Είχε σχέση και έκανε κάτι μαζί μου 3 μηνες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 46
    Junior Member

Είχε σχέση και έκανε κάτι μαζί μου 3 μηνες

Καλημέρα σας, θα ήθελα να μοιραστώ την ιστορία μου, γνώρισα μια κοπέλα η οποία είχε σχέση, στην αρχή μιλούσαμε να γνωριστούμε, είχα πάθει πλάκα μαζί της και ήξερε ότι έχω σοβαρές προθέσεις, μετά τον πρώτο μήνα που μιλούσαμε βγαίναμε, φιληθηκαμε και υπήρχε μεγάλη έλξη, όλο αυτό κράτησε 3 μήνες, στον πρώτο μήνα και έπειτα είχα προσπαθήσει να κάνω κουβέντες ώστε να χωρίσει η να το λήξουμε αλλά πάντα ζητούσε χρόνο συνεχώς και της έλεγα να φύγω αλλά πάντα με κρατούσε, τα λόγια της ήταν μεγάλα για μένα σε ερωτικο επίπεδο αλλά δεν χώριζε...βάλε και την εξεταστική στα τελειώματα η συ περιφορά της έγινε πολύ άσχημη πολλές φορές...ανεχτηκα πολλά και έριξα την αξιοπρέπεια μου και τα πιστεύω μου, με αποτέλεσμα να ξεσπάσω και να πω κάτι που δεν έπρεπε ( πάω να φουνραρω, από αντίδραση φυσικά για της μπω στο μυαλό) ίσως ήταν η συσσώρευση αυτής της πίεσης τους 3 μήνες, η ιδέα ότι είμαι 3ος, ότι δεν έβλεπα προκοπή και σεβόμουν πάντα τα θέλω της και πήγαινα με τα νερά της...εν τέλη δεν μιλήσαμε για μια.βδομαδα και μίλησα μετά, μαθαίνοντας πως ήταν όλα ψέματα και είχαν σβήσει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα αυτά τα τεράστια αισθήματα που είχε...( και θπαρχει ενδεχόμενο να έκανε κάτι και με αλλον παράλληλα 3ο δλδ ) δεν άντεξα και μου ηρθα οργή και την εβρησα πολύ άσχημα...κατηγορούσα τον εαυτό μου στο 100% και ακόμα το κάνω σε μικρό ποσοστό...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas kz View Post
    Καλημέρα σας, θα ήθελα να μοιραστώ την ιστορία μου, γνώρισα μια κοπέλα η οποία είχε σχέση, στην αρχή μιλούσαμε να γνωριστούμε, είχα πάθει πλάκα μαζί της και ήξερε ότι έχω σοβαρές προθέσεις, μετά τον πρώτο μήνα που μιλούσαμε βγαίναμε, φιληθηκαμε και υπήρχε μεγάλη έλξη, όλο αυτό κράτησε 3 μήνες, στον πρώτο μήνα και έπειτα είχα προσπαθήσει να κάνω κουβέντες ώστε να χωρίσει η να το λήξουμε αλλά πάντα ζητούσε χρόνο συνεχώς και της έλεγα να φύγω αλλά πάντα με κρατούσε, τα λόγια της ήταν μεγάλα για μένα σε ερωτικο επίπεδο αλλά δεν χώριζε...βάλε και την εξεταστική στα τελειώματα η συ περιφορά της έγινε πολύ άσχημη πολλές φορές...ανεχτηκα πολλά και έριξα την αξιοπρέπεια μου και τα πιστεύω μου, με αποτέλεσμα να ξεσπάσω και να πω κάτι που δεν έπρεπε ( πάω να φουνραρω, από αντίδραση φυσικά για της μπω στο μυαλό) ίσως ήταν η συσσώρευση αυτής της πίεσης τους 3 μήνες, η ιδέα ότι είμαι 3ος, ότι δεν έβλεπα προκοπή και σεβόμουν πάντα τα θέλω της και πήγαινα με τα νερά της...εν τέλη δεν μιλήσαμε για μια.βδομαδα και μίλησα μετά, μαθαίνοντας πως ήταν όλα ψέματα και είχαν σβήσει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα αυτά τα τεράστια αισθήματα που είχε...( και θπαρχει ενδεχόμενο να έκανε κάτι και με αλλον παράλληλα 3ο δλδ ) δεν άντεξα και μου ηρθα οργή και την εβρησα πολύ άσχημα...κατηγορούσα τον εαυτό μου στο 100% και ακόμα το κάνω σε μικρό ποσοστό...
    Όταν κάνατε σχέση ήξερες ότι ήσουν το 3ο πρόσωπο? Έμεινες μαζί της τόσο καιρό από επιλογή φαντάζομαι. Αυτό το "πάω να φουνραρω, από αντίδραση φυσικά για της μπω στο μυαλό", δεν το κατάλαβα.. Ποιος ήταν ο σκοπός σου? Να σε λυπηθεί για να χωρίσει? Αυτό θες από έναν άνθρωπο?
    Αποδεξου τη πραγματικότητα και προχώρα παρακάτω.

