ετσι για να γνωριστουμε καλυτερα.εμενα με λενε hornet απο την κανουρια μου μηχανη honda cb 600 hornet
Printable View
ετσι για να γνωριστουμε καλυτερα.εμενα με λενε hornet απο την κανουρια μου μηχανη honda cb 600 hornet
Χαρηκα hornet :)
Εμενα οπως λεει το νικ μου με λενε Μαρια :p
... το υπόλοιπο είναι το επίθετο;... χεχε... έχεις το επίθετο αγαπημένου μου ποιητή!... :) ...
... εγώ είμαι η Αλομπάρ, λατρεύω τα παντζάρια και έρχομαι από άλλο... μπαρ...
;)
Σε ενα καυγα εδω μεσα ειπα σε καποιον πως ολα ειναι δανεικα. Κρατησα τον λογο μου, του το ανταπεδωσα και απο τοτε αποκτησα αυτο το νικ:P
Παντως εκτος απο αυτον τον λογο υπαρχει και ενα τραγουδι με αυτο τον τιτλο με αποτελεσμα να το αποφασισω πιο ευκολα :)
Αν εννοείς το τραγούδι \"δανεικά\"που τραγουδάει η Μαντώ θα σου πω ότι είναι μέσα στα 5 αγαπημένα μου.Οταν το άκουσα για πρώτη φορά υπήρχε τόση αδικία εις βάρος μου εκείνη την εποχή που πραγματικά το άκουγα συνέχεια.Εγώ αντίθετα δεν ανταπέδωσα ποτέ και ανέλαβε η ιδια η ζωή εκεί που έπρεπε.Τώρα που σκέφτομαι το νικ αν ήξερα τι μου γινόταν όταν μπήκα στο φόρουμ, θα έβαζα κάτι άλλο που θα με χαρακτηρίζει.
Καμια σχεση με τα μουσικα μου γουστα η Μαντω :)
Οταν βρεις την celiaM μεσα στο φορουμ μπορεις να της ζητησεις να στο αλλαξει
... ρε συ Γιώτα, δε ξέρω γιατί, αλλά στις 3.07 το πρωϊ μού \'ρθε να σου αφιερώσω ένα τραγούδι...
http://www.youtube.com/watch?v=TWgf13BS6JA
:)
http://www.youtube.com/watch?v=gIHQTr3qfLY
εμενα απο τη κλασικη ταινια πρεντετορ :D
Κρίνο
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Τo Κρίνo (επιστ. Λείριoν, Lilium) είναι μία μεγάλη κατηγορία ιδιαίτερα όμορφων αγριολούλουδων με παγκόσμια εξάπλωση. Στην Ελλάδα υπάρχουν 5 είδη κρίνων, τα περισσότερα στη Βόρεια Ελλάδα. Το είδος περιλαμβάνει μονοετή, διετή και πολυετή φυτά με ύψος που αγγίζει και το 1 μέτρο. Αναπτύσσονται σε μέσα ή μεγάλα υψόμετρα.
Τα κρίνα είναι βολβώδη φυτά. Έχουν συνήθως ψηλό βλαστό με άνθος στην κορυφή. Το άνθος τους αποτελείται συνήθως από έξι πέταλα και είναι στραμμένο με μία ελαφριά κλίση προς το έδαφος. Έχει έντονα χρωματισμένους κίτρινους ανθήρες. Τα περισσότερα είδη κρίνων ανθίζουν κατά την διάρκεια της άνοιξης και κάποια προς το τέλος του καλοκαιριού.
Από τα γνωστότερα είδη κρίνου είναι το Λείριον το πάλλευκο (Lilium candidum) που είναι περισσότερο γνωστό ως \"κρινάκι της Παναγίας\". Έχει ύψος μέχρι ένα μέτρο και λευκό άνθος. Πολύ εντυπωσιακό ενδημικό είδος της Ελλάδας είναι το Λείριον της Ροδόπης (Lilium rhodopaeum). Είναι ψηλό φυτό, με ύψος περίπου ένα μέτρο με εντυπωσιακό κίτρινο μεγάλο άνθος. Ανθίζει την περίοδο της άνοιξης και συναντάται μόνο στην οροσειρά της Ροδόπης.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...250px-Lys1.jpg
Χάρηκα hornet!:)
Το RainAndWind,δηλαδή ο συνδυασμός δυνατού ανέμου με επίσης δυνατή βροχή,είναι ο αγαπημένος μου συνδυασμός καιρικών φαινομένων.Αγαπάω πολύ τις συννεφιασμένες μέρες,τους γκρίζους ουρανούς και θάλασσες.Αν έχει και εντυπωσιακούς κεραυνούς,ακόμη καλύτερα.Σπάνια χρησιμοποιώ ομπρέλλα,αν και έχω μαζί μου(έλεος,λολ),και συχνά πλατσουρίζω στα ρυάκια που δημιουργούνται όταν βρέχει-είναι το καλύτερό μου.
