ότι δεν το ήθελες αρκετά διαφορετικά θα είχε συμβεί. Όλα αυτά είναι στερεότυπα.
Νομίζω ότι η wanderer αναφέρεται σε αυτούς που δεν είχαν ποτέ σχέση ή ερωτική επαφή και είναι άνω των 30, όχι απλώς οι ανύπαντροι. Όντως, αυτό είναι μια προβληματική κατάσταση και μάλλον αυτό φοβήθηκε κι η ίδια γι αυτό και κατέληξε εκεί που κατέληξε. Το δελφίνι εννοεί γάμο με παπά και με κουμπάρο, όχι απλώς σχέση.
Η θεματοθέτρια αναφέρθηκε σε ανύπαντρες γυναίκες όχι σε γυναίκες που δεν έχουν βρεθεί ποτέ ερωτικά με κάποιον οπότε δεν καταλαβαίνω που κολλάει η περίπτωση του δεν είχα ποτέ σχέση με αυτό που αναφέρεται στο θέμα ..παρ' όλα αυτά είναι άσχημο να κρίνουμε ακόμη και αυτούς που δεν έτυχε να κάνουν μια σχέση ως " προβληματικούς " .
Μαριλού, είναι άλλο να χαρακτηρίζεται κάποιος άνθρωπος προβληματικός κι άλλο να χαρακτηρίζεται μια κατάσταση προβληματική, ξεχώρισέ τα. Η μηδενική σεξουαλική εμπειρία για έναν άνθρωπο 30+ είναι ένα πρόβλημα, πώς να το κάνουμε, πήγαινε να εκφράσεις στον Φρόιντ τις όποιες ενστάσεις σου.
Αφού ξεκαθαρίσαμε αυτό, έχουμε να κάνουμε με δύο διαφορετικές γυναίκες με διαφορετικό background που η καθεμιά βασίζει αλλού τις απόψεις της. Η μητέρα του δελφινιού, όπως μας έχει πει, είναι με το παλαιό ημερολόγιο, οπότε εκφράζει υπερ-συντηρητικές απόψεις λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων, όπου ο ρόλος της γυναίκας είναι ή μοναχή σε μοναστήρι ή σύζυγος με παιδιά.
Η wanderer από την άλλη είναι μια κοπέλα με οριακή, που στερήθηκε προσοχής από την εφηβεία της, που αφέθηκε χωρίς συστηματική ιατρική φροντίδα, που νομίζει ότι αποκτά αξία μέσα από τους άλλους και που ήταν έτοιμη να ανταλλάξει σεξ με όποιους όρους βάζει ο άλλος για λίγη προσοχή.
Για άλλο πράγμα μιλάει το δελφίνι, για άλλο πράγμα απαντάει η wanderer.
Η wanderer ανέφερε ότι " κάτι δεν πάει καλά με εσένα " αν δεν είχες ποτέ σου σχέση μέχρι τα 30 και εσύ συμφώνησες γράφοντας ότι είναι μια προβληματική κατάσταση και ότι γι αυτό κατέληξε έτσι αναφερόμενη στη wanderer..δηλαδή πως κατέληξε και που κολλάει αυτό με το θέμα της σχέσης? Όσο γι αυτό που λες μετά ότι η μητέρα απ το δελφινι το είπε γιατί έχει συντηρητικές απόψεις δεν το αναφέρει κάπου, εδώ νέες κοπέλες πιστεύουν ότι " πρέπει " να έχουν παντρευτεί μέχρι τα 30 και είναι αστείο να το λες σαν " συντηρητική άποψη" όταν το 90% των γυναικών το πιστεύει, τουλάχιστον ας μιλάμε ρεαλιστικά.. και η wanderer μπορεί να έχει αυτή την άποψη ανεξάρτητα με το αν πάσχει από κάποια ψυχική ασθενεία κτλ. Αναφέρθηκα σε αυτούς που δεν έχουν κάνει σχέση μέχρι τα 30 όχι σε αυτούς που δεν είχαν ερωτική επαφή. Όπως και να χει Joanna καλό είναι να μην κρίνουμε ούτε τους ανθρώπους αυτούς , γιατί έχω διαβάσει παρόμοια ποστ που έχουν γράψει εδώ γι αυτό, αλλά ούτε και αυτές τις καταστάσεις ως προβληματικές που λες....δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό και είναι άδικο να κρίνουμε. Ο καθένας κάνει ότι θέλει στη ζωή του.