Member
    Μην κατηγορείς τον εαυτό σου!
    Εσύ απλά ερωτεύτηκες!!!Και απογοητεύτηκες!!!
    Είναι λογικό να αντέδρασες άσχημα από τη στιγμή που ένιωσες προσβεβλημένος!

Η κοπέλα κατά πάσα πιθανότητα:
    1)Δεν είναι ευτυχισμένη στη μόνιμη σχέση της
    2)Δεν έχει τα κότσια να χωρίσει γιατί είτε τον αγαπάει και την φτύνει είτε είναι μαζί του από συνήθεια
    3)Έχει ανάγκη από επιβεβαίωση Γιαυτό ψάχνεται αλλού
    4)Σίγουρα έχει συναισθηματικά κενά

Το σίγουρο είναι πως δεν κάνει για σένα!

Θα βρούμε άλλη…περιμένω να επιστρέψεις με καινούριο αίσθημα:-)

Υ.Γ: Κάποτε φέρθηκα και εγώ άσχημα σε ένα υπέροχο παιδί!Δεν ήταν ότι δεν μου άρεσε…απλά συναισθηματικά ήμουν μπερδεμένη!Έτσι μια μέρα χάθηκα…δεν ξέρω γιατί…δεν μπορούσα να τον αντιμετωπίσω…και αυτός έπρεπε να προχωρήσει γιατί αυτό του άξιζε!
    Έτσι είναι η ζωή…κάποιους πληγώνουμε εμείς, κάποιοι πληγώνουν εμάς…

Senior Member
    Μείνε μακριά από όλους και σταμάτα να προσπαθείς να γνωρίσεις κόσμο. Είναι όλοι poop. Δεν υπάρχει ειλικρίνεια, δεν υπάρχει αλήθεια, δεν σημαίνουμε τίποτα για τους άλλους, είμαστε σκουπίδια αναλώσιμα.

Καλά έκανες και την έβρισες.

Πάρε ένα labubu και μίλα σε αυτό.

Senior Member
    Εγώ έχω μια και μοναδική ερώτηση: Γιατί έμπλεξες με κάποια η οποία είχε σχέση; Αυτό από μόνο του είναι κόκκινη σημαία και «προδίδει» την συνέχεια της ιστορίας αλλά και την δική σου προσωπική κατάληξη. (Λεκτικά ξεσπάσματα, μπέρδεμα κλπ). Επίσης ενώ ήθελες κάτι σοβαρό εξαρχής γιατί καθισες να «ανέχεσαι» τέτοια συμπεριφορά και δεν έψαξες κάτι που να ανταποκρίνεται στα θέλω σου; Μην κάνεις συμβιβασμούς όταν δεν είσαι «σύμφωνος» με αυτούς γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα βγεις πληγωμένος και συναισθηματικά εξουθενωμένος.

Senior Member
    γιατι μικρυνες το ποσοστο;;; τον εαυτο σου πρεπει να κατηγορεις στο 100%!!
    απεναντι στον εαυτο σου, εσυ εισαι υπευθυνος, 100%
    εκεινη ειναι υπευθυνη απεναντι στον συντροφο της...
    εσυ, δεσμευμενη την γνωρισες!!! δεν στο εκρυψε. πηρες τα ρισκα σου. επαιξες κι εχασες! ας προσεχες να μην μπερδευοσουν με δεσμευμενη.
    κι αν μπερδευεσαι, να μην τα ριχνεις αλλου.
    ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ.