Κρίνο,συμπτωματικά πάντα έτρεφα ιδιαίτερη αδυναμία στα κρίνα(βέβαια εγώ αγαπώ περισσότερο την κατηγορία calla lilies).Ένας από τους αγαπημένους μου ζωγράφους,ο Diego Rivera Guerra,έχει ζωγραφίσει σε πολλούς του πίνακες κρίνα,θα σου βάλω ένα link.Πρόσεξε το Nude with Calla Lillies,να δεις πόσο έξοχα το γυναικείο κορμί δένει σε σχήμα αλλά και έρχεται σε αντίθεση χρωματική με τα κρίνα.Επίσης τα Flower Day,Man Carrying Calla Lillies,The Flower Seller,Retrato de la senora Natasha Gelman,όλα έχουν κρίνα.Ο Rivera θεωρούσε τα κρίνα κατεξοχήν ερωτικά,αισθησιακά λουλούδια-γλυπτά,συνειρμικά συνδέονται με τη θηλυκότητα,την υποδοχή,το αγκάλιασμα της γυναικείας φύσης.(Μεγάλος γυναικάς ο Rivera,ως γνωστόν):P
www.american-buddha.com/diego.gallerytoc.htm
εεεεεεε εγω ειμαι ενα πτωχον (πλην τιμιον) και ευαισθητο μικλο και ντλοπαλο κρινακι....
:cool:
ολγακι απο το ολγα
82 απο το 1982 ημερομηνια γεννησης
καμια πρωτοτυπια:)
εγω ελεγα οταν ηταν να γραφτω πως να με λενε?πως να με λενε???με λενε....αα!!melene
και ετσι βγηκε..κατι απλο χαζο μικρο αλλα με τοση μεγαλη απηχηση που συγκινηθηκα.πρεπει να ειναι το μοναδικο nickname που εχει τοσες πολλες εκδοχες(μελενια,μιλενα,μαλ� �να...);)
εμενα μαρεσαν τα ελεφαντακια οταν ημουν μικρος
http://jisho.org/kanji/details/朧
Ειναι νομιζω προφανες. :P
α δεν εισαι αυτος που μπορει?:p
Μπορει... Αν παραμερισει καποιος τη θολουρα... :P
Δε σου αρεσουν πια τα ελεφαντακια?
εε οχι μεγαλωσα (θελωνα!) πιστευω
Ok, γιατι ομως το ενα να αποκλειει το αλλο? ;)
Ωραια ειναι τα ελεφαντακια. Εχουν και πιο ωραιο σχημα σε σχεση με τις μεγαλυτερες ηλικιακα εκδοσεις τους. Πιο κυβικο. :D
lucifer επειδή τη χρονική στιγμή που έπρεπε να επιλέξω nick, μου ήρθε στο μυαλό μια παιδική ανάμνηση, κάποτε είχα σκεφτεί όταν είχα συναντήσει το lucifer, ωραίο όνομα, θα μάρεσε αν ήμουνα αγόρι να με λένε lucifer. lucifer είναι το όνομα του διαβόλου σε κάποια ξένη γλώσσα, κοινώς το εωσφόρος. έδωσα λοιπόν στον εαυτό μου ένα όνομα που να μου αρέσει εμένα, καθώς στην πραγματική ζωή πήρα το όνομα... της γιαγιάς μου! (τι πρωτοτυπία θεέ μου!) :o
εισαι διαβολογυναικα δηλαδηQuote:
Originally posted by lucifer
lucifer επειδή τη χρονική στιγμή που έπρεπε να επιλέξω nick, μου ήρθε στο μυαλό μια παιδική ανάμνηση, κάποτε είχα σκεφτεί όταν είχα συναντήσει το lucifer, ωραίο όνομα, θα μάρεσε αν ήμουνα αγόρι να με λένε lucifer. lucifer είναι το όνομα του διαβόλου σε κάποια ξένη γλώσσα, κοινώς το εωσφόρος. έδωσα λοιπόν στον εαυτό μου ένα όνομα που να μου αρέσει εμένα, καθώς στην πραγματική ζωή πήρα το όνομα... της γιαγιάς μου! (τι πρωτοτυπία θεέ μου!) :o
egv den katalabaaaaaa....:(Quote:
Originally posted by oboro
adzik...ειναι το \'\'Αντουλα\'\' στα Πολωνικα..δηλαδη το υποκοριστικο μου στα Πολωνικα..ετσι με φωναζε η μαμα μου παντα..