μπορεί να κρύβεται μια κακοποίηση, πολλά μπορεί να κρύβονται. Ναι και εμένα αν μου έλεγε κάποιος οτι δεν έχει έρθει σε ερωτική επαφή ή δεν έχει κάνει σεξ μετά τα 30 θα μου ακούγονταν κάπως. Όμως απο το να το σκεφτώ μέχρι να το εκφράσω ως '' προβληματικό'' σε ένα δημόσιο φόρουμ που έχουν γράψει αρκετοί οτι δεν έχουν κάνει σχέση, απέχει πολύ. Και ποια είμαι εγώ για να το κρίνω ως προβληματικό δημόσια σε ένα τέτοιο φόρουμ ? Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, απο εκεί και πέρα δεν μου δινεί κανείς το δικαίωμα να κρίνω ως προβληματικό κάποιον που δεν έχει κάνει σεξ ή δεν έχει παντρευτεί.
Κατέληξε στο άλλο άκρο από φόβο και ανασφάλεια, αγχώθηκε μη την πιάσουν τα 30κάτι και δεν την έχει προσέξει κανείς, δηλαδή στο να κλείνει ραντεβού με τον οποιονδήποτε άγνωστο, να κάνει σεξ όπως να 'ναι, ακόμα κι αν δεν της άρεσε και κατόπιν, όταν την έδιωξε, να γίνεται stalker και να του χρεώνει πράγματα που δήθεν παρήγγειλε από το διαδίκτυο, αντί να περιμένει και να επιδιώξει μια υγιή σχέση αφού σταθεροποιήσει την κατάσταση της υγείας της (για την wanderer το είπα αυτό).
Το δελφίνι έχει γράψει κι άλλα θρεντς για το ότι δεν έχει παντρευτεί. Μην μπερδεύεσαι Μαριλού, άλλο το να πιστεύουν πολλές νέες κοπέλες ότι πρέπει να έχουν παντρευτεί μέχρι τα 30 κι άλλο ένας παλαιοημερολογίτης που πιστεύει ότι το προγαμιαίο σεξ είναι αμαρτία. Οι γονείς του δελφινιού δεν την αφήνουν να κάνει σχέση, μόνο γάμο και το δελφίνι ζει με τους γονείς της και υπολογίζει πολύ στην άποψή τους. Επίσης, η μαμά της πιστεύει ότι της έχουν κάνει μάγια και γι αυτό έμεινε ανύπαντρη. Ηλικιακά, το δελφίνι είναι γύρω στα 45-50 αν θυμάμαι καλά, από το προηγούμενο θρεντ της.
Αφού σου εξήγησα όλο το ιστορικό που δεν γνώριζες, δεν κρίνουμε κανέναν εδώ πέρα. Δεν είναι κριτική μια γενικώς παραδεδεγμένη αλήθεια. Κατανόηση υπάρχει. Προφανώς και ο καθένας που δεν είχε ποτέ σεξουαλική ζωή είχε τους λόγους του, άλλος το ήθελε και άλλος δεν το ήθελε απλά του έτυχε.
δεν έτυχε να διαβάσω παλιά ποστ απο το δελφίνι, αν έχουν αυτές τις απόψεις δεν είναι απλά συντηρητικές αλλά ακραίες
δελφίνι το οτι οι δικοί σου έχουν αυτές τις πεποιθήσεις δεν σημαίνει οτι έτσι είναι, δεν πρέπει να επηρεάζεσαι ούτε απο τους δικούς σου ούτε απο κανέναν άλλον. Για να μην έγινε πάει να πει οτι δεν το ήθελες αρκετά, παρ' όλα αυτά ποτέ δεν είναι αργά για μια συντροφική σχέση. Μην επηρεάζεσαι απο τους άλλους και κάνε πραγματικά αυτό που θέλεις εσύ.
όσο για τη wanderer που λες οτι το κάνει απο το άγχος να μην μείνει μόνη στα 30, δεν νομίζω οτι είναι γι' αυτό εξάλλου έγραφε οτι είναι 26 αν δεν κάνω λάθος. Πιστεύω οτι το κάνει γιατί ψάχνει την αποδοχή, αλλά αυτό θα μας το πει η ίδια, υποθέσεις κάνουμε
συμφωνώ σε αυτό που λες axl εκτός απ' αυτό για την εκδίκηση.. όταν δεν αποδέχεσαι τον εαυτό σου, έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση κτλ ναι θα σου είναι δύσκολο να πιστέψεις σε ότι καλό σου λένε και ταυτόχρονα θα καταρρέεις σε οποιαδήποτε απόρριψη. Όμως το να ζητάς εκδίκηση και να θέλεις να κάνεις κακό δεν είναι απόρροια της χαμηλής αυτοεκτίμησης αλλά κάποιας ψυχασθένειας
οχι δεν είναι παιδική αντίδραση αυτό, κάνεις λάθος
μια κακοποίηση δεν είναι προβληματική κατάσταση αλλά εγληματική και αυτός που το κάνει πρέπει να διώκεται ποινικά. Ας μην παίζουμε με τις λέξεις, από το ότι ο άλλος είναι προβληματικός καταλήξαμε στο ότι η κακοποίηση είναι προβληματική κατάσταση. Το θέμα είναι ότι δεν μας πέφτει κανένας λόγος γιατί ο άλλος δεν έχει κάνει σχέση ή σεξ και δεν θα τον κρίνουμε εμείς προβληματικό ή όχι. Το δελφινι μίλησε για το θέμα του γάμου όχι της σχέσης, για να μν ξεφεύγουμε..