λες οτι 1 μηνα μιλουσατε, στον εναν μηνα γνωριστηκατε και δωσατε κι ενα φιλι... σεξ δεν κανατε;
    εχεις κανει ποτε σεξ;
    εκεινη εχει κανει;
    τι ηλικιες εχετε;
    τι ερωτικο εγκωμιο σου επλεκε χωρις να εχετε ολοκληρωμενες σχεσεις; οτι φιλας ωραια;;;;;;
    αυτα μονο στο δημοτικο συμβαινουν... "τα χουμε επειδη δωσαμε ενα φιλακι" σε ενηλικες ανθρωπους δεν συμβαινουν...

και τι εννοεις ηθελες να φυγεις και δεν σε αφηνε ;;;;;; σε ειχε πιασει απ τον γιακα;
    ας εφευγες!!! κανεις δεν σε κραταει οταν θες πραγματικα να φυγεις .δικο σου λαθος που δεν εφυγες και οταν ειδες οτι σε δουλευει...

οσο για το οτι ειπες οτι θα φουνταρεις, αυτο δειχνει ποσο μικρος εισαι, πιο πολυ κι απ το σεξ που ΔΕΝ κανατε... ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ, ΑΠΟ ΛΥΠΗΣΗ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΕΙ, ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΑΤΑΙ εσυ εγινες αξιολυπητος και με τον τροπο που την περιμενες να σε δουλευει και με αυτες τις αηδιες με τις απειλες.
    αστα παιδακι μου. κοιτα εκει να βρεις καμια ελευθερη κοπελιτσα να ξεκινησεις την ερωτικη σου ζωη και ασε τα αερομαμισια και τις υποσχεσεις απο δεσμευμενες..
    Last edited by Remedy; 29-06-2025 at 15:12.

Junior Member
    Σας ευχαριστώ όλους σας για τις απόψεις σας, ορισμένοι καλοί, ορισμένοι μίσος χωρίς λογο, ξέρω που έφταιξα και έχω αναλάβει τις ευθύνες μου...το ότι πάω να φουνταρω ήταν αντίδραση σε όση πίεση τράβηξα 3 μήνες για να την κάνω να αισθανθεί όσο άσχημα και εγώ...επίσης πολλές φορές προσπάθησα να φύγω γιατί είδα ότι δεν κατέληγε κάπου αλλά δυστυχως όταν κάποιος κάνει το κλικ λοκαρω εκεί...( είμαι συναισθηματικος άνθρωπος και έχω το κακό συνήθειο να μην είμαι καχύποπτος ) όσο για το ότι είχε σχέση ποτέ δεν την πίεσα για τιποτα, με τα νερά της πάντα και όλα επιλογές της, της είχα δώσει πολλές φορές την επιλογή να το κόψουμε αλλά σχεδόν με παρακαλούσε να μείνω λέγοντας μεγάλα λόγια... όσο για τα σχόλια μίσους, είμαι 31 και ξέρω τις επιλογές μου σαν άνθρωπος, δεν είναι το στιλ απλά μαμισω όπως λέτε κάποιοι, αυτά τα εκανα στα 20, είδα τα πάντα μέσα σε αυτή την κοπέλα και έκανα υπομονή μηοωε χώριζε όπως υποστήριζε ότι ήθελε λίγο χρόνο, αυτός ο λίγος χρόνος κράτησε 3 μήνες χωρίς λογο και αιτία, πράγμα ψυχοφθωρο για μένα γιατί είμαι ευαίσθητος σαν άνθρωπος, και όταν αισθάνομαι το κάνω αληθινά...ΜΟΝΟ ΕΝΑ.ΠΡΑΓΜΑ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΑΘΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ( ΟΤΙ ΘΑ ΦΟΥΝΤΑΡΩ ) γιατί πρώτα από όλα προσβάλω τον εαυτό μου και ρίχνω την αξιοπρέπεια μου...και πάλι σας ευχαριστώ