Λοιπόν, εγώ το έχω ξαναγράψει σε σχετικό θέμα, ότι το marina δεν είναι το μικρό μου όνομα, αλλά το επέλεξα γιατί θυμίζει θάλασσα και λιμανάκια (αααχ θέλω και την τρικυμία, θέλω και το λιμανάκι...χεχε). Επίσης η Μαρίνα των Βράχων είναι ένα από τα αγαπημένα μου ποιήματα.
Όσο για το 38, είναι ηλικία. Όταν είχα γραφτεί στο φόρουμ ήμουν μικρότερη, αλλά έβαλα 38 γιατί πίστευα ότι μέχρι να φτάσω 38 θα γράφω εδώ μέσα. Τελικά, έχω ήδη κάτσει λίγο παραπάνω και δεν βλέπω να φεύγω σύντομα... :)
Καθόλου Φωτεινή!!!Στερητικό το Α πριν το όνομα...δεν μου πήγαινε το Μη.
Το δικο μου ειναι ιαπωνικη λεξη, αντουλα :) Απ\' τις αγαπημενες μου. Εχει τις τρεις σημασιες που αναγραφονται στο λινκ. Μαυριλα, θολουρα, ονειρομπορντουρα - εεε ονειρικοτις τελος παντων. :p Πιο μεταφορικα εχει την εννοια της ομιχλης και του φεγγαροφωτος. Παλια λεξη...
Βλεπω παντως πιασαμε ολες τις ευκολες γλωσσες!
Λες να ειναι το ονομα της αρσενικης σου πλευρας, luci? :PQuote:
Κι εμενα μου εδωσαν το κοινοτατο ονομα του παππου μου, που μου ειναι αδιαφορο. Δεν ειναι το αληθινο μου, δεν το αισθανθηκα ποτε ετσι. Γμτ, θα \'πρεπε να διαλεγουμε τα ονοματα μας οι ιδιοι, η να μας τα δινει η ζωη... Οπως με τους ινδιανους.
Nature, γιατί μου αρέσει οτιδήποτε αντιπροσωπεύει αυτή η λέξη.
Αισθητικά, πρακτικά, φιλοσοφικά.
χεχεχεχε, πιστεύω ότι έχω το πιο υπέροχο νικ.
Θα το διάλεγα και θα το ξαναδιάλεγα :)
Όντως nature, υπέροχο ψευδώνυμο:)
Το δικό μου αντιπροσωπεύει αυτό ακριβώς που σκέφτηκα πρωτοανακαλύπτοντας το φόρουμ: η ελευθερία να πω όλα όσα με βάρυναν, που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν τα είχα εκστομίσει σε κανέναν άνθρωπο.
Εμένα ήταν ο μόνιμος παιδικός, εφηβικός και μετεφηβικός μου εφιάλτης!:)Quote:
κάποτε είχα σκεφτεί όταν είχα συναντήσει το lucifer,
Τα πολλά θρίλερ στην εφηβεία έφταιγαν, καθώς και η περίεργη ψυχολογική μου ισορροπία:) Μέχρι που τον απομυθοποίησα και είπα αν υπάρχει και αν έρθει να με συναντήσει, no problem:)
me_vs_myself
εχει διπλη σημασια!τις μερες που ειμαι καλα, ο καλος μ εαυτος ειναι εναντια του κακου, τις μερες που ειμαι αλλοφρων....ο κακος ειναι εναντια του καλου. ιδια σημασια εχει το Nick διαβαζοντας το και αναποδα!
ξαφνικά μια μέρα ξύπνησα κ διαπίστωσα ότι βρισκόμουν σε μια στρουμφότρυπα, εξερεύνησα το χώρο γύρω μου κ κοιτώντας απο μια τρυπίτσα είδα το ονειρικό, μαγικό στρουμφοχωριό. ακόμα, είδα τριγύρω μου πλάσματα που μου έμοιαζαν, ω ναι, για πρώτη φορά κατάλαβα ότι είμαι στρουμφ κ όχι άνθρωπος!
おぼろQuote:
Originally posted by oboro
朦 dim obscure おぼろ ボウ モウ
朧 dreaminess gloom haziness おぼろ ロウ
曨 dim twilight vague おぼろ ル ロウ
:D:D:D
Ρε συ εχεις δικιο, ενα copy-paste θα επαρκουσε... Δεν το σκεφτηκα.
next time ισως!
xexex..
sunset το λεει το ονομα μου!
ηλιοβασιλεμα..ειμαι ρομαντικη εε?εε μαρεσει και η θαλασσα και το καλοκαιρι δεν θελω πλ!
Το δικό μου έχει περάσει απο σαράντα κύματα καθότι το λάπτοπ φροντίζει να το αναννεώνω με παραλλαγές.Σήμερα πάλι μου έκανε νερά και επανήλθα ελληνικά γιώτα 2 και επειδή εξάντλησα τα περιθώρια την επομένη θα το αλλάξω τελείως.