δεν μιλησα εγω για προβληματικο ατομο και προσεχω παρα πολυ τις λεξεις. οι λεξεις παραγουν σκεψη. . εγω μιλησα για ατομο με προβλημα /προβληματα. το αν ειναι προβληματικο η οχι, ειναι αλλο θεμα. οποτε μην απαντας μαζικα στον πληθυντικο. και ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ατομο στα 30 που δεν ειναι ασεξουαλ, να μην εχει κανει σεξ χωρις να εχει ενα η πολλα προβληματα σχετικα με την ελλειψη αυτη...
ναι, ο κακοποιητης, σαφως πρεπει να διωκεται, αλλα και ο κακοποιημενος αποκτα ενα πολυ σοβαρο προβλημα, καμια φορα και μονιμο που επηρρεαζει ολη την ερωτικη του ζωη, ισως για παντα. φυσικα και δεν φταιει το θυμα, αλλα αυτο ειναι που αποκτα το προβλημα. δεν ειναι οτι δεν κανει σεξ επειδη δεν εχει ορμες.
φυσικα και μας πεφτει λογος , οταν το εχει προβλημα και το συζηταει ο ιδιος και ζηταει αποψεις.
στο συντηρητικο περιβαλλον του δελφινιου, γαμος και σεξ (σχεση) ταυτιζονται. δεν εινια καθολου αλλο θεμα...
και βεβαια , ειναι σ χετικο. αν το δελφινι ειχε υγιεις ερωτικες σχεσεις, δεν θα ενδιαφεροταν αν παντρευοταν η δεν παντρευοταν, η πιεση για αποχη απο το σεξ, μαζι με την πιεση για γαμο ειναι που την τρελαινουν... η μανα της δεν μπορει να δεχτει ελευθερες ερωτικες σχεσεις κι εχει μπλοκαρει και την ιδια, μια να νοιωθει αμαρτωλη (για το παρελθον της και μονο) και μια να νοιωθει αχρηστη που δεν μπορει να τσιμπησει κανεναν γαμπρο..
και βεβαια ειναι θεμα προς συζητηση το σεξ και οι σχεσεις. τι εννοεις;
υπαρχει καποιο αλλο θεμα που καθοριζει την ζωη του ατομου περισσοτερο απ οτι τ σεξ και οι σχεσεις του με τους αλλους;
δεν θυμαμαι αν χαρακτηριστηκε "προβληματικο" το ιδιο το ατομο που ειναι σε αγαμια στα 30, αλλα οτι εχει προβληματα που το μπλοκαρουν αυτο και δεν "ετυχε" απλα, ειναι παραπανω απο σιγουρο.
δεν υπαρχει μονο η κακοποιηση, υπαρχει και η πλυση εγκεφαλου απο παιδικη ηλικια απο μια συντηρητικη οικογενεια, που μπλοκαρει το ατομο και καμια φορα για παντα... αν δεν βρει μια κοπελα τον πολυποθητο γαμβρο στα 20, μπορει να φτασει και στο γηρας και να παραμενει παρθενα, επειδη οι θρησκοληπτοι γονεις της εχουν υποβαλει οτι αν χαιρεται το σεξ μια ανυπαντρη γυναικα, ειναι ανηθικη/ αμαρτωλη.
Μαρυλού δεν έχει καμία σχέση αν το θέλεις και πόσο το θέλεις, δεν εξαρτάται από εσένα. Αν κανένας πχ δεν έχει έλξη προς εσένα, δεν εξαρτάται από εσένα. Είναι ένας εξωτερικός παράγοντας, που δεν είναι καθόλου στο δικό μας χέρι.