Senior Member
    Σας ευχαριστώ όλους σας για τις απόψεις σας, ορισμένοι καλοί, ορισμένοι μίσος χωρίς λογο, ξέρω που έφταιξα και έχω αναλάβει τις ευθύνες μου...το ότι πάω να φουνταρω ήταν αντίδραση σε όση πίεση τράβηξα 3 μήνες για να την κάνω να αισθανθεί όσο άσχημα και εγώ...επίσης πολλές φορές προσπάθησα να φύγω γιατί είδα ότι δεν κατέληγε κάπου αλλά δυστυχως όταν κάποιος κάνει το κλικ λοκαρω εκεί...( είμαι συναισθηματικος άνθρωπος και έχω το κακό συνήθειο να μην είμαι καχύποπτος ) όσο για το ότι είχε σχέση ποτέ δεν την πίεσα για τιποτα, με τα νερά της πάντα και όλα επιλογές της, της είχα δώσει πολλές φορές την επιλογή να το κόψουμε αλλά σχεδόν με παρακαλούσε να μείνω λέγοντας μεγάλα λόγια... όσο για τα σχόλια μίσους, είμαι 31 και ξέρω τις επιλογές μου σαν άνθρωπος, δεν είναι το στιλ απλά μαμισω όπως λέτε κάποιοι, αυτά τα εκανα στα 20, είδα τα πάντα μέσα σε αυτή την κοπέλα και έκανα υπομονή μηοωε χώριζε όπως υποστήριζε ότι ήθελε λίγο χρόνο, αυτός ο λίγος χρόνος κράτησε 3 μήνες χωρίς λογο και αιτία, πράγμα ψυχοφθωρο για μένα γιατί είμαι ευαίσθητος σαν άνθρωπος, και όταν αισθάνομαι το κάνω αληθινά...ΜΟΝΟ ΕΝΑ.ΠΡΑΓΜΑ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΑΘΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ( ΟΤΙ ΘΑ ΦΟΥΝΤΑΡΩ ) γιατί πρώτα από όλα προσβάλω τον εαυτό μου και ρίχνω την αξιοπρέπεια μου...και πάλι σας ευχαριστώ
    κι ομως ουτε εχεις καταλαβει οτι φταις εσυ που ταλαιπωρηθηκες, ουτε εχεις αναλαβει τις ευθυνες σου.
    αν τα ειχες καταλαβει αυτα, δεν θα ελεγες οτι "ακομα και σημερα μερικες φορες ριχνεις το φταιξιμο σε σενα".
    μα σε σενα ειναι το φταιξιμο! που να το ριξεις;;
    εσυ χωθηκες σε ζευγαρι, εσυ περιμενες να σου δωσει αδεια για να απομακρυνθεις, εσυ χρησιμοποιεις σαν δικαιολογια που καθοσουν τριτοτεταρτος να παρακαλας , το οτι εκεινη δεν αποφασιζε να χωρισει..
    οποια δεν αποφασιζει να χωρισει χωρις να εχει 8 παιδια, ειναι γιατι δεν θελει να χωρισει.
    για οποιονδηποτε λογο, αλλα δεν θελει.
    απο την αλλη μας λες οτι μπορει να επαιζε και με τριτο.
    αρα, δεν ειχατε κατι, απλα σε κοροιδευε..

σε τι να εισαι καχυποπτος!!!!! χρειαζεται καχυποψια για να αντιληφεθις οτι η κοπελα εξαπατουσε τον συντροφο της, επομενως χωρις δευτερη σκεψη θα εξαπατουσε ευκολοτατα κι εσενα;;; οχι. κοινη λογικη χρειαζεται.. δεν ειναι συναισθηματισμος οι λαθος σκεψεις και οι λαθος αντιδρασεις. αλλο πραγμα ειναι, αλλα δεν χρειαζονται χαρακτηρισμοι.
    εχεις βρει πολλες δικαιολογιες (που δεν ισχυουν) για τον εαυτο σου κι αυτο δεν το κανει ενας υπευθυνος ανθρωπος και μαλιστα ενηλικας.

το οτι ειχε σχεση, θα αρκουσε στο να μην χωθεις, αν δεν ηθελες τον μπελα σου. σε τι να την πιεσεις και με τι μεσον να την πιεσεις;;; δεσμευμενη την βρηκες, ο,τι γουσταρει θα κανει. το μονο που μπορουσες ηταν να παρακαλας να διαλεξει εσενα η να απομακρυνθεις. να την πιεσεις, δεν γινοταν εκ των πραγματων και το διαπιστωσες...

