Είχε σχέση και έκανε κάτι μαζί μου 3 μηνες
Καλημέρα σας, θα ήθελα να μοιραστώ την ιστορία μου, γνώρισα μια κοπέλα η οποία είχε σχέση, στην αρχή μιλούσαμε να γνωριστούμε, είχα πάθει πλάκα μαζί της και ήξερε ότι έχω σοβαρές προθέσεις, μετά τον πρώτο μήνα που μιλούσαμε βγαίναμε, φιληθηκαμε και υπήρχε μεγάλη έλξη, όλο αυτό κράτησε 3 μήνες, στον πρώτο μήνα και έπειτα είχα προσπαθήσει να κάνω κουβέντες ώστε να χωρίσει η να το λήξουμε αλλά πάντα ζητούσε χρόνο συνεχώς και της έλεγα να φύγω αλλά πάντα με κρατούσε, τα λόγια της ήταν μεγάλα για μένα σε ερωτικο επίπεδο αλλά δεν χώριζε...βάλε και την εξεταστική στα τελειώματα η συ περιφορά της έγινε πολύ άσχημη πολλές φορές...ανεχτηκα πολλά και έριξα την αξιοπρέπεια μου και τα πιστεύω μου, με αποτέλεσμα να ξεσπάσω και να πω κάτι που δεν έπρεπε ( πάω να φουνραρω, από αντίδραση φυσικά για της μπω στο μυαλό) ίσως ήταν η συσσώρευση αυτής της πίεσης τους 3 μήνες, η ιδέα ότι είμαι 3ος, ότι δεν έβλεπα προκοπή και σεβόμουν πάντα τα θέλω της και πήγαινα με τα νερά της...εν τέλη δεν μιλήσαμε για μια.βδομαδα και μίλησα μετά, μαθαίνοντας πως ήταν όλα ψέματα και είχαν σβήσει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα αυτά τα τεράστια αισθήματα που είχε...( και θπαρχει ενδεχόμενο να έκανε κάτι και με αλλον παράλληλα 3ο δλδ ) δεν άντεξα και μου ηρθα οργή και την εβρησα πολύ άσχημα...κατηγορούσα τον εαυτό μου στο 100% και ακόμα το κάνω σε μικρό ποσοστό...