Επίσης, ναι, μιλούσα για ανθρώπους που δεν είχαν ποτέ τους σχέση, αν δεν είχες ποτέ ποτέ σχέση, αυτό σημαίνει ότι κάτι πάει λάθος με εσένα. Και το λέω και για τον εαυτό μου, όχι για να κρίνω. Εγώ πχ είμαι αποκρουστική και εκτός από τον έναν που δεν με πέταξε εξ αρχής, πέρασα όλη μου τη ζωή χωρίς να μου δίνει κανεις μα κανείς την ευκαιρία να με γνωρίσει.
Θα μπορούσε κάποιος να ξεκινά σχέσεις, όμως, και λόγω εσωτερικού προβλήματος, να τις διαλύει.
Η φίλη μου πίστευε πως αν είσαι ανυπαντρος μετά από κάποια ηλικία, ενώ ο ίδιος θα ήθελες να παντρευτείς, κάτι πάει στραβά με εσένα.
Εγώ το ίδιο πιστεύω όχι απαραίτητα για γάμο, αλλά για σχέση. Αν θέλεις, και δεν μπορείς να έχεις, ναι, κάτι πάει στραβά με εσένα.
Εγώ έχω την ατυχία να είμαι αποκρουστική σε όλα τα επίπεδα. Απλά ποτέ δεν είχε περάσει κάποιος το στάδιο της εμφάνισης, για να δει το εσωτερικό μαύρο. Έβλεπαν μόνο τον εμετό της εμφάνισης, οπότε και δεν υπήρχε τίποτα.
Εξάλλου, πάντα έλεγα πως αν φτάσεις μια ηλικία και δεν έχεις εμπειρίες από σχέσεις με άλλους, αν μια στο εκατομμύριο σου τύχει κάτι, θα το διαλύσεις γιατί θα είσαι σε μια ηλικία που θα έπρεπε να έχεις εμπειρία γιατί μόνο η εμπειρία σε μαθαίνει πράγματα.
Ναι, θα πήγαινα πάλι με κάποιον απλά για να μην είμαι μόνη μου και να έχω λίγη προσοχή. Αλλά έλα που δεν με θέλουν ούτε καν για αυτό. Δεν με θέλουν για τίποτα. Έχω σιγουρευτεί πως δεν ανήκω σε αυτόν τον κόσμο. Δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ.
Τωρα δεν μιλας εσυ, μιλα η κατασταση σου και η απελπισια σου. Δεν εισαι αποκρουστικη, σταματα να το λες αυτο. Μια χαρα ανθρωπος εισαι αλλα εχεις καποια προβληματα με τα οποια πρεπει να ασχοληθεις, να δωσεις πρωτεραιοτητα. Γιατί να πας με καποιον μονο και μονο για να μην εισαι μονη σου κλπ κλπ, οχι να μην το κανεις αυτο, το δοκιμασες και ειδες τι αποτελεσμα ειχε. Τον εαυτο μας δεν τον εχουμε για πεταμα. Στην παρουσα φαση εχεις αλλα προβληματα να ασχοληθεις, προσηλωσου εκει και να μην πας με κανεναν. Οταν τα λυσεις αυτα, οταν θα νιωσεις καλα, τοτε μονο θα εχεις ελπιδες να ψαξεις κατι που να μην ειναι καταδικασμενο σε αποτυχια. Τωρα απλα λες ειμαι για πεταμα και θελω απλα καποιος να ξεστραβωθει ωστε να νιωθω μια παρεα και λιγη προσοχη. Οχι, οχι και παλι οχι. Θα σε βαλει σε μπελαδες παλι αυτο. Την παρεα και την προσοχη ψαξτην αλλου οπως σου ειπα, οχι σε καποια νεα σχεση εντος εισαγωγικων. Κανε απλη παρεα με κοσμο, βρες παρεα για τον καφε που ελεγες. Δεν ειναι αναγκη η παρεα να εχει περασει απο την κρεβατοκαμαρα σου..
ναι το δελφίνι αναφέρθηκε αρχικά στο οτι δεν έχει παντρευτεί, και μετά ανέφερε οτι έχει έρθει σε ερωτική επαφή.. Εγώ απάντησα σε αυτό που έγραψε άλλος πιο πάνω, και είπε οτι κάτι δεν πάει κάλα με αυτά τα άτομα και ως προβληματική κατάσταση το να μην έχεις κάνει σεξ μετα τα 30. Εγώ πιστεύω οτι κάποιος που δεν έχει κάνει σεξ ή σχέση μέχρι τα 30 μπορεί να υποβόσκει μια κακοποίηση όπως έγραψα και πριν, μια ψυχική ασθένεια ή μπορεί να μην έτυχε ρ παιδιά.. Δεν σημαίνει σον και καλά οτι υπάρχει πρόβλημα ! Δηλαδή αν γνώριζα ένα παιδί 30 χρονών που δεν έχει κάνει σεξ και σχέση, θα μου ακούγονταν περίεργο στην αρχή αλλά δεν θα τον απέρριπτα γι' αυτό το λόγο, θα έδινα χρόνο να τον γνωρίσω.