οκ, εισαι 31. ειχες ποτε ολοκληρωμενες σχεσεις με γυναικα (οχι επαγγελματια);
    με εκεινην ειχες;

Junior Member
    Φίλε η φίλη δεν ξέρω τι είσαι, θα σου μιλήσω χύμα γιατί διακρίνω αγένεια και επιθετική συμπεριφορά, ελεύθερος είμαι δεν θα ζητήσω άδεια από κανέναν αν είχε σχέση η όχι, ελεύθερη να φύγει ήταν οπότε γούσταρε και ήθελε, και διάλεγε να μείνει, αντίθετος με παρακαλούσε κιολας να μείνω αρκετες φορές...το κακό ειναι ότι εκανα χωρίς να βλέπω την πραγματική εικόνα και βλέποντας την εικόνα που είχα στο μυαλό μου...από εκεί και πέρα απλά δεν θα έπρεπε να με νοιάζει αλλά με ένοιαζε διότι είχα αισθήματα, και επίσης είχε υποσχεθεί οτι θα χωρίσει για αυτό έμεινα στην αναμονή, αλλά δεν ήξερα ότι αναμονή θα τραβήξει 3 μήνες ενώ θα έπρεπε να είχε παρθεί η απόφαση η να χωρίσει η να αποχωρήσω...σε ευχαριστώ για την άποψη σου δεν είναι λαθος, την διατυπώνεις με πολύ λάθος τρόπο όμως...

Senior Member
    Άρα δεν είχατε ολοκληρωμένη σχέση?

Junior Member
    Ολοκληρωμένη εννοώντας το σεξ εννοείς? Οχι δεν είχαμε ολοκληρώσει, ήταν συναισθηματικά πιο πολυ, πολύ καλή χημεία μεταξύ μας, μεγάλη έλξη με δυσκολία κρατιομασταν οπότε βρισκόμασταν

Senior Member
    Ολοκληρωμένη εννοώντας το σεξ εννοείς? Οχι δεν είχαμε ολοκληρώσει, ήταν συναισθηματικά πιο πολυ, πολύ καλή χημεία μεταξύ μας, μεγάλη έλξη με δυσκολία κρατιομασταν οπότε βρισκόμασταν
    Και ποιος είναι ο λόγος που δεν προχωρησατε? Αφού το θέλατε και οι δύο όπως λες. Εσύ έχεις κάνει ποτέ σεξ? Η κοπέλα;

Junior Member
    Φυσικά και έχω κάνει, και η κοπέλα πιστεύω, εγώ βασικά δεν το κυνηγούσα ιδιαίτερα, δλδ δεν ήταν ο σκοπός μου αυτός...

Member
    Ήταν μπερδεμένη η κατάσταση από την αρχή…Εγώ πιστεύω πως η κοπέλα είχε συναισθήματα για σένα όμως ήταν ήδη σε σχέση οπότε ήταν συναισθηματικά ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ!

Τώρα αναφέρεις ότι ταυτόχρονα είχε επαφές και με ένα τρίτο άτομο…Εδώ το σκηνικό αλλάζει γιατί πλέον η κοπέλα φαίνεται πως έχει εσωτερικά κάποιες αδυναμίες και κάποια κενά!

Η δική μου άποψη είναι πως εσύ δεν φταις πουθενά, για το μόνο που φταις είναι που άφησες τον εαυτό σου να ερωτευτεί και στη συνέχεια να πληγωθεί!

3 μήνες από τη ζωή σου είναι…Μπορούμε βα το δούμε και ως ένα μικρό μάθημα ζωής:-)
    Μην σε παίρνει από κάτω…Ούτε να μετανιώνεις για τα όσα έκανες ή είπες!!!

Προχώρα μπροστά…Με τον καιρό θα το ξεχάσεις και σιγά σιγά θα γίνει μια απλή ανάμνηση σε διαβεβαιώνω γι αυτό!

Δώσε χρόνο…!

Senior Member
    Φυσικά και έχω κάνει, και η κοπέλα πιστεύω, εγώ βασικά δεν το κυνηγούσα ιδιαίτερα, δλδ δεν ήταν ο σκοπός μου αυτός...
    γιατι δεν το κυνηγουσες; δεν σε ενδιαφερει το σεξ;
    εκεινην δεν την ενδιαφερει;
    ποιος ηταν ο σκοπος σου, δηλαδη;

Page 1 of 4 123 ... LastLast