Τώρα σχετικά με το δελφίνι, δεν έχω γνωρίσει παλαιοημερολογήτες ούτε έχω ακούσει κάτι γι' αυτό, οπότε δεν ξέρω τι πιστεύουν..αλλά για να λέτε οτι έχουν αυτές τις αντιλήψεις τοτε έτσι θα είναι. Πάντως και εγώ πιστεύω αλλά δεν έχω συντηρητικές απόψεις.. Εγώ αυτό που θα σου έλεγα δελφίνι, είναι να μην στεναχώριεσαι και να μην επηρεάζεσαι, πίστεψε με δεν υπάρχει χειρότερη μοναξιά απο το να είσαι με τον λάθος άνθρωπο. Καλύτερα μόνη σου παρά να είσαι με κάποιον που δεν ταιριάζεις, δεν υπάρχει επικοινωνία κτλ. Αν είσαι στην ηλικιά που έγραψαν παραπάνω 45-50 δεν είναι αργά για να κάνεις μια γνωριμία, ποτέ δεν είναι αργά. Αλλά να το κάνεις γιατί το θέλεις όχι γιατί επηρεάζεσαι. Άσχετο αλλά πως μπορείς και μένεις τόσα χρόνια με τους δικούς σου έχοντας αυτές τις αντιλήψεις ?
Το έγραψα με την άποψη οτι όταν θέλεις να γνωρίσεις κάποιον, με κάποιο τρόπο το επιδιώκεις. Δηλαδή βγαίνεις έξω, γνωρίζεις κόσμο κτλ. Και απο εκεί και πέρα μπορεί να προκύψει κάτι. Απαντάω εδώ και για τις άλλες αναρτήσεις που έκανες, στο έχω ξαναπεί, εσύ δεν κάνεις αυτές τις συναντήσεις με σκοπό τη σχέση, αλλά για να σε αποδεχτούν. Δηλαδή ξεκινάς λάθος, οι σχέσεις δεν γίνονται για να πάρουμε αυτό που χρειαζόμαστε, ούτε τα φτιάχνουμε με τον πρώτο τυχόντα που μας κάνει κοπλιμέντο.
Η άποψη που έχεις για τον εαυτό σου είναι λάθος, και στο λέω χωρίς να σε ξέρω. Εγώ ξέρω κοπέλα που είναι παχύσαρκη με αρκετά κιλά, εμφανές αυτοάνοσο στην εμφάνιση, κωλοχαρακτήρα αλλά ΦΟΥΛ αυτοπεποίθηση, η συγκεκριμένη είχε σχέση όταν είχαμε γνωριστεί, μετά χώρισε και παντρεύτηκε άλλον. Πίστεψε με είχε πολλή αυτοπεποίθηση, εσύ περά απο το οτι γνωρίζεις άτομα απο το τιντερ, που εκεί θα βρεις τον κάθε πικραμένο, είμαι σίγουρη οτι πριν ακόμα σου στείλουν , θα στέλνεις απο μόνη σου είμαι χάλια λυπηθείτε με ! στανταρ ! δηλαδή αν δεν έχεις έστω και λίγο αυτοεκτίμηση τι περιμένεις ? και σου μιλάω εγώ που έχω χαμηλή αυτοπεποίθηση και με την αυτοεκτίμηση το παλεύω.. Είμαι σίγουρη οτι πριν ακόμα σε προσεγγίσει κάποιος θα κάθεσαι και θα στέλνεις αηδίες. Εγώ στο έχω ξαναπεί, απο την εφαρμογή γνωριμιών μόνο χειρότερα θα γίνεσαι. Ξεκίνα ένα γυμναστήριο, ένα χόμπι κάτι. Επίσης αν έχεις διαγνωσθεί με 67% αναπηρία μπορείς να εισαχθείς σε όποια σχολή θέλεις χωρίς εξετάσεις. Το λέω γιατί είχες γράψει οτι παράησες τη σχολή..
ναι το κατάλαβα οτι δεν μιλάς για μένα απλά δεν κατάλαβα που κολλούσε στη συζήτηση
συμφωνώ αλλά θεωρώ οτι είναι και κομπλεξ αυτό το να μην χαίρεσαι με τη χαρά του άλλου